Môže byť kabelka zdrojom negatívnej energie?
Ahojte, v prvom rade poviem, že som veľký pragmatik, ale začínam nad vecami premýšľať. Mám sestru a máme veľmi komplikovaný vzťah, neznáša ma a nenávidí ma. Ja som sa raz stretla s jednou pani, ktorá sa venuje rôznym spirituálnym veciam a povedala mi, že žiadny dar od nej smerom ku mne si nemám brať domov - nikdy, v žiadnom prípade. Mám ho najlepšie vyhodiť, alebo niekde uložiť mimo svoj domov. Nejako som to neriešila, napriek tomu som tak urobila. Sestra mi darovala kabelku, bolo zo zahraničia, veľmi pekná, viem, prizvukovala mi, že bola drahá, ale to som neskúmala a neriešila. Ja som si ju nezobrala, ale nechala som to uložené u maminy, v skrini. Mamka o pol roka veľmi náhle z ničoho nič zomrela. Keď som si odtiaľ sťahovala veci, moja kamarátka mala narodeniny a našla som tú kabelku, zabalenú. Tak som jej ju dala.
O pár mesiacov jej ochorela mamina, ťažko. O pol roka prišiel o prácu jej manžel a viac ako rok si nevedel nájsť prácu. Nakoniec sa zamestnal teraz sa skoro minimálnu mzdu, predtým mal cez 2000 eur. Potom začal mať zdravotné problémy jej brat, tomu sa to vlečie doteraz. Napokon jej ochorel syn, diagnóza mladého chalana 20r - SM. A napokon teraz ochorela ona, celkom vážne. Pred pár dňami som si spomenula na tú kabelku ... myslíte si, objektívne, že môže to byť nejaká negatívna energia od sestry? Inak so sestrou od maminej smrti nekomunikujem. Snažím sa byť vecná, objektívna, ale aj tak...
@anonym_autor
Ehm...
Pracovala v jednom hoteli, majiteľovi patril aj kus lesa pri ňom. V Tom lese som mala prisahám fakt pocit, že každú chvíľku sa tam objaví jednorožec a vila.
Bacha, i keď verím na rôzne veci, túto som tak trochu pátrala po zdravom rozume. Pocit mi síce ostal ale teda nikdy som nič nevidela. Podotýkam, že som nepila, nebrala nič a nemala žiadne dg.
Ale toto čo opisuješ ty nejde takto. Je to smutné, no v živote sa udeje všeličo aj bez "darov so zlou energiou".
Divné by bolo, keby tí ľudia umreli hneď po kontakte s tou kabelkou. Ok. Ale takto?
Skúšala si sa zamyslieť, prečo prišiel ten muž o dobrú prácu a robí za minimálnu? Je to muž, nie žena matka, on má možnosť odísť mimo ak. A pokiaľ robil raz prácu za 2000€ môže znova. Veď schopnosti mu snáď ostali rovnaké, či?
Ako nepoviem, dary od ľudí ktorí ma nemajú radi, môžu vo mne vyvolať negatívne pocity. Ale smrť mamy či tragédie v kamoskinej rodine? Zase aj so spirituálitou trochu opatrne.
Vždy pouzi najskôr sedliacky rozum a reálne vysvetlenia. A to ti hovorím ako osoba ktorá zopár krát ľudí zbavila bolesti dotykom, videla budúce udalosti a podobne.
Skús vyhľadať niekoho iného, kto sa pozrie na vás vzťah a energie hlbsie. Aké hľadaj opatrne, je veľa šarlatánov a tých, ktorí tieto veci nerobia s dobrým srdcom.
