Rady na cestovanie s bábätkom na dovolenku
Dobre ráno prajem 🙂
V auguste ideme na týždeň na dovolenku do Chorvatska. Syn bude mat v teda 10 a pól mesiaca. Tie ktoré ste už toto absolvovali, tak aké rady by ste mi mohli dať až vydržíme cestu. Pôjdeme okolo 10-11 hodín isto. Keď bude treba zastaviť zastavíme to je jasne ale čo vam pomohlo dieťa zabaviť? A čo všetko ste na dovolenku preňho zabalili a je vhodne si zabaliť. Ďakujem pekne
Ist na noc
Tak ako ti tu píšu baby, ísť na noc... Máš po riešený spánok aj jedlo,viac menej... Zabaviť 10 mesačne dieťa je ešte celkom náročné 😃
Ist na noc bola nasa volba, ale ked vies ze dostanes apartman az okolo obeda (napis na ubytovanie) tak kludne chodte skoro rano, tak o tej jednej druhej, aj sa sofer kusok vyspi a rano nebude rozbity aj cast cesty prespi cast cesty bude pozerat. Ty si poznas dieta, nasi plakavali vo vajicku ked boli v proti smere jazdy akonahle isli do inej sedacky v smere uz bolo dobre, sedeli a pozerali, zabavali sme sa. Rano sa zobudi, zastavite na neakej pumpe, date ranajky a tych par hodiniek to da urcite. Hracky sme nosili kopy, kym som nezistila ze sa hraju len s tymi kamenmi a stacila im prestne ako pise ika02 vedierko a jedna lopatka na naberanie vody, este ten mlyncek mali a to bolo vsetko co im stacilo. Zozente si poriadny stan na plaz kde ho vies ulozit aj spat. Inak prestne ako pisu co nemas kupis tam dostanes vsetko kupit, ja si odtial nosim plne auto veci nakupenych takze ziaden strach. Peknu dovolenku prajem
Ísť na noc, nové hračky ktoré nemá obkukane
Za mna ist v noci a v aute tych 8 hod prespi. Potom uz niekde zastavite a zacnete den ako vzdy. To uz nejak vydrzite do ciela. Nas chodil od 1 tyzdnoveho babatka 360km kazdy mesiac aj 2x.

Ahoj, my sme chodili na noc a dieťa krásne celú cestu skoro prespí. A pri mori sa zabaví hádzaním kamienkov do vody, vezmi vedierko s lopatkou a hlavne repelent proti komárom. V penziónoch (hoteloch), kde je veľa zelene zvyknú v noci byť. Čo zabudneš, kúpiš tam.