Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@angieee86 ja som ten nas tiez hladala na bazare, ale zakazdym mi to niekto vyfukol. tiez boli len cierne - nechapem, preco kupuju baby take tmave kociky. tak sme nakoniec kupili novy za akciovu cenu. este musim dokupit adaptery na vajicka 🙂
na bmotfo ideme v 30tt, presny datum este nemame, mam volat v 29tt a daju mi presny termin 🙂
@sophie32 urcite dokupime aj tie 50, nech sa nam drobciatka v tych 56 nestratia 🙂
@domeska podla sona cakame chlapcekov. mena mame Miško a Adamko. pekne mena mate🙂
@leamax este som rozmyslala, ci nevymenim aspon striesky za bezove pripadne cervene no uvidim ci to bude mozne. ja idem 3.10 a poradnu mam 1.10. a snad nepriberiem velmi vela lebo uz teraz mam +13kg a uz mali reci nech davam pozor ale velmi sa tesim na bambulky ked ich uz uvidim a som zvedava kolko pribrali 🙂
@angieee86 jeeej, aj vy mate pekne mena vybrate 🙂 to mi pripomina - jedna znama tak tiez cakala Emki a Ninku a pri porode sa pri nich zrazu objavil aj Samko 🙂 😀
a ja zas dufam, ze aspon nieco som pribrala od minulej poradne. lebo ja som zatial na minulej poradni mala len +1,5kg oproti vahe pred tehu
@leamax dakujem aj vy mate pekne mena 🙂 nesranduj 😀 ale som pripravena aj na taku moznost a podla toho ako ma kazdy den kopkaju 🙂 tak by som aj povedala, ze aspon jeden chlapec tam je 😀 ale mam aj chlapcenske mena vybrate keby nahodou prekvapko nas cakalo 😀 ufff tak malicko? tebe nechuti alebo ti je stale zle? ale tak hlavne, ze drobci rastu a mozno priberies teraz tieto posledne mesiace co nas cakaju 😉
@angieee86 ale to nebolo, ze jedno dievcatko je nakoniec chlapcek. obidve dievcatka sa narodili a k nim este aj chlapcek. tiez doktori az do porodu nevedeli, ze su tam tri babatka
ja rano stale vraciam, vikend som prevracala cely a tym padom mi ani nejak nechuti, ked v sebe hocico neudrzim. len dufam, ze uz nebudem a uz zacnem aj priberat. hlavne, nech drobcekovia pekne rastu a priberaju 🙂
@leamax och to musel byt sok pre tu rodinku, ze zrazu tri babatka ale verim, ze aj take sa stava...no snad mne to nehrozi, zatial stale bolo vidiet dve bambulky 🙂 to musi byt neprijemne to by asi nikomu nechutilo ale neboj urcite bude vsetko v poriadku 😉 a drobcekovia pekne rastu 🙂 uz nemame tak vela 🙂
@emina78 ahoj tak ja mam tiez ten kociari co sa ti paci akurat farba je sunflower..je velmi pekny,skus nejaky taky ako mam ja s tymi kvietkami kedze cakas aj aj...ja ho mam od jednej pani a ona mala chlapca a dievca...velmi pekny je taky cierno cervenobiely....ale pocula som ze cely komplet tohto kocika stoji cez 1000e...ako psycho ja ho mam tu z MK za 300e,,,
fuu baby ale ste sa rozbehli...ja som tu akosi nic nepridavala lebo nikto nic nepisal tak som sem ani nepozrela a dnes som sa nemohla docitat...tak vidim ze sa mate asi dobre co som rada🙂
@leamax ano od To... Janka ...pozname sa cca 5 rokov cez net a cca 2,5 roka aj osobne...stretnutie viacerciat vo Valci... aj dalsie trojky su priamo v TO (baby) ,potom este dalsie ....juuuj neviem presne odkial...nejaka dedina pri TO tam su zase chlapci ...ale to su nas rocnik 2009
no zienky kde ste zmizliii????
@nella156 tak my sme mali dnes poradnu. vsetko v poriadku, krcok tuhy a drzi poriadne, drobcekovia su v poriadku, hmyrili sa krasne 🙂 samozrejme, ze neviem velkost, vraj v tomto tt sa nemeraju, az v 30tt, ani len vahu mi nepovedala, takze neviem. vcera sme s muzikom skonstatovali, ze takuto poradnu by mi urobil aj on 😀 a jasne, ze som sa im tam povracala este aj pred dverami 😀
baby tak mne sa v noci prvykrat snivalo o porode...uz to zacina 😀 velmi sa tesim na bambulky ale aj bojim
uz mate vybavenu pediatricku pre babatka?
