icon

Môžu byť mimozemšťania našimi skutočnými spasiteľmi?

6. júl 2026

Na Slovensku je 5,5 miliona ľudí, z toho 70% verí že nás vzkriesi biblický Ježiš ktorý bol vytvorený knihou biblia . Tá však obsahuje v sebe stovky teologických,historických, vedeckých rozporov a morálnych nezmyslov, až je šokujúce že také množstvo Slovákov vkladá nádej vo vzkriesenie do tejto knihy...

Na druhej strane, kto dnes na Slovensku verí, že nás namiesto Ježiša vzkriesia mimozemšťania ? Pritom táto možnosť je neporovnateľne krát pravdepodobnejšia, ved uznajte sami :
1 : Vesmír je obrovský a len v pozorovatelnom vesmíre sa nachádza cez 10 na 21 planét (desiatka s 21 nulami) vo vhodnej obyvatelnej zone. Len v našej galaxii je to potencionálne 10 miliárd obyvatelných planét.

2 : Existujú doveryhodné zdroje o záchyte neidentifikovatelných strojov, často krát zachytených armádou, pilotmi, námorníctvom, sprovodajskými službami, satelitmi apod... Približne 8-10% všetkých pozorovaní neidentifikovateľného objektu sa nepodarí ozrejmiť. Tým pádom existujú tisícky záchytov "UFO" ktoré sa nepodarilo ozrejmiť, takže dáva to určitý rozumný predpoklad že aspon časť z nevysvetlitelných úkazov "može" predstavovať mimozemské stroje. Napokon minulý rok sa debatovalo o "UFO" aj v americkom kongrese.

3 : Ak by mimozemšťania existovali a prišli do kontaktu s planétou Zem, mohli by nás pozorovať v skrytosti, alebo sa nám zjavovať skrz "UFO". Určite by boli vyspelí (ked dokážu cestovať vesmírom) a možno sú natoľko vyspelý že, vedia kriesiť mrtvych. Ale ak vedia kriesiť mrtvych skrz vedu a techniku, tak potom sú to práve oni od ktorých by sme mali dúfať že nás raz vzkriesia. Teda určite by asi nevzkriesili všetkých, ale možno si nájdu nejakých svojich oblubencov ktorých by vzkriesili. Myslím že ak by dakoho chceli vzkriesiť tak skor takých ľudí ktorí popularizujú vedu, búrajú náboženské mýty brzdiace pokrok, a konajú veľmi dobré skutky. Lebo tieto 3 veci sú veci, vdaka ktorým mimozemšťania sú tak vyspelý ako sú (ak existujú a navštevujú Zem) - vdaka vede, odpútaniu sa od náboženstva, mieru.

Takže zo všetkých náboženstiev ktoré veria v posmrtný život, iba existencia mimozemšťanov ako vzkriesiteľov je reálne možná, nevytvára nezmyselné paradoxy a rozpory, a na základe pozorovania reality je i vcelku pravdepodobná. Zvlášťne je však to, že doteraz som sa nestretol ani s jedným človekom, ktorý by v toto veril, že nás mimozemšťania vzkriesia a snažil sa žiť tak aby sa im "zapáčil". Namiesto toho tu máme len kopu ľudí čo veria v náboženské knihy napísané predpotopnými "kmenmi".

Prečo je tomu tak ?

Môžu byť mimozemšťania našimi skutočnými spasiteľmi?
Strana
z2
anonym_ecc8f1
6. júl 2026

@anonym_autor ludia su blbi a uveria kazdemu bludu... ako tomuto tak roznym nabozenstvam

sisa_s
6. júl 2026

Ako si ta zablokujem?

anonym_b8be90
6. júl 2026

Tomas alias Leonard sa nam vratil s novymi poznatkami?

anonym_ab4514
6. júl 2026

🍿. Ja som tím mimozemšťania, tiež v Ježiša neverím. Ale taktiež neverím že tu už boli. 😂 A zároveň nechápem ako by nás vzkriesiť. Ja si pripadám živý dosť 😂

luciaruz
6. júl 2026
@anonym_ecc8f1

@anonym_autor ludia su blbi a uveria kazdemu bludu... ako tomuto tak roznym nabozenstvam

