icon

Podvodné praktiky jasnovidca Norbiho zo Šale. Ako sa brániť?

rebsab1730
Dnes o 06:35

Dobrý deň. Viem,že to je pre mnohé citlivá téma a nie každá si chce otvorene priznať,že z pocitu bezmocnosti siahla po službách veštenia.
Mám osobnú skúsenosť s osobou ktorá sa prezentuje na sociálnych sieťach hlavne na Tik-toku ako jasnovidec-veštec Norbi zo Šale.
Najprv vám odhadom akože vyveští a trafí presné miesto ktoré chcete počuť ponúkne vám osobný výklad a potom od Vás vymáha peniaze za rituály ktoré vám majú pomôcť väčšinou s návratom milovanej osoby.
Používa techniku ako popol,fotku,vlasy a podobne.
Spolupracuje s údajnou tetou ktorá mu pomáha. Nič takéto nedokáže a nič z rituálou ktoré vám tvrdí že predvádza neexistuje. Je to človek ktorý nepracuje a živý sa týmto spôsobom okrádania žien.
Ak máte aj Vy podobnú skúsenosť snim bolo by dobre hromadne sa spojiť a zastaviť ho….

Strana
z2
marhulka13
Dnes o 10:24

Vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné... Ja práveže takýchto ľudí neľutujem.

anonym_2ef902
Dnes o 10:44

@rebsab1730 Tvoj umysel je uslachtily, no neviem ci sa splni.
zeny sa potrebuju poucit a ak su veriace precitnut.

byva velmi tazke otvorit ocit, zvlast ak je clovek vo vaznej/tazkej situacii.

anonym_6367ef
Dnes o 10:57

@rebsab1730 podvodníci vždy boli, inteligentní ľudia ich ani nevyhľadávajú, pre tých slaboduchých je to asi treba aby dostali po hube a spamätali sa.

anonym_6367ef
Dnes o 10:58
@rebsab1730

Začala som túto temu aby sa mohli prihlásiť ženy ktoré boli rovnako oklamané touto osobou a keď ich je viac a nájdu sa tu, určite sa stym dá niečo spraviť.

@rebsab1730 alebo si z jeho okolia a zháňaš tupú klientelu ktorá sa tu dobrovoľne prihlási :D :D

Strana
z2