icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

zuzzina
autor
24. júl 2014

Ahojte dievčence,ako sa vám darí ? My ešte držíme pokope 3v1 ,ale už sa to blíži a aj je už najvyšší čas,lebo už nič nevladzem.Začína mi to ťažké brucho a bolestivé pohyby bambuliek už liezť na nervy a už chcem mať po.1.8. By to malo vypuknut plánovanou sekciou,či vydržíme netuším.Majte sa tu zatiaľ pekne,občas sem nakuknem,papa.

alexandragy
28. júl 2014

@zuzzina držím palce 😉 dúfam že aj my vydržíme čím dlšie

lauricka
3. aug 2014

ahoje, my už dvojčatá máme, ale ak niekto pre svoje nastávajúce hľadá kočiarik, máme niečo pre inšpiráciu (v mojom bazáriku)...
https://www.modrykonik.sk/market/dvojicky-potre...
Naše budú mať v novembri už tri roky a čakáme tretie bábo, tak kočiarik budeme meniť za mono 😉 .

emina78
4. aug 2014

Ahojte baby možem sa pridať k maminam čo čaklaju dvojičky lebo aj nam sa to podarilo

alexandragy
6. aug 2014

@emina78 gratulujem 😉 🙂

emina78
7. aug 2014

@alexandragy Dakujem velmi pekne !!!

nella156
10. aug 2014

Ahojte tehulky..aj my cakame dvojicky...jednovajecne s jednou placentou...som v 27.tt...je to moje prve tehu...budu to chlapci..a riadne aktivny mam taky pocit:D

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
angieee86
11. aug 2014

@nella156 gratulujem 😉

emina78
11. aug 2014

@nella156 Blahoželam k dvojčatkam .

esteruska1
11. aug 2014

ahojte,aj my čakame dvoj prírastok 😀 dvaja chalani,som v 22tt a mam pocit ,že to budu minimalne hrači rugby 🙂

leamax
11. aug 2014

ahojte, aj my cakame dvojicky, podla sona chlapcekov 🙂 sme v 23tt a uz sa straaasne na nich tesime, su to nase prve babatka 🙂

nella156
12. aug 2014

ahojte,dakujem,,,,a ako zatial zvladate tehu??,no aj prenas su to nase prve deticky,,,a strasne sa tesime ale aj bojime...ale tak snad bude vsetko ok a budu zdravucky....akurat sa somnou teraz pekne zahravaju....tak sa napinaju ze och....riadne....mam pocit ze mi brusko roztreli:D

leamax
12. aug 2014

@nella156 jeeej, vy mate termin presne mesiac pred nami 🙂 aj nasi sa vedia riadne vypucit, teda hlavne jeden, ten druhy ma placentu vpredu, tak toho tak trosku slabsie citim. ale zase ma hlavicku az niekde na mechuri a tam ked sa vrti, tak ho citim dost 🙂 ja som zas dnes vyfasovala na 8 dni ATB, lebo mi nieco vyslo v stere, tak sa tesim z toho ohromne 😝 inak este kazde rano vraciam, dnes som si predvracala aj tri dni dopredu, bleee 😀 inak je vsetko uplne v poriadku a hrozne sa tesiiime a kazdu chvilu pozorujeme ako kopkaju 🙂 🙂 🙂

nella156
12. aug 2014

@leamax no termin mame na 13.11. ale viem ze to bude uz niekedy v oktobri..aj ked dufam ze vydrzia co najdlhsie v brusku..tak ja riadne citim tlacenie na rebra hlavne prave a na mechur tak na lavo..neviem ako su tam drobci ale pred mesiacom boli obaja dole hlavkami,,,ja bojujem zo stredne tazkou anemiou ako to nazvala dr.na internom..mavam nizky tlak a riadne zavraty...ani sa sice necudujem pri tom krv.obraze...a este ma zaha pali hlavne ked idem spat...a ktomu drobci riane vystrajaju kazdy vecer,,,minule priatel drzal ruku na brusku a az sa ma pytal ci to viem zapat ked tak vystrajaju a ja mu vravim ze to je este slabo...tak vravel ze mi nezavidi...no co sa tyka toho pozorovania tak to robime aj my..mame riadne divadlo niekedy...a ako ste natom vahovo?my sme mali v 23tt 500 a 451 g...teraz netusim..musime pockat este 3 tyzdne na usg...a mena uz mate?