@anonym_ecc8f1 moja reč 👌🏼

anonym_c65434
6. júl 2026

Oplatí sa mi to čítať?zabavím sa na tom?

autor
6. júl 2026
@anonym_ecc8f1

@anonym_ecc8f1
Ktorý z bodov ktoré som uviedol nedáva zmysel alebo je nereálny, vysvetli aj prečo.

anonym_ab4514
Však skriesiť skrze vedu... ak majú technologiu ktorá dokáže dať mrtvemu život... možno keby dokázali preniesť mysel človeka do iného novovytvoreného tela.

anonym_c50fa6
6. júl 2026

Ako vieš, že by mali byt popredu viac ako my?

anonym_c50fa6
6. júl 2026

Možno oni čakajú na nás, že ich prídeme vzkriesiť 🙂

anonym_b7bdea
6. júl 2026

Ja verim len v seba a svoje schopnosti. Ja som tvorcom svojho stastia a nie som odkazana na vyssiu moc.

autor
6. júl 2026
@anonym_c50fa6

Ako vieš, že by mali byt popredu viac ako my?

@anonym_c50fa6
Vzdialenosti medzi planétami sú veľké, určite teda prišli zo vzdialenosť XYZ svetelných rokov. A ked majú technologiu na medzihviezdne cestovanie, takže určite musia byť technologicky dalej ako my.

anonym_c50fa6
6. júl 2026

Jaaaj oni už prišli?to neviem

anonym_ade23b
6. júl 2026

S tými obývateľnými planétami to máš nejako extrémne veľké číslo.

Veď ani náš susedný Mars nie je obývateľný, nemáš tam atmosféru nedá sa tam dýchať, nemáš magnetické pole, nechráni ťa pred kozmickým, slnečným žiarením, radiáciou, tekutá voda tam nevie existovať vyparí sa alebo ihneď zamrzne, marťanská pôda je toxická pre rastliny a živočíchov, niž vhodné pre život aký existuje na Zemi.

anonym_c50fa6
6. júl 2026

A aj keby mali jednu technológiu, neznamená, že majú niečo na vzkriesenie
A hlavne na čo by to komu bolo

moonlight1210
6. júl 2026

Panenko Marie Podsrpenska, vidis?!
A s tymto “materialom” mame potom pracovat. 😁

anonym_5e45c0
6. júl 2026

@anonym_autor Čo si dostal z psychiatrie priepustku?

dskjhfdlkdjhl
6. júl 2026

@anonym_autor Toto sa Ti ako pritrafilo? Buchol si sa, ci si sa pripiekol?

anonym_b8be90
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_ecc8f1
Ktorý z bodov ktoré som uviedol nedáva zmysel alebo je nereálny, vysvetli aj prečo.

anonym_ab4514
Však skriesiť skrze vedu... ak majú technologiu ktorá dokáže dať mrtvemu život... možno keby dokázali preniesť mysel človeka do iného novovytvoreného tela.

@anonym_autor to budu vracat do zivota len tych mrtvych co sa ich tela ako tak zachovali, ci vsetkych zaradom, aj tych spopolnenych a rozptylenych v prirode?
A kde sa podla teba pred prenosom do ineho tela uchova mysel cloveka po tom, co jeho mozog uz podlieha rozkladu, teda uz 4 minuty po zastave krvneho obehu kedy zacinaju neurony hromadne odumierat na hypoxiu?

anonym_3c0566
6. júl 2026

Mne sa páči teória (časť zo seriálu south park)že my sme len reality show pre mimozemšťanov 😂 a že každý večer si zapnú tv a sledujú hlúpych ľudí 😂 takže si nemyslím, že by si dali tú námahu sa sem trepať a kriesit nás. Samozrejme za predpokladu že existujú.

anonym_47f283
6. júl 2026

@anonym_autor ak nejaki mimozemci su a ak maju co i len trochu rozumu tak sa od nas budu drzat co najdalej

autor
6. júl 2026
@anonym_c50fa6

A aj keby mali jednu technológiu, neznamená, že majú niečo na vzkriesenie
A hlavne na čo by to komu bolo

@anonym_c50fa6
Vsak ja nevravim ze na 100% musia mat, ale mozu mat, podotykam "mozu"

anonym_3c
Mohli ist sem kvoli zvedavosti...co snad oni vedia dopredu ze co za zivot je tu na Zemi ?

autor
6. júl 2026
@anonym_b8be90

@anonym_autor to budu vracat do zivota len tych mrtvych co sa ich tela ako tak zachovali, ci vsetkych zaradom, aj tych spopolnenych a rozptylenych v prirode?
A kde sa podla teba pred prenosom do ineho tela uchova mysel cloveka po tom, co jeho mozog uz podlieha rozkladu, teda uz 4 minuty po zastave krvneho obehu kedy zacinaju neurony hromadne odumierat na hypoxiu?