verim na take veci, funguju presne, ako pises, ide o porobene predmety s umyslom skodit druhym
Samozrejme, ze zeny, ktore absolutne nerozumeju ako funguju energie a praca s nimi a celkovo ako funguje "svet" a co vsetko je mozne (uplne vsetko, doslova) ti budu pisat bajky o tom, ake su to nezmysly a aka si blba, ked tomu veris a ako to vsetko boli "nahody". Po prve, nahody neexistuju, ziadne. A po druhe, pani mala pravdu, je doslova velmi lahko mozne "vlozit do predmetu akykolvek " program" ci uz pozitivny ale zial aj negativny. Cize ano, sestricka alebo niekto ko to vie, jej pomohol a tu kabelku "energeticky naprogramoval" tak, aby ti doslova skodila (alebo tomu, kto ju bude pouzivat/ mat ju v dosahu, staci ze je proste ulozena v nejakom priestore, vplyva na vsetkych, ktori sa tam pravidelne alebo obcas vyskytuju). A ver mi, viem o com hovorim a aj ty si si zjavne uz poskladala suvislosti. Zial skody uz boli napachane, mala si "posluchnut" pani ktora s energiami vie pracovat a vnimat ich a vie toho zjavne ovela viac. Poznam takych ludi, dokonca aj v rodine. Smutny pribeh o to viac, ze na to doplatili ini ludia. Ale aspon teraz, aj ked neskoro tu kabelku vypytaj a zlikviduj tak, aby sa uz k nikomu nedostala.
Ja na také veci neverim…. Už by som bola 100x mŕtva, prekliata, smoliarka, deti by mi krivo cikali😂🙈
Ja mam napriklad naramok z turmalinu " naprogramovany" tak, aby na mna nevplyvali velmi tazke energie z miesta, ktore musim pravidelne 2x mesacne navstevovat a po kazdej navsteve som bola v prisernom fyzickom a hlavne psychickom stave. Som extremne citliva na energie. Odkedy ho na to miesto nosim, vraciam sa odtial v stave v akom som tam isla. Nie je mi absolutne nic po ziadnej stranke. A nie, nikto ma tom nezarobil, bolo to robene zadarmo blizkym clenom mojej rodiny, tym najblizsim..
verim na take veci, funguju presne, ako pises, ide o porobene predmety s umyslom skodit druhym
@anonym_e7f2d2 Presne tak.
Ja verim, ze aj ta "pani", co Ti tieto veci povedala, je plna negativnej energie, sorry, a asi najviac.
Verim, ze existuje zlo, aj v hmatatelnej podobe, zazila som si vselico aj s roznymi vesticami, odrabacmi, reikistami, dokonca s ciernou magiou. Po zazitku, ktory ma stal viac ako 12 tisisc eur, tak ma pomaly stal aj zivot. Upadla som do tazkych depresii a chcela ukoncit svoj zivot, skoro ma opustil dlhorocny priatel, dobry muz. A co mi pomohlo???
Obratila som sa na exorcistu, oficialneho katolickeho exorcistu, podotykam, knaza. Zbavila som sa vsetkych ezoterickych knih a predmetov, knihy som spalila, vsetky "pozehnane" predmety sa exorcizovali a sli do kosa. Po pol roku som sla do Medzugoria a tam sa dokoncoval proces, po dalsom pol roku som sa dala pokrstit a prijala Pana Jezisa v Eucharistii, priatel ma poziadal o ruku a namiesto rozchodu sme mali svadbu. A to mi vestili vsetci, ze sa rozideme a ze sa k sebe nehodime a kecy... Odvtedy citim, ako je stale Pan Jezis nado mnou, a so mnou...pravidelne pristupujem k sviatostiam a snazim sa byt v milosti posvacujucej. Toto je jedina cesta, ako sa oslobodit.
Fyzicky distanc nestaci. A nemozes zit v strachu, ale odpustit a ist dalej. Ale toto ludia nechcu pocut, ale budu sa skor z toho smiat. Nech sa smeju, len zivot mame len jeden...
