Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
ahojte dievcata, pridavam sa do vasej skupinky, takisto cakame dvojcata, dvojvajecne s dvoma placentami. Su to nase prve deti (a hadam aj posledne 🙂), velmi sa tesime, zatial je vsetko ok. Rada budem s vami zdielat skusenosti a pocity, vidim, ze ste tu uz v pokrocilejsom stadiu 🙂
@nella156
@leamax momo su jednovajecne dvojcata so spolocnou placentou a aj vonkajsim a vnutornym plodovym obalom. Mobi su jednovajecne so spolocnou placentou, vonkajsim obalom, ale vo vnutri je akasi deliaca stena. Zistuje sa to kvoli tomu ze okrem transfuzneho syndromu u oboch moze navyse u momo dvojciat dojst k zauzleniu ci stlaceniu pupocnej snury, kedze nemaju medzi sebou tu tenku blanku. Momo dvojciatka su ale extra vynimocne...
@leamax no aj preto ale ja som mala vzdy stym problemi aj ked som nebola tehu....no my kociar nemame..este len riesime...ale tak nechcem nejak skoro kupovat..a popravde ani neni z coho teraz..takze cakam na peniazky a potom kupime..ale tak vybrate uz mam asi 3 ktore sa vojdu hlavne do dveri
@leamax no ja sa pritom danny sport obavam ze budem ledva prechadzat cez 80 dvere lebo ma sirku 79.....skot sa priklanam k ABC...ale aj ten easy sa mi paci len ma uzke vanicky podla mna...ale zase sirku len 76...co je super co sa dveri tyka...najhorsie je ze byvame na 8. poschodi..a ziaden kocik nevojde do vytahu takze bude musiet byt v tzv.kocikarni...comu nesom moc rada...a ty uz mas nejaky kociar vyhliadnuty??
@nella156 my mame vybraty baby jogger city select 🙂
neboj, drahy je urcite v poriadku, vybil sa mu mobil a v robote ho zneuzili na nieco, tak tam ostal trcat. o chvilu ho mas doma 🙂
@5romanna5 ja praveze tiez chcem cisarsky, pri dvojickach je prirodzeny trochen riziko, hlavne Adamko je zatial KP a pochybujem, ze bude mat miesto sa pretocit. a obidvaja su tak nejak priecne. mena mame Miško a Adamko 🙂 vy uz mate?

@lolitka25 ta da sa povedat ze bezproblemove...okrem tehotenskych problemov ako zvracanie,bolest podbruska na zaciatku,bolesti chrbta,hlavy a unavy...chvalabohu zatial som nemala nejake vaznejsie tazkosti a dufam ze ani nebudem mat,,,,a coto znamena momo a mobi????