Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
Pridávam sa k Vám, tiež čakáme dvojičky, termín mám v júny. Kočky mňa by zaujímalo, ako ste si kupovali výbavičku, najmä čo sa oblečka týka. Koľko čoho a akú veľkosť, aby bolo dosť? Chcem to pomaličky začať, aby to potom naraz nebola veľká finančná záťaž na peňaženku, resp. pre účet 😀
touran bol vzdy moj sen, len v zadzu ma dost malo priestoru a ani kufor nie je az tak velky. my sme mali totiz vw sharana, takze preto sa nam zda vsetko male.. teraz stale riesime saran, tiez alhambra a najnovsie chceme ist zajtra pozriet na zivo ten opel zafira tourer.. tiez som z toho uz na nervy.. my este riesime aj motor.. ci diesel, benzin.. no hruza... a kocik, kt. som si vybrala neviem zohnat z druhej ruky, tak cele dni len na nete nurim.. auta, kociky.. a este susicky pradla... za kolko si kupila ten baby jogger city select?
@matulapd nebyvas nahodou v pd na severe
@zlatanka30 veru nie, som z okolia PD - Malá Čausa 🙂
@matulapd aha tak potom nic ,ale ak chces mozem ti poradit co budu potrebovat dvojicky ,aku vybavu
@zlatanka30 kludne mozes 🙂 ak je toho viac tak aj do sukromnej spravy 🙂
@miselka11 este som to velmi nepozerala. Ja som hlavne chcela prejsť prvy trimester - lebo ja suverénnym problem otehotnieť, ale donosiť 😒 ale po ďalšej kontrole sa dam na to-to je o mesiac 😁
@matulapd ahoj 😊 co sa týka výbavy, ja uz mam jedno letne dieta. Cize pre jedno mam vsetko co potrebujem. Co sa týka druhého, to budem riešiť ked zistím pohlavie. Ale to sa asi pri dvojkach dosť tazko zisťuje, kedze sa tam všelijako prekrývajú. Tak aby sme si boli istí, poslala som vcera moju krv do genetonu. Asi do 5 dni by mal byt výsledok 😊 jediný problem je, ak čakám párik, tak tam nevedia povedat chlapec a dievča, ale iba ze jedno je chlapec. Ale tak logicky by potom malo byt druhé dievča (kedze dvoch chlapcov/dve dievčatá určiť vedia).
@miselka11,@majda27 - vies ze som aj nad tym spekulovala? Len som sa bala, ze sa budu cez seba nejako gulat - samoska neskor 🙂 . no tak uz ani nepanikarim, a riesim 1 postielkou a hadam do 6 mes. vybavime vasie byvanie pre vsetkych
@bettynka222 - mena som uz pocula aj ja - od vymyslu sveta 😀. My sme to malej (teda velkej ) este nepovedali ze budu dve, lebo by to "musela stale riesit". Planujem jej to povedat az ked budeme vediet co to presne bude (aj ked si myslim ze 2 nezbednici)
@bettynka222 no to mas pravdu. Este sa ale u mna nezistilo, ci ozaj maju jednu spolocnu placentu a kazdy svoj vak. Bud. tyzden by som v tom mala mat jasno. Znamej tak neskor potvrdili, ze maju kazde svoju placentu, len sa prekryvali, pricom ju zo zaciatku strasili, ze su mo-mo.
Ahojte dievcence ... Je tu niektora z vas, ktora je s dvojkami na rizikovom? Ja mam prisny kludovy rezim na lozku... Najde sa tu nejaka tehulka, ktora je na tom rovnako?
@motiv ahooooj ano presne z tej temy ma poznas..... 😉 lezim od 6tt kvoli hematomom, krvacaniu a spineniu...
@leona45 ahojky ... Ja mam prisny kludovy rezim ... Len wc a postel... Akurat dnes mi to prislo strasne luto, ze sa nemozem ist aspon na 5 minut prejst na cerstvom vzduchu... Nikdy som nechcela byt zavisla na inych a teraz momentalne som.... Dufam, ze to vydrzim a nezblaznim sa ... Ja lezim od decembra 🙄
@motiv ahojky 😀 😀 😀 😀 no konecne po 12stich vkladoch a 7 Ivf sa nam to podarilo.... Ale ze to budu hned dve to som necakala 😀 😀 😀
A ako sa prejavuju stahy maternice? Ja citim take napatie v podbrusku niekedy alebo tlak a niekedy pichanie a v case menzesu ma poriadne bolelo brusko juuuj

My sme kupili baby jogger city select,je lahky,potrebovali sme kocik za sebou,tak snad budeme spokojni