Ja som este parkrat, uz ako matka malych deti, bola za otcom Marettom a mozem povedat, ze niekedy aj napriek velkej snahe, ked mas ezo minulost, moze v tebe posobit Zly duch. A bolo to tak aj u mna. Poviem presne, bola to bohyna pomsty Sachmet zo starovekeho Egypta. Pamatam si nejaky ritual na "ochranu" pred ciernou magiou, plus som ju mala privolat na pomoc pri lieceni...co som kedysi stvarala s mojou ucitelkou reiki a tymto som ju pozvala do mojho zivota. Az ma z toho striasa dodnes, aku silu tieto ritualy maju. A otec Maretta naozaj nie je "snilek", ale prakticky muz viery a len tak sa k nemu nedostanes. Ale ked uz, tak naozaj je tam pricina.
Ja len tolko s mojou skusenostou.
Ja mam napriklad naramok z turmalinu " naprogramovany" tak, aby na mna nevplyvali velmi tazke energie z miesta, ktore musim pravidelne 2x mesacne navstevovat a po kazdej navsteve som bola v prisernom fyzickom a hlavne psychickom stave. Som extremne citliva na energie. Odkedy ho na to miesto nosim, vraciam sa odtial v stave v akom som tam isla. Nie je mi absolutne nic po ziadnej stranke. A nie, nikto ma tom nezarobil, bolo to robene zadarmo blizkym clenom mojej rodiny, tym najblizsim..
@anonym_90040b ako si ho naprogramovala?
Ja sa necudujem, ak mozu ludia verit, ze niekto vstal z mrtvych.
Myslis, ze segra ta tou kabelou chcela "dorazit"? Preco si ju nevyhodila hned, ked sa mala podozrenie, ze je smrtonosna... Co by segra mala z tvojho skonu, koho by potom nenavidela a preco to tak je, ja tam vidim zlyhanie vo vychove... Tiez poznam 2 segry, maju spolu 3 tituly a odpalili notarku, lebo jedna sa vzdala cashu po otcovi v prospech matky a druha dostala hystericky zachvat, ze VY ste sa dohodli proti mne a ja teraz vyzeram ako hyena... Tie 2 sa tak statocne nenavidia, ze su tiez schopne sa zabit darom..🕷️ .
Áno môže. Prečítaj si knihu od MUDr. Teodor Rosinský - kniha Choroby z nenávisti (s podtitulom Urieknutie, porobenie, prekliatie) Venuje sa aj takému v tej knihe.
"funguje" to na teba len preto, lebo si ochotna tomu verit. Az sa zbavis viery v hluposti, tvoj zivot sa prudko zmeni k lepsiemu.
Kabelka urcite nebola jedina vec, ktoru si od sestry za svoj zivot dostala.. to by si bola cely zivot v srackach, aj tvoja rodina, za kazdu vec co ti dala do ruky.. rata sa aj taka cokolada ako dar? Prepac, ale toto su somariny..
Co sa tyka chorob, kazdy si nesieme ine geneticke predispozicie, mame iny zivotny styl, inak si vazime zdravie.z vek hra velku rolu.. U kamosky moze byt cosi dedicne, z davnych generacii, aj ked kazdy mal inu chorobu, ale mama, brat, syn, ona..
Ak máš predmet od veštice, špiritistu, niekoho kto sa venuje mágii môže to byť médium na kontakt so zlou duchovnou ríšou. Ale sa to prejavuje inak, rinčaním tanierov, buchotaním, alebo cítiš že nie si v izbe sama, potom depresiami, samovražednými myšlienkami, vidinami, môžeš mať nehodu počas cestovania s predmetom a prejavuje sa to v tom dome, na tom mieste kde je ten predmet, nie na diaľku v rodine.
Myslis, ze segra ta tou kabelou chcela "dorazit"? Preco si ju nevyhodila hned, ked sa mala podozrenie, ze je smrtonosna... Co by segra mala z tvojho skonu, koho by potom nenavidela a preco to tak je, ja tam vidim zlyhanie vo vychove... Tiez poznam 2 segry, maju spolu 3 tituly a odpalili notarku, lebo jedna sa vzdala cashu po otcovi v prospech matky a druha dostala hystericky zachvat, ze VY ste sa dohodli proti mne a ja teraz vyzeram ako hyena... Tie 2 sa tak statocne nenavidia, ze su tiez schopne sa zabit darom..🕷️ .