leamax
12. aug 2014

@nella156 joj vidis, na tie zavrate som aj zabudla, ale tiez ich mam. ale ja mam od zaciatku kludovy rezim, takze poctivo lezim, tak sa tiez neni co cudovat, ze ked sa postavim, hned na mna ide slabost. my sme v 21tt mali 358g a 386g, teraz tiez neviem, kolko maju. ano, mame mena tak na 90%, mam ich v pase - Miško a Adamko 🙂 🙂 🙂 a vy? inak dole hlavickou je len Miško a Adamkovi cucha nozicky a ze obidvaja su tak nejak napriec.

nella156
13. aug 2014

no aj ja mam kludovy rezim od 7tt..lebo som brala az 2 dni tabletky na vracanie TOREKAN..a dostala som neziaduce ucinky...zasiahlo mi to nervovu sustavy...uplne krce v oblasti sije..hlavu mi tahalo d zadu a oci prevracalo dozadu.tak som lezala v nemocnici 4 dni...tak stavaj pomalicky a vela vody pit treba...no my sme mali uz vybrate ale priatelovi sa to nepozdavalo tak zmenil..pre kominacie boli...Marek Lucas,Leo Mathias.......a teraz mame vybrate..,Michael Mathias a Samuel Lucas.....ale tak neviem ci to este nezmenime...no nasi tiez boli akosi tak napriec tak neviem ale tak dr.nam vtedy vravel ze oni sa tam este pokrutia lebo maju kopec miesta..

leamax
13. aug 2014

@nella156 presne odvtedy lezim aj ja.ja som bola 5 tyzdnov v nemocnici pre krvacanie.potom som este slabo krvacala doma do 17tt.v nemocke prisli na to ze u mna to bolo sposobene infekciou potom mi po 12tt nasadili macmirror a ked sa to vyliecilo tak som aj prestala krvacat.ti poviem ze to boli strasne stresy.ale uz len dobre bude🙂🙂🙂
vstavam pomaly pomalsie sa uz ani neda😀 snazim sa viac tekutin ale ked ten moj zaludok je este taky haklivy tak sa mi nejak vela ani neda.ale po troskach pijem kazdu chvilu.ja mam tlak teraz uplne idealny ale tep mam vyse 112 v klude tak asi aj zato odpadavam.
pekne mena mate vybrate🙂 no uvidime ci sa tie nase male pucidla este otocia🙂

nella156
14. aug 2014

@leamax no tak to ti nezavidim ..ja by som bola totalne vystresovana keby som mala mat take problemi ako ty...aj vy mate pekne mena take klasicke...my sme vybrali trosku nezvycajne lebo mam velku rodinu a kopu deti vnej a mena sa uz opakuju a mne sa to nepaci...nasi drobci sa dnes riadne napinaju,,,az mi je to riadne neprijemne..tak dufam ze to neni uz dajaky naznak...lebo by som nebola rada ak by som mala ist uz rodit

lolitka25
14. aug 2014

Ahojte, my cakame jednovajecne dvojicky. Som uplne na zaciatku. Casto spinim, beriem magnezium, progesteron a verim ze to zvladneme... oddychujem podla moznosti, mame doma 17 mesacneho huncutika, tak lezat vela nemozem, snazim sa aspon sediet...

