Zakúpený priority boarding Ryanair
Ahojte, idem si k Vám po radu. Budúci týžden cestujeme, máme kúpené letenky s priority u Ryanair, a dnes som chcela spravit check - in, a vybrat aj sedadlá, ktoré by mali byt už v cene. Hned pri nákupe som ich neoznačila. A dnes mi už pri check - in nedáva možnost sedadlá v cene, ale za cenu 8 eur jedna cesta. Poradí niekto, ako to urobit, a za sedadlá zbytocne nedoplácat? Dakujem krásne za radu
Ked si kupis priority, nemas automaticky v cene sedadlo. To mas vtedy, ked si kupis vyssiu triedu letenky, nie ten zaklad. Toto si ja vzdy kupujem a tam je prirucna batozina vacsia, sedadlo, priority nastup a tiez skorsi checkin. Miesto ti priradia oni alebo si ho zakupis podla svojho vyberu. Riesili sme to nedavno v skupine Cestujeme lietadlom.
@abbey1
@muchotrafka298 my sme teraz leteli Ryanair a mali sme na výber miesta zadarmo, niekoľko rádov. Napr na kridle
ja som miesta kupovala hned a niektore boli zadarmo (zadne, kridlo), niektore za 1e a tie najlepsie za 7-8e. mozno sa tie lacnejsie uz rozchytali, tak ti to, autorka, ukazuje len tie drahsie? skus poklikat rozne rady a uvidis, co ti to vyhodi.
@zmrzlinka2021 ja nikdy neriesim vyber sedadla, lebo si kupujem ak idem s lowcostom rovno letenku "Regular". Kde je vyber sedadla automaticky v ponuke a tiez dve prirucne batoziny a priority.
@zmrzlinka2021 zalezi od typu letenky, value fare nema sedadlo v cene
@abbey1 poopravim - 60 dni
@muchotrafka298 ani mne by nevadilo sediet hocikde, ale ideme prvýkrát cela rodina spolu, tak chceme sediet spolu
@sssilvia Musíte si dať pozor, ak s vami cestujú deti do 12 rokov, tie potom nemôžu sedieť na "náhodných" miestach, ale s rodičmi.
@borabalazova Ak ide dieťa do 12 rokov, už pri kúpe letenky by ju nepustilo kúpiť bez zakúpenia miesta pre dospelú osobu a dieťa má miesto zdarma vedľa tej dospelej osoby.
@borabalazova Už máme staršie deti.. áno, o tejto možnosti viem…. Nevadi , nabudúce budeme múdrejší 🙂👍

@sssilvia Pri priority nemá Ryanair automaticky miesta podľa vlastného výberu zadarmo. Máš len prioritný nástup, plus priority batožina a check in 30 dní pre samotným letom. Miesta ti buď oni priradia zadarmo, alebo si sama zakupiš miesto podľa vlastného výberu.