Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@zuzi20 - ahoj, u moja Dorka bola tiez asi od takeho tyzdna ako ty hlavickou dole a potom sa k nej pridal aj Jakubko. Od 30tt polohu moc nemenili. skor sa tlacili do jednej strany ale neviem si predstavit ako by sa tam otocili. i ked, podla mna, keby silno chceli, urcite by to spolu dokazali. 🙂
@emina78 - juj gratulujem a prajem vela zdravicka a mamine vela oddychu aby sa zregenerovala a pripravila na materske radosti. a neboj, oni rychlo naberu. u nas Dorka dobieha o pol kila tazsieho brata. keby mohla tak zje aj jeho flasu. hlavne pokoj a klud. inak ako je vidiet, ze kt. je dievca a kt. je chlapec. proste tie baby maju take jemnejsie crty. ale su krasni, na zozratie. drzim palce 😉
@zuzi20 - no ja si myslim, ze pokial nic nehrozi mamine a ani babatkam tak preferuju prirodzeny porod, kt. je prirodzeny tak pre matku ako aj pre deti. cisarsky rez by mal byt v krajnom pripade alebo ked su nejake komplikacie. u mna by bol prirodzeny ak by som nemala vysoky tlak, ja som ich chcela strasne porodit prirodzene ale bohuzial. nevadi. no ved uvidis ako sa ulozia a hlavne, aby si bola vpohode ty aj babatka. inak rada nad zlato, oddychuj ako sa len da.
Ahojte kocky, mam doma uz 10 mesacne dvojky a predavam vankus na kojenie pre dvojicky, pre mna to bola trosku drahsia, ale investicia ktora sa najviac oplatila a vratila sa mi 🙂 hlavne ked boli obe hladne a nikto doma 🙂, teraz ho posuvam dalej ak by ste mali zaujem...je v bazari. Baby kojim doteraz, vankus uz nepotrebujeme...
Ahojte baby dnes som bola na poradni a doktor mi odporučil morfologicky ultrazvuk v Martine, nakolko že tie Tripple testy su pri dvojičkách len orientačne. Mate niektora skusenost? Ďakujem 😉

@lolitka25 Ahoj, teba este nepoznam 🙂 Aj ja to mam tak, baby maju jeden den zivsi, druhy den taky kludnejsi, alebo sa az tak nesledujem. A co cakas? Uz vies?