leamax
14. aug 2014

@nella156 ved prave, ze aj my mame velku rodinu a uz bolo tazke vybrat mena. ale Miška budeme mat urcite, aj ked sa tak vola bratranec. nas je po mojom dedkovi, ocino vzdy tuzil po synovi Miškovi a ma tri baby, tak to tak nejak prirodzene vyplynulo 🙂 a Adamka vybral muzik 🙂
nestras, aj nasi sa pucia, hlavne Adamka najviac vidiet. dost ma boli lonova kost, takze aj spodok. gyndo vravel, ze to je normalne, aj ked je to trosku zavcasu, tak mi dal nejaky vapnik uzivat. vcera som sa ledva otocila na gauci, strasne ma k tomu este nafuklo a kazdy pohyb ma bolel. uz ti tvrdlo niekedy brucho? aky je to pocit?
@lolitka25 gratulujem k dvojkam 🙂 🙂 🙂 na to spinenie si kup ascorutin, davaj si ho aj 2x3 a k tomu vit. C. su to vitaminy, podporuju pevnost ciev, mne to tiez tak davali v nemocke, aj potom mi tak kazali brat a pomohlo to. zvladneme to vsetky 🙂 🙂 🙂

nella156
14. aug 2014

@leamax no co sa tyka toho trvdnutia tak co ja viem neviem to ani posudit ci to mi brucho tvrdne ci to sa drobci tak napnu....ono je to taky pocit ze tvrdne ale hned sa mi zjavuju bunče po brusku...,,,tak unas ma jedna sesternica syna Samuela..a dalsia Christiana Michaela..ta zije vo Viedni...a ja akosi spekulujem nad tymi menani..chcela som dat fakt take co este vobec niesu v rodine ale tak akosi sa nevieme s priatelom dohodnut...a hlavne je to tazke vybrat...tak aby to pekne sedelo..a hlavne kked chceme aby mali 2krstne mena...ach ta mna bolia vacsinou krize ale ta dnes sa drobcom vobec nepaci..vkuse ma kopu do rebier a napinaju sa...ani chodit sa mi neda poriadne...neviem coto im je..

leamax
14. aug 2014

@nella156 ja som ho mala vecer ako jednu velku gulu, som myslela, ze mi praskne, drobci kopkali tak tlmene. a preslo to pomaly az v noci. tak bud to bolo nafuknutie z toho hrozna, co som pojedla, alebo sa tak koza napla, ked rastie. spomeniem to na najblizsej poradni 25.8. 🙂
tak oddychuj pekne 🙂

nella156
14. aug 2014

@leamax no ja ho mam dnes cely den ako velku gulu...a kopance sa zosilnuju...sa mi zle aj sedi...mam pocit ze sa mi vytlacia von ochvilu...ale tak mam problemi zo zapchou trosku tak aj zato to moze byt ten tlak...a najlepsie natom je ze moj dr.ma od zajtra dovolenku cely tyzden takze nemozem ani zavolat..dnes som sice chcela ale tak vo stvrtky nerobi...takze len cakat ze sa drobci ukludnia...sak dnes ani nic nemozem robit poriadne lebo sa neda pritom pocite

lolitka25
14. aug 2014

@nella156 Cakas jednovajecne? Ja ano, troska sa bojim, nech vydrzia v brusku aspom do 36tt

leamax
14. aug 2014

@nella156 presne toto som mala aj ja vcera a tiez som mala zapchu, tak asi to bolo preto. skus na zapchu slivky alebo figy, mne pomohli 🙂 a vela tekutin, acidko 🙂
@lolitka25 urcite vydrzia, treba mysliet pozitivne 🙂

5romanna5
14. aug 2014

Gratulujem vam k dvojickam 🙂 uz len aby sme to dotiahli do uspesneho konca a drobci vydrzali co najdlhsie 🙂

nella156
15. aug 2014

@lolitka25 ano cakam jednovajecne s jednou placentou...chlapcov:Dneboj vydrzia..sice aj ja sa toho obavam ale tak treba mysliet pozitivne..

nella156
15. aug 2014

@leamax tak ja uz ani neviem co som zjedla ale islo to...a drobci sa hned potom ukludnili...ale dnes zase vystrajaju jedna radost...

lolitka25
15. aug 2014

@nella156 a ake si mala doteraz tehu? Uz sa vie ci su momo ci mobi?