@anonym_b8be90
Neviem ci maju technologiu ozivit niekoho z koho bol prach... pred 2000 rokmi by si si ani nebol pomyslel ze bude sa dat vyrobit nieco ako mobil... my si dnes ani nevieme predstavit co vsetko dokaze technologia ktora bude tisicky,miliony rokov pred nami...

Mozno kriesia tak ze si vystriehnu oblubencov a tych sleduju a pred smrtou im odoberu cast mozgu ktory potom skopiruju a prelozia po smrti cloveka do ineho tela. Mozu mat aj ine sposoby o ktorych sa nam ani teraz nesniva,

anonym_c50fa6
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_c50fa6
Vsak ja nevravim ze na 100% musia mat, ale mozu mat, podotykam "mozu"

anonym_3c
Mohli ist sem kvoli zvedavosti...co snad oni vedia dopredu ze co za zivot je tu na Zemi ?

@anonym_autor veď hej ale si to tak napisal, že majú teoreticku možnosť spasiť/vzkriesiť
A keby niekto zmŕtvychvstal,tak pre nich by to malo aký význam?
Ked by mali všemožne technológie,tak asi by mali lepší program ako sa zapodievať dianím na zemi a s ľuďmi

sara07
6. júl 2026
@sisa_s

Ako si ta zablokujem?

@sisa_s téma nahlasená, toto už je fakt ...takto ho zablokuješ

anonym_b8be90
6. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_b8be90
Neviem ci maju technologiu ozivit niekoho z koho bol prach... pred 2000 rokmi by si si ani nebol pomyslel ze bude sa dat vyrobit nieco ako mobil... my si dnes ani nevieme predstavit co vsetko dokaze technologia ktora bude tisicky,miliony rokov pred nami...

Mozno kriesia tak ze si vystriehnu oblubencov a tych sleduju a pred smrtou im odoberu cast mozgu ktory potom skopiruju a prelozia po smrti cloveka do ineho tela. Mozu mat aj ine sposoby o ktorych sa nam ani teraz nesniva,

@anonym_autor pocuvaj, moj. Ujasni si dojmy a pojmy. Kriesit znamena, ze niekoho ziveho preberas z mdlob alebo z bezvedomia. To dokaze velmi vela ludi, aj ja som preberala omdleteho chlapa, netreba nam na to mimozemstanov a ich schopnosti.
Vzkriesit je mrtveho vratit do ziveho stavu. Dejiny popisuju len jeden pripad, aj ten hranici s legendou. Ci by to dokazali mimozemstania je otazne. Teda ak vobec nejaki su a ak vobec k nam zavitaju. A ak zavoitaju neviem ci prave preto aby na tejto preludnenej zemi este zvysovali pocet obyvatelov. A ak ano, podla akych kriterii budu vyberat koho ano, koho nnie.

rozculena
6. júl 2026

@anonym_autor Ježiš bol vytvorený knihou biblia?
ČO??

jananovotna88
6. júl 2026

Tá kresba mi pripomína jeden Jehovistický časopis.
K téme aj pre Aztékov boli prvý Europania niečo ako mimozemštania, bohovia a ako dopadli.
Všade či už v živočíšnej, rastlinej riši, vo fyzike, chémii platí právo silnejšieho a ľudské aj hypoteticky mimozemské, nie je výmimkou.

anonym_507872
6. júl 2026

@anonym_autor Ty si si čo dobrého dala na večeru ? 😂😂

anonym_507872
6. júl 2026
@anonym_c65434

Oplatí sa mi to čítať?zabavím sa na tom?

@anonym_c65434 Minimálne si obohatis obzory, ako dokážu poniektorí blbnut

anonym_111b9e
6. júl 2026

@anonym_autor Pane Bože udri...

Strana
z2