icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

ladybaby
20. jan 2015

@motiv uplne ta vo vsetkom chapem, viem o com hovoris.......teraz uz len nech su deti zdrave a nie su komplikacie.... to az potom by nastali skutocne problemy.... neboj sa, budeme ich tak velmi lubit, ze to vsetko zvladneme 🙂

motiv
20. jan 2015

@ladybaby presne tak. Pokial mi v pondelok gyndoska nepovie, ze tam vidi 4 😖 😀 😠 😅

ladybaby
20. jan 2015

@motiv 😀 ja som sa Dr este v 20tt tyzdni pytala ci su nahodou neni 3 😀 ....ze nech len vsetko dobre popozera...

majda27
20. jan 2015

@motiv.. to sa neboj.. viac sa už rozdeliť nemôže. A už si videla ako im bijú srdiečka?

motiv
20. jan 2015

@majda27 na prvom utz bolo vidno jedno srdiecko, to som bola v 6 tt. V 9 tt tam uz boli dva plody a krasne sa obe hybali. Tak preto mam obavy, ci na tom crepe dobbe videla, a za nimi nie su dalsie😀
V pondelok idem nakontrolu a v stredu na utz k Feldmarovi do sanatoria Koch. Som z toho nervozna.

miselka11
20. jan 2015

@lubitsa baby joger city miny je uzasny, perfekny, mali ho dve kamosky, je fakt super, hlavne do mesta, myslim ak nebyvas ako my - nedokoncene cesty, ziadne chodniky...

bettynka222
20. jan 2015

@miselka11 ahoj 😊 no verím ze mi bude lepsie. Dnes som dokonca nevracala 😊
Moj maly ma 4 a pol roka. Na dvojky sa velmi teší. Uz im aj vybral mena a poschodovú postel 😁
Pocuj, ake si mala vysledky Tripple testov? Nie su akreslene pei dvojičkách?
A to vážne najprv take hrozne vracanie a potom este aj veľa priberieme??? 😱 len potom to asi aj rychlo schudneme, ked sa budeme starať o dvoch novorodencov naraz 😂

bettynka222
20. jan 2015

@motiv ahoj 😊 aj ty čakáš dvojicky? V koľkom si týždni? Ja v 13tt.
Tiez pijem colu, ale ak ti mozem poradiť, light v tehu radsej nie. Vraj tie umelé sladidlá nie su teraz vhodne 😕

motiv
20. jan 2015

@bettynka222 ahoj🙂 ano, jednovajecne, 11 tt. Ste popredu 🙂 Cakas jednovajecne ci dvoj?
Ja tu klasicku colu nemusim, viem, ze to nie je teraz dobre, len mne praveze robi dobre to umele sladidlo, ale davam si ju ozaj len obcas ked mi je fest zle. Aj to len taky poharik. Citala som, ze aspartman nie je preskumany, ze aky ma vplyv na tehotenstvo. Na druhej strane tolko chemie a kadecoho co pojeme ani nevieme ako a ze vobec tam je...ja som si nevedomky supla sem tam aj sumive vitaminy, potom som citala, ze ani to nie je dobre:-/

bettynka222
20. jan 2015

@motiv @lubitsa @miselka11 ja som pozerala bugaboo donkey. Váži iba 15 kg, co sa mi zda super. A este bumbleride. Ale ten bugaboo sa mi zda dooooost drahý.

@majda27 ahoj 😊 aj mne sa viac páčia kočíky vedľa seba.

Baby počuli ste ze v mocenku je predajňa kocikov zameraná na dvojicky?

bettynka222
20. jan 2015

@motiv No to je pravda, ze okolo nas sa vzdy nájde nieco, co škodí 😜
No trosku som pred tebou. Ale tak ktovie, mozno budeme aj rodiť naraz - kedze ty čakáš jednovaječné a ja dvojvajecne. Čítala som, ze jednovaječné musia ist von v 36 tt.

kama2
20. jan 2015

@miselka11 ja mam 3 rocnu babu, teraz som 32tt+0, tiez riesime ake auto kupit 🙂 ja som pri dcere pribrala 12kg, teraz pri dvojkach mam zatial + 17kg, vsetko v bruchu...vyzeram akoby som uz prenasala 😉

motiv
20. jan 2015

@bettynka222 teraz si pozeram ich stranku, vola sa to : prenasedeti.
Ten Bugaboo donkey je pekny.

motiv
20. jan 2015

@bettynka222 nestras ma, ja som chcela levov😀 Najskor ma mozu otvorit az 23.7. 😀 Si zviazem nohy do uzla a musiatam vydrzat co najdlhsie 😀

kama2
20. jan 2015

@zuzi20 teraz uz su asi bambulky na svete, tak prajem vsetko dobre, hlavne zdravicko a tebe rychle zotavenie, napis nam potom miery princezniciek 🙂

majda27
20. jan 2015

@bettynka222 ano pocula som o tom.mozno sa tam vybehnene pozriet.

