icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

leamax
27. aug 2014

@nella156 pre dvojicky? kokos, sak to by tam uz boli jak sardinky

nella156
27. aug 2014

@leamax tak bol tam zobrazeny pre dvojicky a to som ho tak nasla asi na 3 strankach

leamax
27. aug 2014

@nella156 ten uz neber, to je uz urcite moc uzke

emina78
27. aug 2014

@nella156 Ten kočiarik je pekny mne sa tiež taky pači vedla seba. rozmyšlala som aky rozmer ale myslim že ten 79cm je dosť uzky a su tam aj inej farby?

emina78
27. aug 2014

Ahojte baby ako často chodite na morfologicky ultrazvuk.Mne moj doky povedal že pri dvojčatach je to častejšie každe 3 tyždne.

leamax
27. aug 2014

@emina78 pockaj, morfologicky je ten velky, co sa robi v 20 a 30tt, nie? na poradne a v ramci nich aj na sono chodim kazde 3 tyzdne

emina78
27. aug 2014

@leamax Ja som bola prvykrat na ten ultrazvuk čo my merali babetka pred dvoma tyždnami a teraz som bola v poradni v utorok a my kazal sa objednať na ultrazvuk že o 3 tyždne treba zopakovať že pri dvojčatach sa musia babetka merať častejšie.Ja chodim do poradne každe dva tyždne.

leamax
27. aug 2014

@emina78 no ved to teoreticky vychadza tak, ze budes cca 28tt. mne nikto nic take nepovedal, ze dvojicky treba merat castejsie. a idem na ten morfo utz do BA k dr. cunderlikovi, co je teda velky odbornik a nepovedal mi tiez nic take. tak neviem potom

emina78
27. aug 2014

@leamax Ale ja už idem o tyžden na ultrazvuk od predchadzajuceho ultrazvuku 3 tyždne

leamax
27. aug 2014

@emina78 aha, tak potom neviem. ale tak aspon ste pod dohladom 🙂

nella156
28. aug 2014

@emina78 no je pekny kociar,,su roznej farby,,len treba popozerat na nete,,,,co sa tyka ultrazvuku tak ja som bola v 20tt a potom v Ke na tom odbornom v 23tt a odvtedy som nebola ale na tyzden mam ist na ten v 30tt,,,ako mam riadne nervy lebo ani neviem ako drobci rastu,tak dufam ze vsetko bude v poriadku,lebo to moje brusko akosi stoji na jednej velkosti...

leamax
28. aug 2014

@nella156 no mne na poradni tiez nevravi, aki su drobci velki, tiez ma to rozculuje. tak vobec neviem aki su velki, kolko vaza a meraju. preto sa straaasne tesim na ten morfo utz v 30tt 🙂 🙂 🙂 uz nech sme aspon ten 29tt 🙂 🙂 🙂

nella156
28. aug 2014

@leamax tak mne doteraz vzdy,vsade hovorili aj miery...a naposledy mali v 23tt 500g a 451g,,,tak ale dufam ze teraz budu mat taku vahu aku by mali mat na dani tyzden

leamax
28. aug 2014

@nella156 ty brdo, tak to uz potom aj nasi mozu mat aj okolo 600g a mozno aj viac 🙂 🙂 🙂 ked na zaciatko 21tt mali 356g a 386g 🙂 🙂 🙂 moje male velke lasky

nella156
28. aug 2014

@leamax no hej urcite uz mozu mat tolko

leamax
28. aug 2014

@nella156 a mne to vsetko este furt nejak nedochadza 😀

nella156
28. aug 2014

@leamax haah tak uz by malo zacat nie?? 🙂 ale aj mne sa obcas stane ze aj zabudnem ze som tehu...hlavne rano ked sa zobudim tak sa natahujem akokeby som nemala v bruchu dvoch drobcov..az potom ked sa pozriem na brucho si uvedomim preboha sak ja som tehotnaaa

leamax
28. aug 2014

@nella156 😀 ako mne dochadza, ze som tehu. ale to, ze budeme mat hned dve babatka, to mi este nejak nedochadza. a ked si to aj uvedomim, tak chytam paniku ako to zvladnem

emina78
28. aug 2014

@leamax
@nella156 Baby zlate presne som na tom istom rano sa zobudim začnem sa natahovať potom si uvedomim ved ja som tehotna.A v noci ked sa zobudim tak stale rozmyšlam ako to zvladnem .

nella156
28. aug 2014

@leamax oj to aj aj som natom tak isto...inak objavila som zaujimavy kociar a sa mi paci akosi viac ako ten ABC design zoom....bebetoo 42 for two....si pozri

emina78
28. aug 2014

@nella156 Ja som bola v 22 tyždni a moji važili 410g chlapček a 435g dievčatko a teraz pojdem v utorok tak uvidim ako podrastli.Ked ja velmi nepriberam na vahe tak mam trošku strach

nella156
28. aug 2014

@emina78 no to aj ja som bola v podstate v 22tt len podla vacsieho drobca mi pridali tyzden naviac,,aj ja idem v utorok tak uz sa neviem dockat...a ani ja nepriberam akosi iba 10kg a aj to nieje vidiet akurat tak brusko ze mam a inak som chuda

emina78
28. aug 2014

@nella156 Ja som zase silnejšej postavy a ja som pribrala 4kg zatial .

leamax
28. aug 2014

@nella156 vyzera veru dobre 🙂 ale nevadi ti, ze vazi 21kg?
ze len 10kg? ja som na zaciatku vyvracala 5kg a az teraz ich mam konecne naspat a okrem nich som pribrala len 1,5kg 😀

nella156
28. aug 2014

@leamax oj tu vahu som si akosi nevsimla,,,boze mne uz hrabe stych kocikov..asi kupim furik a bude,,, 😀 no mne tych 10kg ani nevadi kedze ich nieje nikde vidiet,,iba to brusko,,,kazdy mi hovori ze aka som chuda a ake mam male brucho nato ze cakam dvojky

leamax
28. aug 2014

@nella156 vcera, ked nam prisiel nas kocik, tak moj muzik zahlasil, ze za tu cenu by bol aj rybarsky cln (je rybar, tak obcas taketo nieco zapoti). no tak reku kupime cln, uviazeme za auto a budeme tam vozit deti 😀
mne to tiez ide uplne vsetko do bruska, ze zozadu vraj ani neni vidiet, ze som tehulka 🙂

nella156
28. aug 2014

@leamax tak ja kebyze nechodim ako kacicka tak tiez nieje vidiet

leamax
28. aug 2014

@nella156 tak uz sa ti potom rozostupuje panva, co? mne tiez, ale este chodim normalne, ale lonova kost ma teda boli riadne.
ak sa mozem opytat, tak do akej ceny si ochotna ist pri tom kociku?

nella156
28. aug 2014

@leamax no tak ja takto chodim uz dlhsie...no tak do 400e,,,preto nechcem kupovat novy aj ked su nove aj za taku cenu...nasla som zopar

leamax
28. aug 2014

@nella156 hmmm, tak drzim silno prsty, nech sa ti podari nieco do tej ceny najst. lebo dvojickovy kocik v dobrom stave - neviem, neviem. budeme verit, ze sa ti podari 🙂