@anonym_2b2271 čo by sestra mala z môjho skonu? nejakých 260 000 eur bez auta a úspor, dedila by ona...
@anonym_90040b ako si ho naprogramovala?
@anonym_e98a4a Robila to dcera, vie pracovat s energiami a mnoho inych veci vie v tomto smere..
@anonym_2b2271 čo by sestra mala z môjho skonu? nejakých 260 000 eur bez auta a úspor, dedila by ona...
@anonym_autor na to slúži závet, ak nemáš deti môžeš dedičstvo odkázať komukoľvek osobe/právnickej osobe a sestru z toho vynechať.
Závet ulož do notárskeho centrálneho registera závetov.
Ja verim, ze aj ta "pani", co Ti tieto veci povedala, je plna negativnej energie, sorry, a asi najviac.
Verim, ze existuje zlo, aj v hmatatelnej podobe, zazila som si vselico aj s roznymi vesticami, odrabacmi, reikistami, dokonca s ciernou magiou. Po zazitku, ktory ma stal viac ako 12 tisisc eur, tak ma pomaly stal aj zivot. Upadla som do tazkych depresii a chcela ukoncit svoj zivot, skoro ma opustil dlhorocny priatel, dobry muz. A co mi pomohlo???
Obratila som sa na exorcistu, oficialneho katolickeho exorcistu, podotykam, knaza. Zbavila som sa vsetkych ezoterickych knih a predmetov, knihy som spalila, vsetky "pozehnane" predmety sa exorcizovali a sli do kosa. Po pol roku som sla do Medzugoria a tam sa dokoncoval proces, po dalsom pol roku som sa dala pokrstit a prijala Pana Jezisa v Eucharistii, priatel ma poziadal o ruku a namiesto rozchodu sme mali svadbu. A to mi vestili vsetci, ze sa rozideme a ze sa k sebe nehodime a kecy... Odvtedy citim, ako je stale Pan Jezis nado mnou, a so mnou...pravidelne pristupujem k sviatostiam a snazim sa byt v milosti posvacujucej. Toto je jedina cesta, ako sa oslobodit.
Fyzicky distanc nestaci. A nemozes zit v strachu, ale odpustit a ist dalej. Ale toto ludia nechcu pocut, ale budu sa skor z toho smiat. Nech sa smeju, len zivot mame len jeden...
Ja som este parkrat, uz ako matka malych deti, bola za otcom Marettom a mozem povedat, ze niekedy aj napriek velkej snahe, ked mas ezo minulost, moze v tebe posobit Zly duch. A bolo to tak aj u mna. Poviem presne, bola to bohyna pomsty Sachmet zo starovekeho Egypta. Pamatam si nejaky ritual na "ochranu" pred ciernou magiou, plus som ju mala privolat na pomoc pri lieceni...co som kedysi stvarala s mojou ucitelkou reiki a tymto som ju pozvala do mojho zivota. Az ma z toho striasa dodnes, aku silu tieto ritualy maju. A otec Maretta naozaj nie je "snilek", ale prakticky muz viery a len tak sa k nemu nedostanes. Ale ked uz, tak naozaj je tam pricina.
Ja len tolko s mojou skusenostou.
@anonym_8c3856 Miesas hrusky s jablkami 🙂. Uz len suma 12 000e (uplne sialena) hovori za vsetko, ze tam nebol cisty zamer a cisty clovek 😉
A keby ti sestra nedala tu kabelku,mama by zomrela a kamoske by sa diali zle veci,kto by bol vtedy na vine? Pripisujes nadprirodzene veci predmetu,uvedomujes si to? Ludia zomieraju zial nahle,aj ochoreju nahle a ziadne predmety ani dostat nemusia,taktiez,ze niekto pride o pracu...no nie je jediny v tejto dobe su takych ludi stovky. Syn jej ochorel,pretoze SM nevznika z darovanej kabelky ale je to autoimunitne ochorenie a kamoska nasledne ochorela preto,ze to vsetko tazko niesla a sa to podpisalo na jej zdravi.
