Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
Dievcata ak vam mozem poradit vo vybere kocika tak jednoznacne vyhrava Bumberide indian twin. My sme ho tiez mali a aj viacere dvojmaminy a boli max. spokojne🙂
no len my tri sa tu pohybujeme poslednu dobu...napr. 5romanna5 mi tu chyba dlho jej niet
@emina78 ano je to od narodenia. My sme ho mali uplne od zaciatku.
@leamax vies co my sme mali tu starsiu verziu a ta vanicka isla uplne normalne otocit aj smerom k tebe.Ale ten sportvy vobec nevadi lebo dieta ked uz je vacsie tak radsej pozera okolo sebe ako na teba 🙂 teda aspon u nasich to tak bolo ze pozerali vselikade len ne na maminu 🙂
Ahojte cakatelky 🙂 ja mam kocik mountain buggy duet pre moje dvojicky a som spokojna.Vanicky boli otocene smerom ku mne, ale sportova cast je naopak.Niekedy to nieje dobre kedze potrebujem nakuknut,ale zvykla som si.Je na sirku 63 cm kedze mame vytah 65 cm.Preto sme si ho vybrali.
my uz mame 4 kocik a najlepsi zatial bumbleride indie twin 🙂
No mne zalezalo hlavne na sirke lebo by sme sa nevosli.Keby som byvala v dome tak volim urcite inak. Chcela som ich mat vedla seba.
Haha ani ja ho neskladam 🙂 sklada ho muz,ale zlozila by som ho aj sama 🙂 Je lahky a velmi dobre sa a nim manipuluje 🙂 Okrem toho ma dobre kolesa a nehrkoce ako niekedy vidim tie jednokociky 🙂 moje deti by boli hned hore pri tom zvuku 🙂 Ale ked byvate v dome tak to nieje taky problem.Mozes ich odstavit a mas vybavene. U mna sa to nedalo.

@leamax ale sak je kopu na bazare takych a aj v ok stave a ked nie tak kupim novy a hotovo