lubitsa
20. jan 2015

@miselka11 - my mame vytah sirka 79 dlzka max 109-110 a to sa tam musim nadzdat este aj ja a mozno pes 🙂. Tak preto ten city jogger. Je to asi jeden z tych, ked to zadne dieta sedi vyssie a vidi dopredu (to predne je teda samozrejme nizsie). Zatial sme v meste, btw. v byte o velkosti 1,5 izby takze ak by ste vedeli o poschodových detských postielkach bola by som vdacna 😀

vikivik
20. jan 2015

@zuzi20 Budem držat palčeky drž sa 🙂

miselka11
20. jan 2015

@bettynka222 bugabo je najdrahsi, ale urcite aj najlepsi..

bettynka222
20. jan 2015

@motiv noooo ja ta nestrašim, je to bohužiaľ tak. Myslim ze kvoli spoločnej placente. Ale neboj sa ze by boli nedonosene - dvojky vraj dozrievajú skor 😊 aj sesternica mala jednovaječné a musela mat sekciu v 36 tt.
Dvojvajecne ale idu prirodzene ze? To by zas dorazilo mna keby nešli 😁
Cize ti v mocenku su prenasedeti? Pocuj a nie su náhodou aj v Nitre v mlynoch? Co to je predeti? A zda sa mi ze v Trnave je novootvorena predajňa prenasedeti.

miselka11
20. jan 2015

@kama2 no ja pri malo asi 18, tak teraz si to ani predstavit nechcem co to bude, teraz uz mam na sebe 6kg a to som le16tt. ohladom auta.. zajtra ideme pozriet opel zafira tourer, som zvedava..

miselka11
20. jan 2015

@lubitsa co som studovala, zevraj je dobre, ked do 6tich mesiacov spinkaju spolu v jednej postielke.. vraj su na seba zvyknute z bruska a je im tak prirodzene 🙂 tak este mas pol roka navrch 😀

bettynka222
20. jan 2015

@miselka11 naozaj je dobrý? Lebo nerada by som kúpila nieco tak drahé a nebola by som spokojná. Ja len viem, ze potrebujem ľahký kočík (kvoli problémom s chrbticou) a s vysokou rúčkou - pretože sme s manželom vysokí a potom stale zakopávame do podvozku a teda tiez na chrbticu je to neprijemne. A tiez sa mi páci ta pridavna sedačka pre staršie dieta - kedze nas mladý si zmyslel, ze sa chce voziť v kočíku odkedy chodi do skolky 😂
Asi pôjdem aj ja pozrieť tu predajnu-aby som tie kočíky videla naživo 😊

bettynka222
20. jan 2015

@lubitsa no to by aj mna zaujimalo, kedze moje dieta im uz v 10tt dalo mena a dokonca im bol v sconte vyberať poschodovú postel 😁

majda27
20. jan 2015

@lubitsa mne hovorila kolegyna kt.mala dvojicky, ze do pol roka ich mala v jednej postielke.ja tiez ich na zaciatok dam do jednej a potom ked sa tam uz nezmestia tak pojdu kazde zvlast.

miselka11
20. jan 2015

@bettynka222

https://www.youtube.com/watch?v=o1X3hwZYqrQ

video si isto videla, nie? ja keby nepotrebujem dva kociky, tak by som ho isto chcela. podla mna je 100percentny, nema chybu aj do terenu, zevraj aj po piesku ide brutal lahucko 😉

miselka11
20. jan 2015

@majda27 aj ja sa chystam ich dat do jednej najprv. si aj v julovkach 2015? ty si tiez Noveho Mesta? no ja odpadnem, kolko dvojiciek tu bude v meste.. a my sa mozno aj porodnici stretneme... budes rodit v TN? kde si prisla kk dvojickam? prirodzene, ci v CAR?

majda27
20. jan 2015

@miselka11 ano som v junovkach.K dvojickam sme sa dopracovalo pomociu car.A zatial neviem kde bydem rodit. Ale asi naskor v trencine.

haimi
20. jan 2015

Ja pozeram sedacky za sebou. Bojim sa, ze tie kociky vedla seba maju strasne uzke vanicky a nenarvem tam 4-5 mesacne deturence v zimnych fusakoch. Nemate na to nejaky nazor? Inac teraz som nasla, ze novy peg perego ma uz aj vanicky a nie len sklapaciu sportovu cast. Ale kukala som aj abc a cam pulsar.

miselka11
20. jan 2015

@majda27 Na prvy krat sa vam podarilo?