icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

katy1979
13. dec 2013

@hasleerka lindos princess. V pohode najdes cez google. V podstate spokojna. A deti boli uplne spokojne.

hasleerka
13. dec 2013

@katy1979 a cez akú cestovku ste išli???

katy1979
13. dec 2013

@hasleerka satur

katy1979
13. dec 2013

@hasleerka ano to je ono

elena465
1. júl 2014

nemá niekto kontak na ubytovanie v grécku

su_san
2. júl 2014

@tinaki1275 ahoj, pozerám, že bývate v Grécku? je to ešte aktuálne? lebo by ma zaujímali ceny plienok a cetskej stravy? ideme síce na Kos, ale to bude asi podobné, ďakujem

tinaki1275
2. júl 2014

@su_san aku detsku stravu myslis? lebo okrem nestle aasi tri druhy , tu ina znacka nie je dostupna..ak myslis hotove prikrmy typu Hame a hipp.. plienky su mozno o 10%drahsie ako na svk .. mlieko tiez cca 10% ale tiez zavisi od znacky ..

su_san
2. júl 2014

@tinaki1275 presne takú som myslela, hotové príkrmy vo fľaškách...ako Hipp, Hami a pod...lebo neviem koľko brať a či kúpime tam a za koľko...ideme totiž lietadlom a tam je váhový limit, tak že čo baliť...a neviem kde vlastne kúpime, lebo na Kose budeme v hoteli Royal Park a neviem či priamo v hoteli budú mať, lebo je to akože baby friendly hotel, ael zase ceny neviem aké budú a dať 20ečok za 30ks balenie nemienim... alebo potom či tam budú nablízko nejaké obchody...nevieš mi poradiť nejakú stránku kde by som to našla...ďakujem

kitty88
2. júl 2014

@su_san prikrmy brat nemusis, beztak budes mat plny kufor veci pre dieta a tie sklenene flasticky su ozaj tazke, ja som brala akurat tie vyzivy do rucky... my sme boli teraz na krete a v kazdom aj malom obchodiku mali plienky, mlieka, vyzivy... ceny som nepozerala, nekupovali sme taketo veci, iba raz jedno 20 ks balenie pampers a to stalo cca 10 eur, takze plienok si radsej zober dostatok.

tinaki1275
2. júl 2014

@su_san ako hovorim u nas nie su tie hotove prikrmy vo flaskach vobec.. proste ich nedovazaju ..mame od nestle v supermarketoch tri druhy ale to by som ani svojmu psovi nedala.. velmi zla kvalita☹ mne extra posielali v balikoch z rakuska hipp pravidelne.. ale ako pozeram mas uz dost velke dieta tak si myslim ze nebudes mat problem ho odstravovat stravovat normalne v hoteli ..ved zeleniny je zvycajne v hoteloch dost a kvalitnej a aj bezne varena strava je ok .. mozno pre istotu zobrat 4-5 .Ci su obchody nablizku to by ta mala informovat aj priamo cestovka v ktorej si si to objednavala ..ale podla mojej skusenosti v turistickych oblastiach su (aj u na s na Krete) ale tam su ja ceny samzorejme trosku s prirazkou.. su to tzv. minimarkety a su otvorene 7dni v tyzdni od ranan do vecera ..ja som v jednom takom objavila raz hotove prikrmy svajcairskej firmy Holle ale sklicko stalo cez 2,80 eura.. plienky su drahsie ako som pisala oty ch 10% cca ale zase extra tahat zo zo slovenska plienky sa podla mna neoplati.. myslim ze ak je ten hotel baby friendly bez problemov by ti mali pomoct aj so stravou pre dieta..aspon mojim klientom u nas v nasich hoteloch (som sprievodkyna) bezne aj rozmixuju ak treba. 😉

su_san
3. júl 2014

@tinaki1275 ďakujem ti veľmi pekne za rady...ono plienky sú vždy ľahšie na váhu ako tie sklíčka, ale ak plienky tam kúpim, hoci aj drahšie, tak radšej vezmem zopár sklíčok, lebo môj výmyselník nie vždy chce jesť varené jedlo a ešte mu musím kupovať tie príkrmy a aj to nie všetky má rád...a ešte UM musím nabaliť, lebo to by bez toho nechcel byť...no tak asi najprv budem baliť jeho a keď sa zvýši miesto tak prihodím niečo aj pre nás 😀

tinaki1275
3. júl 2014

@su_san mlieko ake pijete? no UM sa da kupit aj v supermarkete ,len nie vsetky druhy.. je ich tu pomenej 😉ale radsej tie sklicka pribal 🙂

su_san
3. júl 2014

@tinaki1275 pijeme Sunar a to asi nebude, tak nejak to rozumne dovtedy vymyslím 🙂 už má dosť mesiacov, aby mohol jesť normálne jedlá len on stále vymýšľa 😅

tinaki1275
3. júl 2014

@su_san jaj tak to uricte nie🙂 ale zase um susene mozes zobrat aj zo sebou to nie je tazke.. moja vymyslala tiez 😉 a to riadne dlho 😉

