icon

Turecko do 2500 eur pre 5 osôb

10. máj 2023

Hladam dovolenku na 7 dni, 2x par + 1 dieta 1 rok,all, letecky, na plazi, do Turecka... nasla som asi 5 hotelov ktore su aj 5* ale pri citani recenzii na viacerych portaloch som narazila aj na zle recenzie. Ma niekto skusenost s takouto dovolenkou? Boli ste nakoniec spokojny? Resp.do akej miery beriete vazne recenzie? Ak by sme nemali dieta tak by som to ani neriesila a riskla ale takto sa nevieme rozhodnut.

Strana
z2
muchotrafka298
10. máj 2023

Pri tejto cene nemôžeš očakávať žiadny luxus. Zisti si hlavne, či je v cene transfer do hotela z letiska. V rakúskych a nemeckých cestovkach to v cene byť nemusí. A tie taxíky tá vyjdú dosť veľa peňazí. Tie časy odletu a príletu sú šialené. V Turecku nie sú ojedinelé 2 hodinove transferi. Prvý deň tam priletis pred polnocou, na ubytko sa možno dostaneš o jednej ráno. Späť pôjdeš z hotela o tretej ráno....Rozumiem že niekedy budget nepustí a chces ísť k moru. Pozri recenzie na tripadvisore a holidaycheck a uvidíš. Pri veľmi lacnom úbytku sa môže jednať aj o tzv Sparzimmer (izby horšej kategórie v danom hoteli, v pivnici, pri smetiakoch, nad kuchyňou a pod).

tiezjedna
10. máj 2023

@mircalla ona nepísala, že 5* je podmienka, len, že našla aj také...

danmag
10. máj 2023

@mery333 a cez ktorú cestovky prosím, máš ju overenú, dakujem

mery333
10. máj 2023

@danmag napisem sukromne

baumka
10. máj 2023

Ak by som mala vybrať z tých hotelov, čo si dala v odkaze "ab in den Urlaub", tak samozrejme to nie sú naj top hotely, ale sú tam také tri svetlé body- Royal Atlantis, Seher Resort a Side Crown Serenity. Prvé dva sú na pláži, resp. do 2 min od nej. Tretí je s odvozom na pláž- pendluje hore dole hotelový bus. Ale všetky tri pláže sú so super jemným pieskom a pozvoľným vstupom. A od letiska si tam za 50 min. Serenity je po ceste najbližšie a je to aj najtichšia oblasť. Atlantis je v strede po ceste, nákupy do pár minúť. Ak chceš však promenádu a viac živšie prostredie,tak potom Seher. Inak pozri si
odlety, aby nakoniec za tú cenu neboli zlé časy a napríklad sa pripravíte o dva dni z dovolenky.
ešte dopíšem,že tie ostatné sú dalej od letiska,resp. pri niektorých more, pláž nič moc...

belllinka
10. máj 2023

@mamula20 2000 eur vreckove? Co chces vykupit cely obchod so suvenirmi?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
adonish
11. máj 2023

My sme v Turecku teraz (2 dospeli +4 rocne a 1rocne deti) a na 9 dni sme dali 2200e aj s poistením. Kupovali sme na začiatku decembra. Leteli sme z Viedne. Je pravda, ze sme v letovisku Lara, ktore je drahsie, ale s malym dietatom sa nam nechcelo ist este X hodin autobusom.
Pozrela som ten link, pred 14 rokmi som bola v hoteli Drita. Vtedy by som mu dala tak 4*, ale transfer z letiska 3,5 hodiny, vstup do mora cez kamennu platnu, úplne nevhodne pre dieta. Casy letov hodilo strasne neskoro prvy den a posledny zas velmi skoro (ked aspon 2 hodiny pred odletom plus transfer) a z 8 dni je zrazu iba 6, mozno 5,5. Svojim spôsobom ta cena aj reálna, len treba zvážiť všetky pre a proti. Drzim palce, nech najdete super dovolenku

minutka
11. máj 2023

Sleduj na fb tuto cestovku. Maju dobre ponuky

juliet86
11. máj 2023

ahoj. zameraj sa na tie co maju hodnotenie sehr gut nie gut a kazdy z tych lepsi h si preklepni na tripadvisor a podla toho si vyber

ajka10000
11. máj 2023

2.500 eur pre 5 osôb je nízka suma. Na dospelú osobu treba rátať 1 000 eur a viac do 5 hviezdičkového hotela.

liliankab
11. máj 2023

Skus pozret cez kartago tour hotel Pegasos club

autor
11. máj 2023

@baumka dakujem za odpoved

ninusa221
11. máj 2023

@mamula20 tak 2000 ti je v tunise ak máte all inclusive úplne na dve veci😃😃😀😀😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
julie19
12. máj 2023

Ahoj, autorka ak chceš napis mi 🙂 teraz som na materskej ale pracujem v cestovke a keď dáš viac info môžem ti pozriet niečo, pripadne pozrieme tie čo mas nájdené ty ;) z toho čo si posielala odkaz sem asi Jadore by šiel ale pozor na tie lety, tam večer a spať ráno, akože žiaden let nie je ideálny ale takto je to vyslovene na 💩 ale samozrejmeak to vám nevadí potom sa dá vybrať určite aj viac možnosti

ninusa221
12. máj 2023

@mamula20 my sme tam nevedeli minút 200 eur tam kde sme boli my bol len padák. Max čo sme boli ťavy potom sme kúpili somariny domov cigarety 4 kartóny a stále sme mali 😂😂😂

nicicka
12. máj 2023

Ab in den Urlaub pouzivam aj ja a boli sme cez nich viac krát. Hlavne v decembri majú dobré ceny. Ja som si všimla ale pri tých tvojich termínoch že sú dosť blbé odlety aj prilety. Neskoro prílet 1. den a skoro odlet posledný deň. Čiže reálne si tam o dva dni menej...

lauraa
12. máj 2023

Cena velmi nizka, zvazila by som to, ale dovolenka je taka aku si ju urobis, mna by viac hnevali casy letov, dva dni su fuc kedze leti v noci a skoro rano. Kazdopadne na Jun sa da vybrat, Jul a August uz tiez nic moc za taku alebo podobnu cenu

mischel123
17. máj 2023

@adonish pisala som vam sukromnu spravu 🙂 Dakujem 🙂

Strana
z2