Turecko do 2500 eur pre 5 osôb
Hladam dovolenku na 7 dni, 2x par + 1 dieta 1 rok,all, letecky, na plazi, do Turecka... nasla som asi 5 hotelov ktore su aj 5* ale pri citani recenzii na viacerych portaloch som narazila aj na zle recenzie. Ma niekto skusenost s takouto dovolenkou? Boli ste nakoniec spokojny? Resp.do akej miery beriete vazne recenzie? Ak by sme nemali dieta tak by som to ani neriesila a riskla ale takto sa nevieme rozhodnut.
Ak by som mala vybrať z tých hotelov, čo si dala v odkaze "ab in den Urlaub", tak samozrejme to nie sú naj top hotely, ale sú tam také tri svetlé body- Royal Atlantis, Seher Resort a Side Crown Serenity. Prvé dva sú na pláži, resp. do 2 min od nej. Tretí je s odvozom na pláž- pendluje hore dole hotelový bus. Ale všetky tri pláže sú so super jemným pieskom a pozvoľným vstupom. A od letiska si tam za 50 min. Serenity je po ceste najbližšie a je to aj najtichšia oblasť. Atlantis je v strede po ceste, nákupy do pár minúť. Ak chceš však promenádu a viac živšie prostredie,tak potom Seher. Inak pozri si
odlety, aby nakoniec za tú cenu neboli zlé časy a napríklad sa pripravíte o dva dni z dovolenky.
ešte dopíšem,že tie ostatné sú dalej od letiska,resp. pri niektorých more, pláž nič moc...
My sme v Turecku teraz (2 dospeli +4 rocne a 1rocne deti) a na 9 dni sme dali 2200e aj s poistením. Kupovali sme na začiatku decembra. Leteli sme z Viedne. Je pravda, ze sme v letovisku Lara, ktore je drahsie, ale s malym dietatom sa nam nechcelo ist este X hodin autobusom.
Pozrela som ten link, pred 14 rokmi som bola v hoteli Drita. Vtedy by som mu dala tak 4*, ale transfer z letiska 3,5 hodiny, vstup do mora cez kamennu platnu, úplne nevhodne pre dieta. Casy letov hodilo strasne neskoro prvy den a posledny zas velmi skoro (ked aspon 2 hodiny pred odletom plus transfer) a z 8 dni je zrazu iba 6, mozno 5,5. Svojim spôsobom ta cena aj reálna, len treba zvážiť všetky pre a proti. Drzim palce, nech najdete super dovolenku
ahoj. zameraj sa na tie co maju hodnotenie sehr gut nie gut a kazdy z tych lepsi h si preklepni na tripadvisor a podla toho si vyber
2.500 eur pre 5 osôb je nízka suma. Na dospelú osobu treba rátať 1 000 eur a viac do 5 hviezdičkového hotela.
Skus pozret cez kartago tour hotel Pegasos club
@baumka dakujem za odpoved
Ahoj, autorka ak chceš napis mi 🙂 teraz som na materskej ale pracujem v cestovke a keď dáš viac info môžem ti pozriet niečo, pripadne pozrieme tie čo mas nájdené ty ;) z toho čo si posielala odkaz sem asi Jadore by šiel ale pozor na tie lety, tam večer a spať ráno, akože žiaden let nie je ideálny ale takto je to vyslovene na 💩 ale samozrejmeak to vám nevadí potom sa dá vybrať určite aj viac možnosti
Ab in den Urlaub pouzivam aj ja a boli sme cez nich viac krát. Hlavne v decembri majú dobré ceny. Ja som si všimla ale pri tých tvojich termínoch že sú dosť blbé odlety aj prilety. Neskoro prílet 1. den a skoro odlet posledný deň. Čiže reálne si tam o dva dni menej...
Cena velmi nizka, zvazila by som to, ale dovolenka je taka aku si ju urobis, mna by viac hnevali casy letov, dva dni su fuc kedze leti v noci a skoro rano. Kazdopadne na Jun sa da vybrat, Jul a August uz tiez nic moc za taku alebo podobnu cenu
@adonish pisala som vam sukromnu spravu 🙂 Dakujem 🙂

Pri tejto cene nemôžeš očakávať žiadny luxus. Zisti si hlavne, či je v cene transfer do hotela z letiska. V rakúskych a nemeckých cestovkach to v cene byť nemusí. A tie taxíky tá vyjdú dosť veľa peňazí. Tie časy odletu a príletu sú šialené. V Turecku nie sú ojedinelé 2 hodinove transferi. Prvý deň tam priletis pred polnocou, na ubytko sa možno dostaneš o jednej ráno. Späť pôjdeš z hotela o tretej ráno....Rozumiem že niekedy budget nepustí a chces ísť k moru. Pozri recenzie na tripadvisore a holidaycheck a uvidíš. Pri veľmi lacnom úbytku sa môže jednať aj o tzv Sparzimmer (izby horšej kategórie v danom hoteli, v pivnici, pri smetiakoch, nad kuchyňou a pod).