dari226
3. júl 2014

kocky ja som este nikdy neletela lietadlom a ako to tu pisete je to take lakave...
ako daleko je ten princess hotel v grecku od letiska?je tam aj nejaka preprava za rozumnu cenu?a kolko vyjde taka dovolenka 2 dospely a 2 deti?kedy je najlepsi cas aby nebolo priliz teplo a preplnene?dakujem

su_san
4. júl 2014

@dari226 taká poriadna dovolenka pre 2+2, vyjde aj 2500€ v tom hoteli predpokladám...my ideme 2 dospelý a jedno dieťa do 2.rokov a platili sme 2100 eur cca....z letiska do hotela máš zabezpečený transfer, my sme hľadali aj podľa toho aby to nebolo veľmi ďaleko od letiska...choď na akúkoľvek stránku cestovky, zadaj si podmienky, niečo ti nájde a potom si daj sparviť kalkuláciu...ale teraz je aj veľa ultra last minute, tak sa dá...a keď máš malé deti, tak v prvom rade pozeraj na nich 😉

hasleerka
4. júl 2014

@su_san ale ten princes hotel je dalej od letiska nie???? aj také dve hodinky?????

su_san
5. júl 2014

@hasleerka to neviem treba pozrieť na hydrotour.sk koľko to je
My ideme na Kos a hľadali sme tak aby bolo blizko, mame to 15 km z letiska

hasleerka
5. júl 2014

@su_san aha ja som myslela že ideš tam a že chceš blízko letiska .... reku že ono je to tuším dalej ...
potom daj info ako je na Kose....

slimstar
6. júl 2014

My sme boli v Grecku cez strajk a v letovisku o tom nebolo ani pocut. Vtedy bol strajk v Atenach. Vsetko fungovalo tak ako ma. Greci ziju s cestovneho ruchu, predsa si nebudu kazit biznis. Netraba sa bat, urcite chodte.

didulka85
6. júl 2014

@dari226 my sme boli tento rok za 2200 na Krete all inclusive. Tam sme tiez dost minuli, kedze sme si dopriali. Velmi si pochvalujem. Len trasfer z letiska bol 2 hodiny. Nabuduce dam na to pozor.

alenanr
7. júl 2014

Uplne bez problemov, tam treba ist a pozri aj aktualne zľavy na Rhodos, tam mozes uplne v pokoji aj s mensimi detmi http://last-minute.edovolenky.sk/grecko/rhodos 🙂

nsoci
1. aug 2014

Ahoj, mame rezervovanu dovolenku na 13.8. na krete, hotel Phaedra beach (Karolina mare) ale vyzera to, ze z vaznych dovodov nemozme ist, tento termin je uz plny, ak by mal niekto zaujem, ozvite sa. Izba 2+2 (izby sa zadeluju az na mieste), all inclusive, cena vyhodna.

sue
1. aug 2014

@nsoci posles mi spravu?

reni1512
26. jan 2015

Ahojte, skusene cestovatelky 🙂 poradte aj nam kde ste boli spokojne...este sme neboli nikdy na dovolenke, chceme grecky ostrov, cistucku plaz (poradte co je lepsie piesok/kamene, aj aj) strava stacia ranajky? oplati sa napapat von? alebo zbytocne preplatime a lepsi je ALL? isli by sme s 2r dietatom, ubytovanie slusny hotel, alebo vilky pri hoteli, v zahrade, nieco take 🙂 VDAKAAAAA

majkacoke
15. máj 2015

@su_san Ahoj😉 Pozeram, ze ste min.rok boli v hotelyRoyal Park na Kose. Ako bolo? Odporucas tento hotel, alebo ste neboli az tak spokojni? prosim, napis nejake info😉 Dakujem 😉

brasov
15. máj 2015

Bola som 4 mesiace na Zakyntose, 8 mesiacov na Lesvose, mesiac na Kefalonii. Ak by ste mali nejake otazky ohladne tychto miest, kludne mi napiste.

su_san
17. máj 2015

@majkacoke výborne bolo, boli sme spokojní
Co presne chceš vediet?

marta116
17. máj 2015

Ahojte, my sme sa tiež vybrali do Grécka autom. V Sarti sme boli 2x. Je to úžasné miesto. Ak idete na blind, odporúčam príchod na pondelok ráno, vtedy sa im menia turnusy. Ťažšie je to s ubytovaním okolo 15.8. pretože tam majú nejaké slávnosti. Odporúčam apartmánový dom Corrali, hneď na hlavnej ceste alebo Achileas. Sú hneď vedľa seba.
Ak sa rozhodnete pre Sarti, určite si nenechajte ujsť Orange beach. Je to tá najkrásnejšia - dá sa povedať zátoka. Treba tam ísť hneď skoro ráno, inak sa vám tam neujde miesto na pláži. Kryštáľovo čisté more, nádherné balvany a z balvanov vytesané krásne postavy, od morskej panny ... Je to asi 5 km od Sarti, dá sa tam v pohode parkovať. Je tam aj bufet s jedlom a bar. Fakt si Orange beach nenechajte ujsť.