icon

Tipy na dovolenku v severnom Taliansku so škôlkarom

paradoska
5. mar 2025

Ahojte 🤗...
Chceme ist začiatkom júna na dovolenku, na sever Talianska niekde...nemáte niečo odskúšané, niečo kde sa nebude nudiť náš 4 ročný synček...
Na nete je toho veľmi veľa, že sa nevieme rozhodnúť...
Nepotrebujeme nič luxusné...bez stravy by sme to chceli...
Ak máte kontakt alebo niečo, tak kľudne napíšte...
Ďakujem veľmi pekne Janka...

dzulli1980
5. mar 2025

Ak nevadí, pripnem sa.

betulinka1
5. mar 2025

@paradoska za mna je pekne Carloe, Eraclea Mare, Lignano tam je kopec atrakcii pre deti po okoli ale začiatkom juna netusim ci sa okupete. Nikdy som tam v tom case nebola.

zic
6. mar 2025

@betulinka1 raz sme boli posledny majovy vikend a bolo nahodou teplo a kupali sme sa (Lido di Jesolo), ale tiez by som sa bal... ale ak sa nechcu kupat, tak preco nie... na "chodenie za pamiatkami" asi lepsie takto...

mk1111111111
6. mar 2025

Zaciatok juna nebude na kupanie, len pre otuzilcov. My chodievame v tom case, ale nie kupat sa, len si oodychnut. Teplo byva, ale casto aj poprsi.

betulinka1
6. mar 2025

@zic so 4 rocnym kazdy den po pamiatkach asi moc nie. Ale zase su aj Aqua parky, zoo, rozne ľadovcové jazera v IT su vazne krasne, to sa oplati ist na vylet, Benatky v juny alebo Muranske ostrovy stoji za to kuknut. A na to je jun super. A strava v IT je za mna top a ta ich bohodicka.

snowflakenel
6. mar 2025

Lognano,,bibione, no neviem ci v juni. Nam sa v bibione moc nepacilo. Veeeeeela ludi,,hlava,na hlave,,ked sme tam boli. ,,hlavne v soboty, lebo je to tak, ze ubytko funguje tak, ze v len soboty sa lidia ubytuju a aj odchazdaju. Plus apartmanove domy: balkony a mozes si kyvat so susedom. Voda dlho plytka, pre.deti super. Atrakcoe,,lunapark. tusim za.slnecnik a lehatko sa platilo cca 20-30 eur na den. Uz neviem.

alantroj
25. mar 2025

sla by som do campu. do mobilneho domceka. mas tam kuchynku socialky spalnu terasu. v kempe su pre deti mnohe moznosti zabavy. ihriska, animatory minidisko, lunapark, aquapark. mas tam aj supermarket nemusis kemp opustat ak nechces. kukni videa na youtube. take tip top su union lido mare, marina di venezia, pra della torri. My chodime aj k jazeru grada, tam je aj zoo, safari, a odporucam kemp piani di clodia