Áno môže. Prečítaj si knihu od MUDr. Teodor Rosinský - kniha Choroby z nenávisti (s podtitulom Urieknutie, porobenie, prekliatie) Venuje sa aj takému v tej knihe.
@anonym_7a6c90 Presne tak, ale tak jednoduchi nevedomi ludia s extremne obmedzenym videnim a chapanim sa tomu smeju. Nuz na smiech su akurat tak oni 😉
No tak ti poviem, moja mama nam ako detom denne 3 x odrabala "z oci" uz nam to islo na nervy, stacilo aby sme povedali ze sa nam toci hlava alebo ma boli zaludok a uz isla svoje...24 rokov nebyvam pri nej a prezila som aj bez tych jej cary mary....
Stredovek neskončil, stredovek trvá......
@anonym_7a6c90 Presne tak, ale tak jednoduchi nevedomi ludia s extremne obmedzenym videnim a chapanim sa tomu smeju. Nuz na smiech su akurat tak oni 😉
@anonym_90040b Vidis to, mne su zas na smiech ludia, ktori veria "prekliatym" kabelkam. Kto z nas ma pokojnejsi zivot? Ti, co za kabelkou vidia zlo, alebo ti, ktori vidia len obycajnu kabelku?
Ja len nerozumiem počinu tvojej sestry. Neznáša ťa, nenávidí ťa, nekomunikujete skoro vôbec....prečo ti darovala drahú kabelku??? Kupujete si dary bežne??? To ma prekvapilo. K ostatnému sa vyjadriť neviem, každý človek má inú vieru v rôzne veci. Ja verím napríklad na osud a karmu...a ešte pár vecí. Možné je čokoľvek, no žiaľ sa to dokázať nedá....asi toľko
@anonym_autor ta energia z kabelky predsa má fungovať na teba, keď už. A nie na " milión" ďalších ľudí. Celkovo, asi tiež tvoja energia k nej od teba nie je bohvie čo. Nerozprávaš sa s ňou, podozrievaš ju z otrasných veci,za tým účelom ju preberaš s vesticou. Ja neviem, skús byť aj ty dobrý človek a dobrým srdcom urovnať vzťah so sestrou a energie budú hneď lepšie. No ja neviem, ale s tou kabelkou je to už trocha prehnane, aj keď energie určite fungujú. Skús aj ty vysielať dobre energie.
@anonym_autor ano predmety mozu toto robit. Raz som si kupila lapac snov, so synom sme mali hororove sny az morbidne po vyhodeni do kontajnera to skoncilo. Pozri si cistenie predmetov alebo sa jej zbav. Nemusel to byt umysel sestry.
Ja len nerozumiem počinu tvojej sestry. Neznáša ťa, nenávidí ťa, nekomunikujete skoro vôbec....prečo ti darovala drahú kabelku??? Kupujete si dary bežne??? To ma prekvapilo. K ostatnému sa vyjadriť neviem, každý človek má inú vieru v rôzne veci. Ja verím napríklad na osud a karmu...a ešte pár vecí. Možné je čokoľvek, no žiaľ sa to dokázať nedá....asi toľko
@7miriam77 činom mojej sestry by si nerozumela. Ona sa nerozpráva so mnou a ohovára ma kade chodí. Lebo peniaze...
Stredovek neskončil, stredovek trvá......
@anonym_eb465b No v tom "stredoveku" upalovali prave tie velmi vysoko vedome bytosti, ktore hanlivo nazyvali carodejnice. Lebo prilis vela vedeli ,videli a dokazali a to sa niekomu, teda cirkvi nehodilo. Ta potrebuje nevedome slepe poslusne ovecky, lebo len tie sa daju ovladat 😉. A to je zamer. A tak je to doteraz...

So sestrou vás spája viac nez kabelka, takže tá energia môže ist aj z časti z teba