icon

Piesočná pláž Chorvátsko. Poraďte kde máme íst?

janetina
26. jún 2009

Chceme ist k moru na piesocnu plaz len na Chorvatsku ma odradzaju kameniste plaze..mame 2,5 rocneho chlapceka tak hlavne preto . Ak mi neporadite 😀 pojdem az do Grecka 😀

marymk
7. jún 2013

My sme boli v Zatone pred 2 rokmi ale okrem prefektných bazénov si náš 2 ročný syn more neužil, otras pláž betonove dosky, piesok sa nedal nazvať pieskom ale ostré kamienky zmiešane s blatom, nepomohla ani obuv malý pišťal lebo ho všetko pichalo, pre deti su podla mojich skúseností najlepšie veľké pláže s jemným pieskom v Taliansku napr. Bibione, Caorle kde si deti môžu v pohode lietať po piesku a voda je dlho plytká. JEdiná nevýhoda v CAorle boli komáre.

katarina3011
7. jún 2013

Ahojte dievcata,mame pro profil na meno amatas, skuste pozriet www.kastela-travel.com mozno najdete nieco co vas zaujme ... 🙂 pekny vecer ...

maruska22
8. jún 2013

Nebol niekto z vas priamo v meste Krk na ostrove Krk? máme zatial vybratú Bašku na tomto ostrove, ale chceli sme ist az v septembri, ale asi sa nám to posunie na august a vtedy je tam zevraj strasne plno, tak zvažujem iné miesto...zatial sa mi pozdáva ten Krk...ale chcem vediet aké su tam pláže, ci su vhodné aj pre deti a tak...budem vdačná za kazdu skusenost🙂

obcansr
8. jún 2013

@maruska22 ahoj my sme boli v auguste v Baške a bola pohoda dalo sa vždy nájst miesto takže neni sa čoho obávat a bolo tam super, neviem v ktorom mieste mate vybraté ale za kempom v časti zarok je to sa mi zdá krajšie ako okolo tých hotelov, aspon moj názor

amatas
8. jún 2013

@maruska22 ak hľadáte niečo kde pláže nie sú preplnené, odporúčam ostrov Drvenik, ide sa z mesta Trogir. Včera som nahodila do albumov par fotiek, dnes večer nahodím aj prve apartmany. Trošku ďalej na juh,ale ak chcete kľud, oplatí sa 🙂

maruska22
8. jún 2013

@obcansr ubytko este nemáme zajednané, asi budeme hladat az na mieste...lebo termín dovolenky sa nám stále mení🙂 presne som pozerala tu cast Zarok, ze tam by isli...len sa mi zdá, ze je tam málicko tých apartmánov 😒

maruska22
8. jún 2013

@amatas dakujem za ponuku, ale tento rok hladáme nieco blizsie...vzhadom nato, ze dcera bude mat v lete len rok a nerada sa vozí v aute rozhdoli sme sa ist co najblizsie...preto ten Krk a okolie

amatas
8. jún 2013

@maruska22 to samozrejme chápem, ostrov Krk je podstatne bližšie... tak keď dcérka trošku vyrastie, verím že sa vyberiete aj do našich dalmatínskych krajov 🙂

maruska22
8. jún 2013

@amatas no verím, ze ked deticky vyrastu, dostaneme sa aj nizsie...mám Chorvátsko velmi rada, tak myslím ze mu ostanem este pár rokov verná🙂

amatas
10. jún 2013

novinka v našej ponuke pre všetkých, ktorí hladajú piesočnú pláž a plytké more ... v ponuke máme dva úplne nové apartmány na ostrove Drvenik pri Trogire, absolútny kľud, čistučké more a pláž ako na Karibiku. Pozrite si moje fotoalbumy 🙂

mravvcek
14. jún 2013

@halit13 je tam aj nejaky konkretny hotel?Pozerala som Pulu,nepoiznas tam nieco pekne na ubytko?

mravvcek
14. jún 2013

prosim vas nemate niekto skusenosti s ubytkom-hotelom s bazenikom v Rijeke alebo crkvenici?Chceme ist co najblizsie kedze budeme mat v septembri 1 rok.

luci_99
16. jún 2013

Omiš,Rab a Nin - mozem ti poslat aj ubytko ak chces ;) ale napis do spravy 🙂

miss_shy
16. jún 2013

Ahojte nebola ste niektora na Pasmane? 🙂

mikavo
18. jún 2013

Ahojte, neviete ako je to s trajektom na Rab? Nejake novinky? Kedy tam byt, (najlepsie v ktoru hodinu) aby sa necakalo prilis dlho (ideme cez cestovku, takze prichod bude v sobotu) Rada privitam akekolvek vase postrehy.

