Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@speranza1 tak to je velka gratulacia 🙂 Ja po 2 IVF a 2 KET. Z jedneho sa vykluli aj pre nas necakane rovno 2🙂 Mam take tlaky a obcas jemne akoby krce. Aj to pichane mam. Neviem ci tym, ze sa maternica roztahuje a ze v july som bola na operacii maternice s myomom, ze je to este citlivejsie lebo aj pri vklade ma to zabolelo. Kolkaty si tt?
Inak my sme kocik kupili v 13tt, kedze sme natrafili na dobru kupu, tak mi odvtedy dobre lepilo,ci si neprivolam smolu 😉
@kama2 ahojky, ano uz sme na svete, Livinka 2390g, Ninka 2490g. Rodit som musela v 36tt, ale baby nemuseli do inkubatorov. Su nadherne 🙂 Mala som cisarak, vcera, joj dnes rozchadzam, zadna sranda to neni..ale chvalabohu mam to za sebou. Babule drzte sa vsetky, uzivajte si tehotenstvo!
Inak kocik sme kupili twinner twist duo.Super sa s nim manipuluje 🙂
@zuzi20 tak este raz velka gratulka, krasne vahy maju babulky a bez inkubatora-parada, to je aj moj sen. Brucho ta inac bude tahat mozno najviac zajtra, ja som na 3 den chodila v pravom uhle,co mi neslo sa vystriet. A ako ti prosim prisli na tie zaludocne kyseliny, z odberu,ci si sa ty zle citila?
@zuzi20 blahozelam ! 🙂
Baby nechcem strasit, ale ja som bola na operacii maternice, vybrali mi myom, mam rez ako po cisaraku a bola som PN vyse 2 mesiacov a chodila som zohnuta akoby som nieco hladala na zemi... je to rana a boli to dost dlho, o nejakom pohodlnom lezani a prevracani ci vstavani ani nehovorim, ale pri detoch je to ine, tie nas donutia 🙂
@kama2 mna svrbelo telo, preto som bola na krvnych testoch - tam sa sleduju hepatalky a zlcove kyseliny. Ja som mala hepatalky ok, ale zlcove kyseliny zvysene. A z hodnoty 8,2 mi za tyzden narastli na 47!!! Tak ma hned aj brali lebo je to nebezpecne pre male.
Dnes som sa uz postavila rano a snazim sa chodit, ale ta bolest ...☹

@speranza1 som v 22 tt