icon

Chodíte na Nový rok aj na cintorín?

Dnes o 11:10
crazy_cat_lady
Dnes o 11:11

Nie

trema
Dnes o 11:12

cintorin mam oproti domu, takze.. chodim kedy chcem

anonym_eea9ed
Dnes o 11:13

Dnes nie, až zajtra

ivicatolic
Dnes o 11:13

@anonym_autor a keď navarím, pôjdem

januska12323
Dnes o 11:16

Nie, chodím kedy chcem nie kvôli poverám alebo čomu.

dvadsatosem
Dnes o 11:18

Nie, ja chodím na manželkin hrob raz za rok na výročie jej úmrtia. A rodičia tiež chodia na cintoríny iba raz za rok, ale tie sú vzdialené cez pol Slovenska.

anonym_b523ae
Dnes o 11:24

Ano, vacsinou. Starky mal 1.1.narodeniny.

mandzula
Dnes o 11:24

Nie, miesto, kde lezia zvysky, je pre mna nepodstatne, podstatne je miesto v srdci, a to nosim stale so sebou.

viestta
Dnes o 11:25

Nie, nechodim, ale to neznamena, ze si na blizkych co uz nie su s nami nespomeniem

lenka.25
Dnes o 11:26

Áno , idem . Dnes dcéru hodím na tréning a pôjdem ocinovi zápalit sviečku . Ale išla by som , aj keby nebolo 1.1 … športovú halu mám po ceste .

rachel36a

Chodím vždy bud na Silvestra alebo nový rok...ale to preto, ze mama by mala dnes narodeniny

anonym_f82e5e

@anonym_autor Áno, kedykoľvek, dokonca aj s malými deťmi.

muchotrafka298
Dnes o 11:27

Ako kedy, chodim vacsinou na Vianoce a potom cca kazde dva tyzdne. Cintoriny mam v meste, kde zijem.

slavomira236
Dnes o 11:33

@anonym_autor na vianoce chodim..

anonym_0c6fba
Dnes o 11:37

Na Štedrý deň chodím pravidelne každý rok

zuzanita1609
Dnes o 11:44

Tiež na štedrý deň a včera. My máme cintorín na takom kopci,že odtiaľ vidieť široko ďaleko. Pozerala som s tatom,so starkou,ujom aký majú krásny výhľad na žijúcich a ako sa bavia už v predstihu 😊.

abbey1
Dnes o 11:46

Áno. Chystám sa dnes.

billy_jean
Dnes o 12:24

Ano bola som dopoludnia. Ako aj na Stedry den.

3009
Dnes o 12:54

Nie

anonym_fede5c
Dnes o 13:17

Nie, prečo? Zaželať mŕtvym šťastný nový rok či ako?

anonym_ea7890
Dnes o 14:11
@mandzula

Nie, miesto, kde lezia zvysky, je pre mna nepodstatne, podstatne je miesto v srdci, a to nosim stale so sebou.

@mandzula fuu to vážne nazveš zvyšky?😳
Ale s tým ♥️ súhlasím.

mandzula
Dnes o 14:22
@anonym_ea7890

@mandzula fuu to vážne nazveš zvyšky?😳
Ale s tým ♥️ súhlasím.

@anonym_ea7890 Ano, viem, mali to byt pozostatky, len mi to nevedelo rychlo napadnut, uznavam.🙂

anonym_e51e31
Dnes o 15:07

Ja som bola pred Štedrým dňom. Teraz nejdem. K dnešnému dňu a návšteve cintorínu sa viaže nejaká povera?

ivinkapink
Dnes o 15:16

Ja som bola, ale preto, ze dedko mal narodeniny 1.1.

anonym_b3e650
Dnes o 15:28

Nerozumiem otazke. Spaja sa aj s tymto nejaka povera ze mi ukradnu dusu, susedovi zdochne koza a vykapu smreky?

anonym_5e7029
Dnes o 15:33
@anonym_b3e650

Nerozumiem otazke. Spaja sa aj s tymto nejaka povera ze mi ukradnu dusu, susedovi zdochne koza a vykapu smreky?

@anonym_b3e650 nie, na novy rok ides za blizkymi. Vyuzijes den volna, ked je vsetko zavrete a ides v novom roku zapalit sviecku mame, otcovi, bratovi, manzelovi, priatelovi, kamaratke, ktora tu uz nie je a chyba ti.

anonym_b73cc9
Dnes o 18:22

Bola som 24.12 a včera. Ale chodím pravidelne 2 x do mesiaca, keď sú živé kvety na hrobe, tak častejšie. Miesto posledného odpočinku našich najbližších má byť upravené celý rok a nie len 1.11 .

milanemila
Dnes o 18:26

@anonym_autor nie a ja nechodim ani na dusicky ani na vianoce... Snazim sa tam chodit mimo takych exponovanych dni, lebo pre mna je dolezite prist tam a byt v klude v myslienkach s osobou, kt tam lezi.

anonym_d84024
Dnes o 21:18

Nie. Urny mam doma.