lauraa
18. jún 2013

@mikavo my chodime na Rab kazdy rok ale len jedenkrat sme cakali dlhsie ako hodinu..... my sice nechodime nikdy v sobotu ale skor v nedelu alebo uz piatok, pri trajekte sme okolo 11......a naspaät tiez odchadzame alebo az na vecer ked uz su prazdnejsie cesty alebo iny den ako sobotu.....

marlenka75
18. jún 2013

@amatas Nejaký tip na ubytovanie s 1,5 ročným dieťaťom, takže tak Rab, Krk, Pag - proste nie ďaleko, piesočné pláže a hlavne aby ubytovali malého psíka ? 🙂

amatas
18. jún 2013

@marlenka75 ahoj, my sa špecializujeme zatiaľ len na riviéru Trogir - Trogir, Kaštela a ostrov Čiovo. Pokiaľ chcete ísť na severnejšie, neviem nič doporučiť. Sorry možno niekedy nabudúce 🙂

marlenka75
18. jún 2013

@amatas Aj tak vám veľmi ďakujem, až bude malá väčšia, ozvem sa vám. 🙂

lara2301
20. jún 2013

Dobrý den prajem.

O dva týždne idem s manželkou a 1,5 ročným synom do mesta Privlaka v Chorvátsku.
Kto nám vie poradiť miesta kam by sme mohli ísť a čo by sme nemali obísť?

Ďakujem. Marek ( ing.molnar.marek@gmail.com)

lisjanka
21. jún 2013

@amatas ja by som sa chcela opýtať či je u Vás strava možná alebo je to všetko bez stravy....Ďakujem...

amatas
21. jún 2013

@lisjanka ahoj, momentálne máme v ponuke 2 penzióny, kde je možné doobjednať stravu v objekte, ale v týchto penziónoch sú len štúdiá ( všetko v jednej miestnosti)

rikarr
25. jún 2013

Ahojte baby, tento rok sa chystame na dovolenku do Bašky na krku - min. sme boli v Punate a prešli sme aj Vrbnik, Krk a bašku - iba ako vylet. Tak tento krát by sme tam radi zakotvili.Máte nejake typy na ubytko a vyletiky tam? Min. rok ked sme tam jeden den boli boli dost velke vlny - dufam, že tam niesu stale lebo potom decka nedostanem do vody. Ešte som premyšlala nad Loparom na Rabe ale ked ideme na blink neviem ako je to tam s ubytkom

lauraa
25. jún 2013

@rikarr rab by som v sezone bez zajednaneho ubytka neskusala......

rikarr
25. jún 2013

@lauraa tiez ma to napadlo
.......

jedina30
25. jún 2013

cauko..trosku sa k vam pridam..minuly rok sme boli na Rabe-Lopar..super bolo 😵 ..mali sme zajednane ubytovanie v appartmanovom dome+ polpenzia..Veli.Meli alebo tak nejako sa to vola..tento rok ideme znova na Rab-Lopar ale ubytko sme si objednali bez stravy..nie som nadsena,lebo odmietam varit..cely rok sa navarim dost.. 😒 takze vraj bude varit tatino..to som strasne zvedava..ja len more a slnko,deti-typicka korytnacka 😀 😀

lauraa
25. jún 2013

@jedina30 my tiez varime ... teda vela grilujeme, restika a 10 dni je prec, ani neviem ako.....

jedina30
25. jún 2013

lauraa..ja viem,ze sa to da....len som uz unavena varit a chcem,aby som si aj ja oddychla.. 😀 .doma stale varim.. 😉 vzdy sme boli na dovolenke so stravou a teraz si moj muzicek zmyslel,ze pojdeme bez stravy...samozrejme,zburila som sa a tak vsetko vzal na seba a bude varit on...som zvedava.. 😝. ..vraj to nie je varenie ako doma,ale aj ten caj treba uvarit..atd..a potom umyt riad... 😎 takze som najzvedavejsia zena pod slnkom 😀 😀

tinika
26. jún 2013

ahojte, poradite mi ubytko niekde blizko vody, piesočnatej alebo jemne strkovej plaze ale niekde blizsie nie na konci chorvatska? vdaka

lofovka
30. jún 2013

@katussska24 a kde ste boli ubytovaní? máš nejaký kontakt na 2spálňový apartmán? ďakujem