Má narazenie vtáka do okna duchovný význam?
Ahojte dnes mi narazil vták čierny nejaky do okna, a ored 3 tyzdnami mi zomrel tatko. Myslisze ze to moze mat nejaky suvis?
Nalep tam UV nálepky pre vtáky a problém vyriešený.
Nam narazali vtaky do okien kazdy tyzden, to mne by museli vymret pocas tych dvoch mesiacov vsetci z rodiny. Dali sme na kazde okno nalepky, vtaky zacali vidiet ze to nie je prazdny vzduch, a nalety prestali. Vsetci zostali zivi.
Nie, suvis to nema ziadny.
Ja že zasa dalsia zmysluplná téma o mužských prirodzeniach, keď som videl názov tejto témy. 🙂
Znamena to, ze mas prisli ciste okna, do nasich nik nenaraza 🤷♀️
Nam sa to stalo raz davno a v ten rok fakt popravili Chauçesku-a
Mrzi ma tvoja strata. U rodicov sa to stava casto, oproti oknám sú stromy a vták vidi ako keby tam pokračovala “krajina” kvôli odrazu tých stromov a pomohli aj nálepky na okno, aby tam nenarazali. Ale so mnou sa prišla babka rozlúčiť vo veľmi živom sne a v tu noc aj s tatinom, prišla si vydiskutovať vzťahy, bolo to polroka od úmrtia, takze privelka nahoda a ešte v tu Noc sa mamina zobudila ako padla dole v kuchyni váza. Od vtedy verim, že mŕtvy sa vie prist rozlúčiť, sle zrejme inak.
Vták nevidí okno,ale odraz prírody. Preto sa na okno lepia nálepky s dravcami. To je celé
Keby to malo vyznam tak sme vsetci davno mrtvi :D
"Viac ako miliarda vtákov ročne zomrie len v USA nárazom do výškových budov."
"V Česku zahynie po náraze do skla až milión vtákov za rok"
"za 14 rokov má táto jediná budova na svedomí smrť asi 20 700 vtákov. Ale do budovy ich narazilo nepochybne oveľa viac"
Nie
Po přečtení prvních slov- Má naražení ptáka…- jsem si myslela, ze se bude jednat o nějakou choulostivou medicínskou otázku 😂
Autorce- Moc me mrzí tvá ztráta tatínka, nicmene je prirozene si v prubehu procesu truchlení vykladat ruzne bezne jevy jako nejaka nadprirozena znameni. Clovek muze slyset hlasy, vidi daného cloveka v davu ve meste, osobni veci jako by vyplavou na povrch, clovek najde stare fotky, v den vyroci umrti se objevi duha- nic za tim neni, jen snaha se srovnat se ztratou.
Ahoj, komentare su tu rôzne.. pre nas to bola vždy indikacia odísť z domu v ktorom sme mali podnajom, a vždy to bolo spravne rozhodnutie, keď sme odišli začali problemy.... Veci niesu náhodné, prvy krat keď sa to stalo behom pomali 3 tyždnov 2 vtaky narazili a zomreli, predtym žiaden.... znamenia su všade
Ahoj, komentare su tu rôzne.. pre nas to bola vždy indikacia odísť z domu v ktorom sme mali podnajom, a vždy to bolo spravne rozhodnutie, keď sme odišli začali problemy.... Veci niesu náhodné, prvy krat keď sa to stalo behom pomali 3 tyždnov 2 vtaky narazili a zomreli, predtym žiaden.... znamenia su všade
@marekkkkkkk teraz neviem, nám narazil vták do okna v práci a nič sa za vyše roka nestalo ani nezmenilo. Mám ešte čakať, dať výpoveď, alebo čo mám vlastne robiť? Som zúfalá. Vy ste odišli z podnájmu, keby do okna môjho domu narazil vták, mám sa tiež odsťahovať? A s domom čo?
@anonym_autor
Sýkorky takto zvyknú narážať do okien keď majú prázdne krmítko.Takto si prosia o potravu.Až sa zľaknem koľkokrát,je to dosť hlasný náraz až si myslím že si tým môžu ublížiť.U sýkoriek je to známe správanie.
@marekkkkkkk teraz neviem, nám narazil vták do okna v práci a nič sa za vyše roka nestalo ani nezmenilo. Mám ešte čakať, dať výpoveď, alebo čo mám vlastne robiť? Som zúfalá. Vy ste odišli z podnájmu, keby do okna môjho domu narazil vták, mám sa tiež odsťahovať? A s domom čo?
@anonym_f52071 ono tie veci vždy môžu znamenať niečo ine... ja nehovorim že mate odisť ani nič take.. odporučam sa stišiť, dať si otazku a isť do lesa sa prejsť v tichu, nech odpoveď pride sama.. nič to nemusi znamenať.. pokoj
Znamená to že by bolo fajn si nalepiť tie nálepky do okien, lebo vtáky ich nevidia a zbytočne umierajú.
Ale milé že divé zviera sa prizabije na našich ľudských veciach a my v tom hľadáme nejaké anjelské znamenia 🙄
@anonym_f52071 ono tie veci vždy môžu znamenať niečo ine... ja nehovorim že mate odisť ani nič take.. odporučam sa stišiť, dať si otazku a isť do lesa sa prejsť v tichu, nech odpoveď pride sama.. nič to nemusi znamenať.. pokoj
@marekkkkkkk keby som sa mala zaoberať takýmito vecami, tak sa k ničomu inému nedostanem. Tým, že sa budem nad niečím v lese zamýšľať, veci nezmením.
@anonym_autor nesúvisí to, len tvoja myseľ v smútku vymýśľa príbehy. V dobrom to myslím. Je to normálny jav. Verím na zázraky ale toto nemá žiaden význam, kauzálne to nesúvisí a tú kauzalitu si tam dopĺňa myseľ, lebo ju potrebuje. Hľadá v nej význam, zmysel, nádej.
Ako ti napadla taka hlupost? Keby vtakom do okna narazil tvoj partner, tak by som tam hladala nieco hlbsie...napriklad psychicku poruchu, alebo sexualnu uchylku. Unak nie.

Aj nam sem tam narazi vtak do okna… nikto nezomrel