Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@speranza1 tak to je velka gratulacia 🙂 Ja po 2 IVF a 2 KET. Z jedneho sa vykluli aj pre nas necakane rovno 2🙂 Mam take tlaky a obcas jemne akoby krce. Aj to pichane mam. Neviem ci tym, ze sa maternica roztahuje a ze v july som bola na operacii maternice s myomom, ze je to este citlivejsie lebo aj pri vklade ma to zabolelo. Kolkaty si tt?
Inak my sme kocik kupili v 13tt, kedze sme natrafili na dobru kupu, tak mi odvtedy dobre lepilo,ci si neprivolam smolu 😉
@kama2 ahojky, ano uz sme na svete, Livinka 2390g, Ninka 2490g. Rodit som musela v 36tt, ale baby nemuseli do inkubatorov. Su nadherne 🙂 Mala som cisarak, vcera, joj dnes rozchadzam, zadna sranda to neni..ale chvalabohu mam to za sebou. Babule drzte sa vsetky, uzivajte si tehotenstvo!
@zuzi20 tak este raz velka gratulka, krasne vahy maju babulky a bez inkubatora-parada, to je aj moj sen. Brucho ta inac bude tahat mozno najviac zajtra, ja som na 3 den chodila v pravom uhle,co mi neslo sa vystriet. A ako ti prosim prisli na tie zaludocne kyseliny, z odberu,ci si sa ty zle citila?
@zuzi20 blahozelam ! 🙂
Baby nechcem strasit, ale ja som bola na operacii maternice, vybrali mi myom, mam rez ako po cisaraku a bola som PN vyse 2 mesiacov a chodila som zohnuta akoby som nieco hladala na zemi... je to rana a boli to dost dlho, o nejakom pohodlnom lezani a prevracani ci vstavani ani nehovorim, ale pri detoch je to ine, tie nas donutia 🙂
@kama2 mna svrbelo telo, preto som bola na krvnych testoch - tam sa sleduju hepatalky a zlcove kyseliny. Ja som mala hepatalky ok, ale zlcove kyseliny zvysene. A z hodnoty 8,2 mi za tyzden narastli na 47!!! Tak ma hned aj brali lebo je to nebezpecne pre male.
Dnes som sa uz postavila rano a snazim sa chodit, ale ta bolest ...☹

@speranza1 som v 22 tt