Nájdite cenovo výhodnú all inclusive dovolenku
Poraďte nejakú AI dovolenku za rozumnú cenu (Turecko, Egypt)... Som zúfalá z tých cien. Max 3000€, pre 2dosp.+2tinedzeri
@bbshop tiez rozmyslam londyn na vlastnu past, pozerala som leto, kedze mam volno a ja mam problem napasovat let aby prilet a odlet nebol v noci lebo ozaj s detmi sa mi nechce trepat metrom na letisko o druhej rano. Cize pre mna je aj toto dost podstatne. Krajiny sa rada spoznavam, cize chcem vidiet aj peking aj ine nemej tradicne destinacie. Autorka ak ma deti nad 12r tak cestovky to beru uz za dospelu osobu a tam 3000e je ozaj malo, na vlastnu past jej to staci, no ak nie su zbehli v cestovani neviem ci jej stoji to za tie nervy. Ja obdivujem vsetkych co chodia na vlastnu past 🙂 Zas mna tradicne europske destinacie moc nelakaju.
@gab1sol ja osobne keď už tak by som išla bližšie k moru a za viac peňazí a nie do bočnej uličky. Ale preto by som na vlastnú päsť brala pomerne lacné ubytko aby sa mi do nízkeho rozpočtu vošli aj drahšie letenky. Ale to píšem všetko za predpokladu, že sa nenájde dovolenka cez cestovku. Ak autorka nájde super, ale stale existuje aj táto možnosť ísť na vlastnú päsť v krajnom prípade. Človek ak niekde chce ísť tak by mal zvážiť všetky možnosti alebo ako to chce potom riešiť, ak by sa náhodou nenasla ponúka, ze nepôjdu na dovolenku? Alebo pôjde tam kde ani nechcela ísť? Tak hádam stojí za zváženie aj ta možnosť na vlastnú päsť.
@klementinka58 tak mne Európa príde skôr taká na vypadnutie z domu a nie že dovolenka v pravom slova zmysle. Víkendové výlety mám rada po Európe keď chcem na chvíľu zmenit prostredie a možno vidieť niečo nové. Ale aj dovolenku v lete si rada plánujem sama a cestovka mi prídu vyhodené peniaze, ak to nie je nevyhnutné tak cez cestovku nechcem ísť. Mňa baví to aj plánovať čo s čím nadväzuje, kde a aké máme ubytko ad. My aj tak chodíme väčšinou partia čiže nám vyhovuje mať prenajatý celý objekt napr dom pri pláži a nie byť po celom hoteli roztahani. Do Londýna pravdepodobne pôjdem teraz niekedy, ale iba sama za sesternicou, takže nemusím aspoň ubytko riešiť lebo to by bolo dosť drahe a maličké. Ale letenky sú lacné.
@bbshop vidíš, ako ty si napísala, že je také typické slovenské dať na týždeň dovolenky niekoľko výplat (to nemusí byť prípad autorky, proste si stanovili taký limit a nás nemusí zaujímať, prečo toľko), tak teraz si potvrdila, že treba ísť na dovolenku za každú cenu, hlavne hlavne, ak na to nemá, treba znížiť nároky. 😉
@klementinka58 prosím a kam Albánsko?
@adusik0542 myslim ze to bolo okolie Durres, ale ci tam bude dobre uvidime 🙂 ak nie nevadi, svet sa nezruti nabuduce vyberieme nieco ine.
Hotel Fafa aqua palace
@gab1sol netreba ísť za každú cenu, ale tak hádam najprv vyskúšam všetky možnosti a ak to nejde tak to nejde. Ísť len cez cestovku nie je jediná možnosť ako ísť na dovolenku. A ano ľudia by mali znížiť nároky a prispôsobiť ich svojmu rozpočtu. Aj ľudia, ktorí nemajú peniaze môžu mať zážitky primerane tomu čo si môžu dovoliť. Ak chcú.
@klementinka58 my sme boli pred 8 rokmi sarande, ksamil dovolenka jedna z najlepších chceme opäť skúsiť Albánsko ale veľa ponúk mi nenašlo
@adusik0542 ja som skepticka voci Jadranu, pre nas najhorsia dovolenka bolo chorvatsko v hoteli. Nejako som tomu nevedela prist na chut, prislo mi to ako Liptovska Mara. Ja som nasla cez cedok mesiac dozadu som bookovala
@ciernysokol aha, myslela som ze mi to tam hodilo aj s vekom. To je i tak jedno, 150 km od letiska, to zrovna lacny taxik nebude + letenky…
@bbshop v inej diskusii jedna baba pisala, ze na juzny cyprus kupili letenky zvlast, objednali apartman a stravovali sa len v restikach. Ze ked to spocitali vyslo by za to aj AI. Ono dvaja pubertiaci zjedia o dost viac ako dve male deti.
@ivana11155 tak mne osobne sa to ešte nestalo, aby sme veľa prejedli a nedajbože viac ako AI. My nie sme až takí jedaci a prejeme +- toľko koľko aj doma.