@angieee86 samozrejme, ze najdolezitejsie je, ze su drobcekovia uplne v poriadku. len skoda, ze aspon vahu mi nepovedala. lebo od minulej poradne som pribrala zase len 900g, tak keby mi povedala ich vahu, tak som aspon kludna, ze aj napriek mojmu vracaniu a minimalnemu priberaniu, oni priberaju ako maju. takto si musim pockat do toho 30tt
ano, uz sme sa s pediatrickou dohodli 🙂
jasne bola by si urcite kludnejsia keby ti povedala kolko vazia a ozvy plodov pocuvala? hm neviem ja som si vzdy myslela, ze sa to viac sleduje ked niekto caka dvojky ale asi je to vsade inak...mne napr ten krcok naposledy vobec nekontrolovala a kolko vazia bambulky momentalne vobec neviem az v tom 30tt.
a ako si vyberala? niekto ti odporucil ? a aky je postup? ja to budem riesit az v oktobri
@angieee86
@leamax fuu tak my este doktorku nemame vybavenu ale uz sa chystam mam aj vybratu len akosi nieje cas tam ist,,lebo teraz narychlo hladame byt lebo sa musime stahovat koli svokre ktora si miesto svojich vnucat v brusku a syna vybrala flasu.... ☹ ale dnes sme nasli krasny bytyk a zajtra nam maju dat vediet ako sa rozhodli tak drzte palce... 😵 ..no a teraz k vaam...akoze neviem coto mas za dr, ked ti neurobi poriadne vysetrenia tak ako ma,,,moj dr. je super...o vsetkom somnou porozprava vsetko vysvetli,odpovie na kazdu otazku a hlavne je ze ja ked si poziadam vysetrit tak ma vysetri bez toho aby vymyslal...aj teraz ked som bola v 30tt na usg tak som mu povedala ze obcas citim deti az tak dole ze ci mi nepozrie ako mam natom krcok a on ze kludne,,,krcok bol natom super,pevny takk ako ma byt....no zajtra idem na poslednu poradnu knemu a uz ma posle na rizikove,coho sa trosku obavam lebo sa bojim ze primar rozhodne ze musim ist lezat,,,co ja nemozem kedze musime stahovat...
@nella156 no u pediatricky to prebehlo asi tak, ze mi sestricka dala na nich kontakt a ze netreba nic podpisovat, len v porodnici ju nahlasit ako nasu pediatricku.
vies co, ani mi nehovor. taka som z tohto sklamana, ze az. a to chodim od zaciatku do rizikovej poradne priamo k primarovi do nemocky, kde som povodne chcela rodit. ale odkedy trva na prirodzenom porode, tak som si vybrala aj inu porodnicu
to so svokrou - teda sila. dobre robite, chodte byvat samostatne, urcite nie s nou
@nella156 hmmm, smutne. tak budeme verit, ze si svokra uvedomi, co robi a bude mat silnu volu s tym skoncit nadobro
ano, ano, este aj sestricka vravela, ze sme mohli aj niekoho z rodiny poslat. len neviem koho, ked vsetci su prave v tom case v robote. tak mali sme to cestou z poradne, tak sme to hned vybavili
ja sa prave bojim rodit prirodzene po tom vsetkom, co sme si zazili (4 kyrety) a jednak su obidvaja nejak tak priecne ulozeni, tak nemienim nic riskovat, hlavne kvoli drobcekom
@leamax och tak ona vraj uz dlhe roky popija takze pochybujem ze prestane,,,oj tak to ti potom verim ze sa bojis to by som ani janechcela rodit normalne po takom dacom...ale teraz rozmyslam ze preco doktori trvaju na normalnom porode ked deti su priecne,,,,ja by som aj mohla ist rodit prirodzene lebo mam jedneho dole hlavkou a druheho mam KP..

@angieee86 - mená už máme - Dorotka a Jakubko. Nikomu sa nepáči meno Dorotka 😖 ale mne to vôbec nevadí, mne sa toto meno neskutočne páči, takže Dorotka 🙂 Ty už mená máš?
@leamax - ty čo čakáš? máš už aj ty mená?