Nebojíte sa žralokov pri plávaní v mori?
Nebojíte sa žralokov keď plávate v mori? Ja veľmi. Vždy som radšej pri brehu len. Bolo veľa prípadov už keď žraloky napadli ľudí a skončilo to tragicky.
@kiki68 ja plávať viem dost dobre, toto žiaľ bola kombinácia toho, ze neboli žiadne vlny vyššie , bola zelená vlajka a za asi 20 minut prišli extrémne vlny, že sa už nedalo vrátiť jedine podpoplavat. Plavcici kým si všimli, že sa im viac ludi topí trvalo dost dlho
Ale to stačilo len , že mi hodil ten surf a úplný kúsok ma potiahol cez jednu časť a už som si podplavala k brehu sama. Jedna baba sa tam ale topila fakt škaredo bola ešte kus ďalej za nami. Tu museli dvaja vyberať. To bolo ešte pred 15 rokmi. Boli vtedy často v Bulharsku búrky a menilo sa strašne rýchlo počasie a more. Od druhého dňa ako sa ten pan utopil už boli stále červené vlajky do konca dovolenky.
nie, nebojím😉 more aj svet všetkých jeho tvorov rešpektujem, pretože to oni sú tam doma, nie my. Ale strach nemám.
čo žralok ale práve teraz v čechách napadol muža netopier, pokúsal ho.. a zistili že mal besnotu. new fear unlocked 😢
@lakebabe v zimnej bunde a so zváračskymi rukavicami. Nám sa zakliesnil netopier vo ventilacke, len som sa zobudila na sramot nad hlavou (spíme hlavou k oknu). Sám by sa odtiaľ nedostal, manžel sa vybavil a vytiahol ho. Ale ventilacku už na noc neotváram 🫣
my máme doma netopiere.Prednedávnom som našla jedného už uschnutého na tráve.Prvýkrát som to takto zblízka videla.Ale aj pred týždňom cca tu jeden lietal ako sa už stmievalo.Ony sú užitočné takto pri dome.Chytajú kdejaký hmyz aj komáre.A ja sa čudujem, že nie som vôbec doštípaná.Lebo volakedy aj v byte ešte ked sme bývali som bola parádne doštípaná .Zlaté netopieriky aj ked sa ich trochu aj bojím🙂
@naneta258 my sme mali s tchorom 😂 Hneď otec osádzal oceľové siete okolo krovu....tchora durit nikto nechcel.
@michaela329 tchora som v živote nevidela to musí byť aj vzácne len tak na voľno stretnúť 😳
@lakebabe my sme boli v tom, že kuna. Lebo to bolo celkom podobné. Ujo poľovník nás vyviedol z omylu. Bývame na lazoch, stretne tu človek hocičo 🙂
@michaela329 tak to áno tam môže byť kadečo. Tchora vyhadzovať nemusí byť sranda
@naneta258 kunu sme síce zatial nemali našťastie ale sršne sú tu.Teda nemajú tu priamo hniezdo aspoň som žiadne nenašla ale v noci ako som v kúpelni alebo na chodbe a zapálim svetlo,ony lietajú za ním, tak hnusne narážajú aj do vchodových dverí akoby tam niekto kamienky hádzal.Strašne hnusný zvuk.To ako sa zotmie,bojím sa isť aj na dvor za nich
Tak v Egypte treba byť opatrný .čítala som článok v ktorom sa písalo že v Egypte po určitej hodine už do mora nemôžeš ísť lebo pravidelne tam priplavaju žraloky..a ak bývaš v letovisku a neposluchnes tak platíš pokutu..ale neviem či je to naozaj tak...
@macekovam nesmieš v lete po 6vv zime väčšinou po 5 kvôli stmievaniu. Tam ta už ani nepustia do vody, v hotelových plážach plavcici úpracu lehátka a tie mestské už ta nepustia.
Ale je tam tma strašne skoro tak to ani nikto neskusa. A nemal by si ani na pravé poludnie ked je slnko, lebo sa lesknes najviac na hladine .
Ale to chodia ľudia bezne
Inak niekde sa aj pláva so žralokmi ...nie všetky druhy sú nebezpečné ... Treba ísť teda do Talianska ,do Chorvátska k moru a vybavené ....
Chodíme k moru každý rok a nikdy ano jediný raz ma to nenapadlo a to zvyknem plávať aj ďalej a vlani som na nafukovačke odplávala za bóje a mala čo robiť dostať sa späť k brehu keďže začal vietor,ale žralok ma teda vôbec nenapadol. Teda nikdy nad tým nerozmýšľam.
@macekovam to krmenie zralokov sa robi vecer ako atrakcia a je to strasna chyba. Ale to tam nevysvetlis, bojuju s tym dive centra permanentne na Maldives, mala som na Maldives zrovna seminar o zralokoch a venovali sa aj tejto teme. Tam to v hoteli nerobili, Mali trosku rozumu. Ale inde to veselo robili. Plus na Maldives su zraloky bezna vec, tam musi clovek mat len trosku rozum a nerobit sprostosti.

Vraj je vacsia pravdepodobnost, ze do cloveka udrie blesk ako ze ho kusne zralok 😁. Ale ano, bojim sa ich aj inych ryb a ked som v mori nie je mi vsetko jedno, sice je to blbost ale trocha bezpecnejsie sa citim na nafukovacke a paddleboarde este viac. Ale cim dalej od brehu tym vacsi stres 😅