Ked egypt tak ktora oblast na snorchlovanie? A este aby som sa nemusel kazdu chvilu otacat ci ma nieco nezozerie 🙂
@bbshop ale podľa mňa človek prepije veľa v teple. Voda, káva, džús, prípadne drink v baroch pri mori je drahší pomaly ako jedlo. A teda ja netúžim po dovolenke, kde si ráno v markete kúpim 3 litre vody vo flašiach za 50 centov a budem to piť na pláži s tým že o hodinu je to už teplé a večer horúce. Práve kvôli nápojom volím All. Jedlo je mi fuk, človek nemá 20 žalúdkov, na raňajky si kúpim pečivo v obchode, za obed a večeru dám nejakých 10 eur, ale to pitie. Pre mňa proste nie je dovolenka ležať na deke na zemi alebo v nafukovacom stane a piť na pláži horúcu vodu a variť si cestoviny s kečupom alebo jesť paštéty z domu alebo kúpené, ten spôsob dovolenky alá chorvátsko 90te roky ma nikdy nelákal ( nosiť si deky, jedlo, variť si a dať peniaze len za cestu a ubytovanie) a to radšej budem sedieť doma a nikam nepôjdem. Preto volím All.
Kamos bol minuly rok v maji Egypt na tyzden. 2 dospely + dieta. Letenky kupene cez wizz air 80x 3= 240€ ( z Vienna)
Ubytovanie cez booking 4* s AI 650€. Taxi z letiska ( kepeny cez booking) 10€ x2.
Spolu 910€.
Tie co tu trepete ze sa neda za 3000€ 4 ludia su krasne peniaze na dovolenku. Ano pred tyzdnom som pozeral ceny cestoviek a porovnal s cenami ked si to kupim sam. Je to zderstvo ale zial ked clovek nevie tak zaplati 100% pripadne aj viacej. A suhlasim s nazorom ze niekto setri 2-3 roky nato aby to obuchal za 7 dni a dal zarobit cestovke nekrestansky zisk. Ale chapem ze taky clovek nieje zcestovany preto voli cestovku. Napr ja uz mam kupene letenky na rok 2026 ( boli v akcii 80€ osoba).
@bbshop dobre, ale si predstav, ak dokazes, ze mozes ist len v urcity letny datum, lebo robota, alebo len cez prazdniny, lebo mas stredoskolakov, a nechcu/nemozu vynechavat skolu. Aj ja by som sa zbalila na dovolenku 10.1 a sla do Thajska za lacny peniaz a nie sla vtedy, kde ma celaEuropa prazdniny za 5x tolko eur. Alebo sla lyzovat prvy februarovy tyzden...
A ked najdes letenky pre 4 do destinacie inej ako Rumunsko ci Albansko za 300 eur v lete /letne prazdniny/, ozvi sa mi prosim.
@salome123 musis hladat da sa ist napr Turecko letis s raynerom z Ba do Dalamanu odtial taxi 20 minut do Sarigerme a pre styroch AI 2400 letenky boli na 08/2025 za 134 spiatocna na osobu (kupovala som teraz) hotel napr tento ta cena je s AI
urcite vy som neriesila tie bludy co ti tu davaju v egypte
my takto cestujeme bezne zaklad je lacna letenka ale nie uplne mimo sezonu da sa vychotit ak zreba alebo pozri na invia ponuku zadaj si vase parametre a uvidis
@belllinka ach zase Slovac nazor ze 4* hotel je na sracku... A v 5* ju nemoze dostat???
Napr je aj sibacka kedy maju prazdniny + statny sviatok je 1 a 8 maja. Kto chce najde sposob a nie vyplakavat ako to nejde. Preto ako narod sme tam kde sme v prdeli...a smerujeme este hlbsie zial.
My sme boli min rok na Cypre, na nádhernej makronissos beach, v dome beach hoteli, riešili sme to sami tj letenky z Viedne, hotel priamo cez ich web a vyšlo to niečo cez 2k pre 2 a 2 malé deti. Boli tak viacerí niektorých to vyšlo pod 2k záleží aku izbu máš. Čiže určite sa da nájsť aj to ,,more som krajšie nikde nevidela ako bolo tam ,hotel taký priemer ale mal všetko čo treba.. skúste aj tak pozrieť, ck za tento hotel chcú veľa ,za to ten hotel až nestojí podľa mňa 4k cca
@bbshop
@stanulienkat lenže v sezóne last pre 4 osoby je veľmi nepravdepodobný . Najmä ak majú veľké deti a chcú ušetriť, to znamená mať jednu izbu .
Egypt ? Ani keby ti tych 3k mali dat ! Chcete skoncit vsetci zosrati s bolestami brucha ? Chodte do Chorvatska...ubytko najdete v pohode od 900 - 1500e, zvysok vam ostane na stravu a vylety a mate krasnu dovolenku.
Podľa mňa by sa dalo niečo nájsť ak sa kúpi v správny čas a vystriehnuť. My sme boli síce dvaja minuly rok, ale v máji (kupované v decembri) v Hurghade grand resort All inclusive na 14 dní dokopy za 1300€. Čo keď sme sa rozprávali s inými Slovákmi tak za takú sumu boli len na týžden. Nebol to luxus ale bolo paradne 😊

@lila246 ďakujem za podporu 😅😊 veď práve, že ja radšej idem na vlastnú päsť viackrát za rok a za oveľa oveľa menej peňazí ako raz do roka za 3000 € a dokonca aj to je málo cez cestovku