Chodíte na Nový rok aj na cintorín?
cintorin mam oproti domu, takze.. chodim kedy chcem
Dnes nie, až zajtra
@anonym_autor a keď navarím, pôjdem
Nie, chodím kedy chcem nie kvôli poverám alebo čomu.
Nie, ja chodím na manželkin hrob raz za rok na výročie jej úmrtia. A rodičia tiež chodia na cintoríny iba raz za rok, ale tie sú vzdialené cez pol Slovenska.
Ano, vacsinou. Starky mal 1.1.narodeniny.
Nie, miesto, kde lezia zvysky, je pre mna nepodstatne, podstatne je miesto v srdci, a to nosim stale so sebou.
Nie, nechodim, ale to neznamena, ze si na blizkych co uz nie su s nami nespomeniem
Áno , idem . Dnes dcéru hodím na tréning a pôjdem ocinovi zápalit sviečku . Ale išla by som , aj keby nebolo 1.1 … športovú halu mám po ceste .
Chodím vždy bud na Silvestra alebo nový rok...ale to preto, ze mama by mala dnes narodeniny
@anonym_autor Áno, kedykoľvek, dokonca aj s malými deťmi.
Ako kedy, chodim vacsinou na Vianoce a potom cca kazde dva tyzdne. Cintoriny mam v meste, kde zijem.
@anonym_autor na vianoce chodim..
Na Štedrý deň chodím pravidelne každý rok
Tiež na štedrý deň a včera. My máme cintorín na takom kopci,že odtiaľ vidieť široko ďaleko. Pozerala som s tatom,so starkou,ujom aký majú krásny výhľad na žijúcich a ako sa bavia už v predstihu 😊.
Áno. Chystám sa dnes.
Ano bola som dopoludnia. Ako aj na Stedry den.
Nie
Nie, prečo? Zaželať mŕtvym šťastný nový rok či ako?
Nie, miesto, kde lezia zvysky, je pre mna nepodstatne, podstatne je miesto v srdci, a to nosim stale so sebou.
@mandzula fuu to vážne nazveš zvyšky?😳
Ale s tým ♥️ súhlasím.
Ja som bola pred Štedrým dňom. Teraz nejdem. K dnešnému dňu a návšteve cintorínu sa viaže nejaká povera?
Ja som bola, ale preto, ze dedko mal narodeniny 1.1.
Nerozumiem otazke. Spaja sa aj s tymto nejaka povera ze mi ukradnu dusu, susedovi zdochne koza a vykapu smreky?
Nerozumiem otazke. Spaja sa aj s tymto nejaka povera ze mi ukradnu dusu, susedovi zdochne koza a vykapu smreky?
@anonym_b3e650 nie, na novy rok ides za blizkymi. Vyuzijes den volna, ked je vsetko zavrete a ides v novom roku zapalit sviecku mame, otcovi, bratovi, manzelovi, priatelovi, kamaratke, ktora tu uz nie je a chyba ti.
Bola som 24.12 a včera. Ale chodím pravidelne 2 x do mesiaca, keď sú živé kvety na hrobe, tak častejšie. Miesto posledného odpočinku našich najbližších má byť upravené celý rok a nie len 1.11 .
@anonym_autor nie a ja nechodim ani na dusicky ani na vianoce... Snazim sa tam chodit mimo takych exponovanych dni, lebo pre mna je dolezite prist tam a byt v klude v myslienkach s osobou, kt tam lezi.
Nie. Urny mam doma.

Nie