Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@majda27 na prvom utz bolo vidno jedno srdiecko, to som bola v 6 tt. V 9 tt tam uz boli dva plody a krasne sa obe hybali. Tak preto mam obavy, ci na tom crepe dobbe videla, a za nimi nie su dalsie😀
V pondelok idem nakontrolu a v stredu na utz k Feldmarovi do sanatoria Koch. Som z toho nervozna.
@miselka11 ahoj 😊 no verím ze mi bude lepsie. Dnes som dokonca nevracala 😊
Moj maly ma 4 a pol roka. Na dvojky sa velmi teší. Uz im aj vybral mena a poschodovú postel 😁
Pocuj, ake si mala vysledky Tripple testov? Nie su akreslene pei dvojičkách?
A to vážne najprv take hrozne vracanie a potom este aj veľa priberieme??? 😱 len potom to asi aj rychlo schudneme, ked sa budeme starať o dvoch novorodencov naraz 😂
@motiv ahoj 😊 aj ty čakáš dvojicky? V koľkom si týždni? Ja v 13tt.
Tiez pijem colu, ale ak ti mozem poradiť, light v tehu radsej nie. Vraj tie umelé sladidlá nie su teraz vhodne 😕
@bettynka222 ahoj🙂 ano, jednovajecne, 11 tt. Ste popredu 🙂 Cakas jednovajecne ci dvoj?
Ja tu klasicku colu nemusim, viem, ze to nie je teraz dobre, len mne praveze robi dobre to umele sladidlo, ale davam si ju ozaj len obcas ked mi je fest zle. Aj to len taky poharik. Citala som, ze aspartman nie je preskumany, ze aky ma vplyv na tehotenstvo. Na druhej strane tolko chemie a kadecoho co pojeme ani nevieme ako a ze vobec tam je...ja som si nevedomky supla sem tam aj sumive vitaminy, potom som citala, ze ani to nie je dobre:-/
@motiv No to je pravda, ze okolo nas sa vzdy nájde nieco, co škodí 😜
No trosku som pred tebou. Ale tak ktovie, mozno budeme aj rodiť naraz - kedze ty čakáš jednovaječné a ja dvojvajecne. Čítala som, ze jednovaječné musia ist von v 36 tt.
@bettynka222 teraz si pozeram ich stranku, vola sa to : prenasedeti.
Ten Bugaboo donkey je pekny.
@bettynka222 nestras ma, ja som chcela levov😀 Najskor ma mozu otvorit az 23.7. 😀 Si zviazem nohy do uzla a musiatam vydrzat co najdlhsie 😀
@bettynka222 ano pocula som o tom.mozno sa tam vybehnene pozriet.
@miselka11 - my mame vytah sirka 79 dlzka max 109-110 a to sa tam musim nadzdat este aj ja a mozno pes 🙂. Tak preto ten city jogger. Je to asi jeden z tych, ked to zadne dieta sedi vyssie a vidi dopredu (to predne je teda samozrejme nizsie). Zatial sme v meste, btw. v byte o velkosti 1,5 izby takze ak by ste vedeli o poschodových detských postielkach bola by som vdacna 😀
@bettynka222 bugabo je najdrahsi, ale urcite aj najlepsi..
@motiv noooo ja ta nestrašim, je to bohužiaľ tak. Myslim ze kvoli spoločnej placente. Ale neboj sa ze by boli nedonosene - dvojky vraj dozrievajú skor 😊 aj sesternica mala jednovaječné a musela mat sekciu v 36 tt.
Dvojvajecne ale idu prirodzene ze? To by zas dorazilo mna keby nešli 😁
Cize ti v mocenku su prenasedeti? Pocuj a nie su náhodou aj v Nitre v mlynoch? Co to je predeti? A zda sa mi ze v Trnave je novootvorena predajňa prenasedeti.
@miselka11 naozaj je dobrý? Lebo nerada by som kúpila nieco tak drahé a nebola by som spokojná. Ja len viem, ze potrebujem ľahký kočík (kvoli problémom s chrbticou) a s vysokou rúčkou - pretože sme s manželom vysokí a potom stale zakopávame do podvozku a teda tiez na chrbticu je to neprijemne. A tiez sa mi páci ta pridavna sedačka pre staršie dieta - kedze nas mladý si zmyslel, ze sa chce voziť v kočíku odkedy chodi do skolky 😂
Asi pôjdem aj ja pozrieť tu predajnu-aby som tie kočíky videla naživo 😊
@lubitsa no to by aj mna zaujimalo, kedze moje dieta im uz v 10tt dalo mena a dokonca im bol v sconte vyberať poschodovú postel 😁
video si isto videla, nie? ja keby nepotrebujem dva kociky, tak by som ho isto chcela. podla mna je 100percentny, nema chybu aj do terenu, zevraj aj po piesku ide brutal lahucko 😉
Ja pozeram sedacky za sebou. Bojim sa, ze tie kociky vedla seba maju strasne uzke vanicky a nenarvem tam 4-5 mesacne deturence v zimnych fusakoch. Nemate na to nejaky nazor? Inac teraz som nasla, ze novy peg perego ma uz aj vanicky a nie len sklapaciu sportovu cast. Ale kukala som aj abc a cam pulsar.

@motiv uplne ta vo vsetkom chapem, viem o com hovoris.......teraz uz len nech su deti zdrave a nie su komplikacie.... to az potom by nastali skutocne problemy.... neboj sa, budeme ich tak velmi lubit, ze to vsetko zvladneme 🙂