Najhoršie ubytovanie na dovolenke. Čomu sa vyhnúť?
Ahojte, aké najhoršie ubytko na dovolenke ste zatiaľ zažili? Čomu a kde sa radšej vyhnúť?
@petush21 Chorvatsko 4* hotel a mys v izbe. Najprv som myslela, ze dierky v keksikoch urobili deti, nastastie som to vyhodila. A potom v noci nieco sustalo v kosi, este muz hovori, ze asi sa otvára nejaky sacok. Ale ked to bolo dlhsie, zapol lampičku a hovori mys 🤣🤣🤣🤣 vyskočila z kosa… Akoze tak rychlo som este z postele nevyskocila a bola som v kupelni za jednu milisekudnu. Este sa správali na recepcii ako ich otravujeme. Na druhy den nam vymenili izbu na druhej strane hotela ale uprimne uz som nemala chut ani jest tam. Ked na 4 poschodi mali mysi co muselo byt dole v kuchyni.
Keď som chodila pred RD na služobky tak ubytko pri Krupine v akomsi pofidernom penzióne kde boli steny tak strašne tenké ze som počula každé jedno slovo z vedľajšej izby.
Druhé bolo v Košiciach kde sme s manželom potrebovali prespať jednu noc po akcii. Vraj na našej pôvodnej izbe nešlo wc tak nás dali do náhradnej izby ale doteraz nevieme ci to bol nejaký upratovaci kumbal s posteľami alebo co. Keďže sme prišli v noci nič podozrivé sme si nevsimli...až ráno sa nám zdalo ze je akosi dlho tma....my sme tam totiž nemali okno 😀
Keď som chodila pred RD na služobky tak ubytko pri Krupine v akomsi pofidernom penzióne kde boli steny tak strašne tenké ze som počula každé jedno slovo z vedľajšej izby.
Druhé bolo v Košiciach kde sme s manželom potrebovali prespať jednu noc po akcii. Vraj na našej pôvodnej izbe nešlo wc tak nás dali do náhradnej izby ale doteraz nevieme ci to bol nejaký upratovaci kumbal s posteľami alebo co. Keďže sme prišli v noci nič podozrivé sme si nevsimli...až ráno sa nám zdalo ze je akosi dlho tma....my sme tam totiž nemali okno 😀
@4stanka4 😂
Chata v dedinke nedaleko samorina, ze vcelia farma...nepamatam sa uz presne nazov, na nete vyzeralo uzasne. Ze cely areal len pre seba, novostavba...ubytko vsetko super, az na tenke matrace najlacnejsie a take hovadiny. Ale Majitel manipulativny psychopat. Ze haha a az potom vam doslo,co vam povedal. Neustale sa tam potuluval, otravoval. Najskor super, prihovaral sa detom, bral ich krmit zvieratka...poto. uz vyslovene otravoval. Ked sme pytali kluce od chaty tak to prekvapeny, ze to este nikto nechcel. Ked je tu on, tak by sa nikto neodvazil prist. Uz do telefonu sa ma pytal, ze ako chceme kurit. Ze si mame doniest drevo, lebo mu navlhlo, ak v piecke...ale nespomenul,ze inak kurit nebude, ak chceme, aby kuril klimou, tak mame doplatit. Zrazu chcel doplacat aj za male deti, ze ale vsak dobre, ocividne chceme usetrit 🙈 hovorim o detoch do roka...pri chate bola pristavba, kde mal vraj veci pre zvierata na farme...a cez nu nam cez dvere v kupelniach(!!!l) vosiel viac krat bez ohlasania dnu...podotykam,ze sme tam boli tri kamaratky, 5 malych deti a jedna (ja) pred porodom. Ze babska "zurka". Po jednej noci sme utekali domov...a to nam este hned rano ako sme mu to povedali, cize asi o osmej vypol vodu....
