icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

nella156
28. aug 2014

@leamax ale sak je kopu na bazare takych a aj v ok stave a ked nie tak kupim novy a hotovo

leamax
28. aug 2014

@nella156 ja som moc nepozerala, vybrala som si tento, co mame a ine druhy som nekukala. len tento som hladala. tak neviem, no. ale tak super, ked si nasla, uz si len vybrat 🙂 😉

nella156
28. aug 2014

@leamax ved hej,,ale tak postupne nachadzam nevyhody uz aj vtych ktore mam vyhliadnutee,,tak ja uz neviemmm

leamax
28. aug 2014

@nella156 asi na kazdom kociku by sa nieco naslo, idealny kocik neexistuje. otazkou je, co si ochotna prehliadnut a tolerovat 😉

nella156
28. aug 2014

@leamax a tak hlavne chcem aby deti mali dost miesta ale zase zeby ten kocik nevazil 30 kil

leamax
28. aug 2014

@nella156 tak hlavne kriteria mas 🙂

nella156
28. aug 2014

@leamax no uz len natrafit na spravny kociar

leamax
28. aug 2014

@nella156 musis verit a najdes 😉

nella156
28. aug 2014

@leamax isto...pozeram ze nas je tu akosi malo,,,niektore baby tu dlho mic nepridali,,,

leamax
28. aug 2014

@nella156 aj ja som si vsimla. kde su ostatne dupla tehulky? 🙂

emina78
28. aug 2014

@leamax ja som tiež tu.Stale hladam nejaky vhodny kočiar.

leamax
28. aug 2014

@emina78 a aky mas v oku? ci este ziadny konkretny?

emina78
28. aug 2014

@leamax Ja by som chcela vedla seba kočiarik tak neviem ktory je dobry.

leamax
28. aug 2014

@emina78 a chces aby sa dali tie sportove sedacky otocit aj k tebe, ci netreba?

emina78
28. aug 2014

@leamax Neviem možno by sa mohli dať otočiť.

modra
28. aug 2014

Dievcata ak vam mozem poradit vo vybere kocika tak jednoznacne vyhrava Bumberide indian twin. My sme ho tiez mali a aj viacere dvojmaminy a boli max. spokojne🙂

nella156
28. aug 2014

no len my tri sa tu pohybujeme poslednu dobu...napr. 5romanna5 mi tu chyba dlho jej niet

emina78
28. aug 2014

@modra Ale to je pre detičky od narodenia lebo to vyzera jak športovy

leamax
28. aug 2014

@emina78 to potom asi len tie polske sa daju.
@modra aj kamoska mala bumbleride indie twin, tiez bola spokojna. mne na nom vadi akurat to, ze sportove sedacky sa nedaju otocit
@nella156 no veru

nella156
28. aug 2014

@leamax no akurat som pozerala na ten kociar ale tiez sa mi ta sportova cast akosi tam nepozdava..neviem ale na jednom videu zena dala vanicku priamo na sportovu cast a tak mala 2 striesky,,,tak teraz nechapem ako to ma byt...ale inak kociarik pekny podobny easywolker duo

modra
28. aug 2014

@emina78 ano je to od narodenia. My sme ho mali uplne od zaciatku.
@leamax vies co my sme mali tu starsiu verziu a ta vanicka isla uplne normalne otocit aj smerom k tebe.Ale ten sportvy vobec nevadi lebo dieta ked uz je vacsie tak radsej pozera okolo sebe ako na teba 🙂 teda aspon u nasich to tak bolo ze pozerali vselikade len ne na maminu 🙂

leamax
28. aug 2014

@nella156 to spominas ten bumbleride indie twin, ze? no aj to sa mi na nom nepaci. a vajicka sa nasadzuju tusim tiez tak. jednoducho tie sportove sedacky su na pevno a neda sa s nimi pohnut. vyzera to otrasne a dost neprakticky podla mna

leamax
28. aug 2014

@modra ano, ale aj tak si neviem predstavit, ze by som od nejakych 6-7 mesiacov na ne nevidela. obzerat sa mozu aj ked ich budem mat otocenych k sebe. toto bolo jedno z mojich kriterii na kocik

silvia44
28. aug 2014

Ahojte cakatelky 🙂 ja mam kocik mountain buggy duet pre moje dvojicky a som spokojna.Vanicky boli otocene smerom ku mne, ale sportova cast je naopak.Niekedy to nieje dobre kedze potrebujem nakuknut,ale zvykla som si.Je na sirku 63 cm kedze mame vytah 65 cm.Preto sme si ho vybrali.

leamax
28. aug 2014

@silvia44 tak mne zas na sirke nezalezalo, kedze byvame v dome. ale fakt by mi vadilo, ze na nich nevidim. kazdy ma ine kriteria, ja som nebola ochotna toto prehliadnut

zlatanka30
28. aug 2014

my uz mame 4 kocik a najlepsi zatial bumbleride indie twin 🙂

silvia44
28. aug 2014

No mne zalezalo hlavne na sirke lebo by sme sa nevosli.Keby som byvala v dome tak volim urcite inak. Chcela som ich mat vedla seba.

nella156
28. aug 2014

@leamax no ten som myslela...a tento druhy mountain tiez nic moc..ako niekto je spokojny ale ja by som nebola...kazdy ma vlastny vkus

leamax
28. aug 2014

@nella156
@silvia44 ten mountain buggy nam ukazoval predavac na predajni a nemohol ho on ako chlap zlozit. mne muzik chodi na tyzden do roboty, takze ja by som ho sama zrejme nezlozila a musela by som ho asi uviazat za auto 😀

silvia44
28. aug 2014

Haha ani ja ho neskladam 🙂 sklada ho muz,ale zlozila by som ho aj sama 🙂 Je lahky a velmi dobre sa a nim manipuluje 🙂 Okrem toho ma dobre kolesa a nehrkoce ako niekedy vidim tie jednokociky 🙂 moje deti by boli hned hore pri tom zvuku 🙂 Ale ked byvate v dome tak to nieje taky problem.Mozes ich odstavit a mas vybavene. U mna sa to nedalo.