Comu sa vyhnut? Len pozitivnym recenziam- treba citat hlavne tie zle a velmi rychlo sa vyselektuje, co nechcete rezervovat. Mne sa zatial nepodarilo rezervovat nic, co by nebolo ciste aj v ** kategorii bez cudzich zivocisnych obyvatelov. Ale ako najhorsie ubytovanie, ake som kedy platit musela, vyhrava jeden slovenaky vs intrak - dvaja rodicia vo dverach odpadli...🫣🫣🫣
Bangkok obrovske svaby, Phnom Penh Kambodza krvava moskytiera, autocamping Vrutky vsetko, Bergamo tiez vsetko
Hotel Comfort v Nitre, 4* - nevedela som,či sa mám smiať alebo plakať. Keď sme vošli do izby, ovalil nás smrad, ako keby sa tam niekto poriadne vysr*al. Hneď som žiadala inú izbu,ale aj tá bola " úžasná ". Na posteli vrstva prachu, flakaty koberec, vylezane matrace...ale top bola detská postieľka. Namiesto matraca tam bol matrac zo záhradného lehátka. Hneď ráno sme odtiaľ utekali 😀
Londyn, 4* hotel, pekne obrazky aj hodnotenia. V realite malicka izba, sikma podlaha, skrina musela byt skobami k stene upevnena, lebo by spadla. Koberec stary, klucka vypadavala z dveri, z postele som mala pocit, ze vypadnem na tej sikmej podlahe....
@dasenka26 ahoj ideme v nedelu vola sa to Rezidencia Podhajska...tak hadam to nie je ono ci?
@klementinka58 Nie, my sme boli " Mery Ján"
@klementinka58 Nie, my sme boli " Mery Ján"
@dasenka26 ten sme tiez rozmyslali ale na foto vyzera dobre, aj recenzie ma super. tak co tam bolo zle?
@dasenka26 ten sme tiez rozmyslali ale na foto vyzera dobre, aj recenzie ma super. tak co tam bolo zle?
@klementinka58 na foto vyzerá dobre ale fotka je staršieho dáta. Nám v polovici pobytu prišla 11 clenna rodina, veľa detí, dve malé ktoré celé dni vrieskali, okrem toho sa tam trieskalo dvermi celé dni. Raňajky sme si robili sami, v kuchyni jedna dvojplatnička na 16 izieb, príbory samozrejme odniesli do izieb napriek zákazu. Za 5 dňový pobyt nám ani raz nevyniesli kôš. Interiér plný gýču, obrazov, sošiek. Vedľa v bare robili od stredy večer grilovanie a zábavu. Pri vyčape bolo 8 drevených udov, najväčší mal cca 0.5m Neprišlo mi to vtipné ale nechutné lebo sa tam bežné pohybovali deti. V skratke asi tak🙈
@klementinka58 recenzie má dobré len na ubyt.portali a sú staršie, na googli nemajú len dobre recenzie.
@klementinka58 recenzie má dobré len na ubyt.portali a sú staršie, na googli nemajú len dobre recenzie.
@dasenka26 a ty si napisala na booking zlu recenziu? aby aj ostatni vedeli do buducna...
@dasenka26 a ty si napisala na booking zlu recenziu? aby aj ostatni vedeli do buducna...
@klementinka58 Recenziu som napísala na Google.
@dasenka26 my sme sa vcera vratili z komarna, nadherny dizajnovy 2 iz byt cely pre nas za 56e na noc, kuchyna , obyvacka, spalna, majitela som nevidela nakolko sa ubytovavalo cez samoobluznu schranku, poriadok, cistucko, ticho, klud, klima..a denne sme chodili po aquaparkoch Velky Meder a pod....
@dasenka26 my sme sa vcera vratili z komarna, nadherny dizajnovy 2 iz byt cely pre nas za 56e na noc, kuchyna , obyvacka, spalna, majitela som nevidela nakolko sa ubytovavalo cez samoobluznu schranku, poriadok, cistucko, ticho, klud, klima..a denne sme chodili po aquaparkoch Velky Meder a pod....
@klementinka58 56eur za koľko osôb?
@klementinka58 56eur za koľko osôb?
@dasenka26 56e za byt na noc a max 4 osoby lebo viac posteli tam nevojde...na bookingu je, tam vzdy hladam ubytovania a my vyhladavame objekty ako byty aby sme mali klud pre seba ..Teraz idem so sestrou do Podhajskej a mam zmiesane pocity, lebo presne jedna izba s kuchynkou

@viestta Daju sa mravce zavliect? Ony mimo mraveniska umieraju. To by si si musela domov doniest tu ich kralovnu.
@basska_b a mala som istotu, ze sa mi do kufra nejaka nenastahovala?