icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

nella156
15. aug 2014

@lolitka25 ta da sa povedat ze bezproblemove...okrem tehotenskych problemov ako zvracanie,bolest podbruska na zaciatku,bolesti chrbta,hlavy a unavy...chvalabohu zatial som nemala nejake vaznejsie tazkosti a dufam ze ani nebudem mat,,,,a coto znamena momo a mobi????

zuzi20
15. aug 2014

ahojte dievcata, pridavam sa do vasej skupinky, takisto cakame dvojcata, dvojvajecne s dvoma placentami. Su to nase prve deti (a hadam aj posledne 🙂), velmi sa tesime, zatial je vsetko ok. Rada budem s vami zdielat skusenosti a pocity, vidim, ze ste tu uz v pokrocilejsom stadiu 🙂

leamax
15. aug 2014

@nella156 ja mam tiez pocit, ze teraz mi na zapchu zaberaju uplne ine veci ako pred tehu. no ale hlavne, ze zaberu 🙂
@lolitka25 co znamena momo a mobi?
@5romanna5 gratulujeme k dvojkam 🙂 ty uz mas ake krasne tt, uz nech mame aj my take 🙂 🙂 🙂

lolitka25
15. aug 2014

@nella156
@leamax momo su jednovajecne dvojcata so spolocnou placentou a aj vonkajsim a vnutornym plodovym obalom. Mobi su jednovajecne so spolocnou placentou, vonkajsim obalom, ale vo vnutri je akasi deliaca stena. Zistuje sa to kvoli tomu ze okrem transfuzneho syndromu u oboch moze navyse u momo dvojciat dojst k zauzleniu ci stlaceniu pupocnej snury, kedze nemaju medzi sebou tu tenku blanku. Momo dvojciatka su ale extra vynimocne...

leamax
15. aug 2014

@lolitka25 ahaaa, vdaka za vysvetlenie
@zuzi20 vitaj medzi nami 🙂

5romanna5
15. aug 2014

@leamax krasne ale ide to uz velmi pomaly...uz ani lezat ani sediet...uz sa neviem dockat oktobra 🙂 ale tak uz len 8tt 🙂

nella156
15. aug 2014

@lolitka25 jaaj tak je to no.nam dr. vravel ze su jednovajecne s jednou placentou ale ze maju kazde svoj obal...co je velmi dobre...

nella156
15. aug 2014

@leamax no sak hej hlavne ze daco zaberie...mne to teraz stazuju tabletky na zelezo...

leamax
15. aug 2014

@5romanna5 mas planovany cisarak? uz to mas blizko 🙂 a aky kocik ste si vybrali?
@nella156 tak preto ta zapeka. ja mam tiez nejake kombinovane mineraly a je tam aj zelezo, takze asi tiez ako ty. vy uz mate kocik?

nella156
15. aug 2014

@leamax no aj preto ale ja som mala vzdy stym problemi aj ked som nebola tehu....no my kociar nemame..este len riesime...ale tak nechcem nejak skoro kupovat..a popravde ani neni z coho teraz..takze cakam na peniazky a potom kupime..ale tak vybrate uz mam asi 3 ktore sa vojdu hlavne do dveri

leamax
15. aug 2014

@nella156 a ktore?
my mame vybraty, budeme ho od kamosky kupovat, len cakame, kedy nam uz da vediet, ze uz si mozme pren prist. sme dohodnute tak koncom leta, tak uz sa tesime nan 🙂 🙂 🙂

nella156
15. aug 2014

@leamax Abc Design Zoom,easy wolker duo,Danny sport twin...

leamax
15. aug 2014

@nella156 neviem, ci neni ten danny sport twin dost tazky. tiaz som ho pozerala a tusim kvoli vahe som ho zavrhla. inak tie dva vyzeraju byt super 🙂 som zvedava, ktory nakoniec vyhra 🙂

nella156
15. aug 2014

@leamax no ja sa pritom danny sport obavam ze budem ledva prechadzat cez 80 dvere lebo ma sirku 79.....skot sa priklanam k ABC...ale aj ten easy sa mi paci len ma uzke vanicky podla mna...ale zase sirku len 76...co je super co sa dveri tyka...najhorsie je ze byvame na 8. poschodi..a ziaden kocik nevojde do vytahu takze bude musiet byt v tzv.kocikarni...comu nesom moc rada...a ty uz mas nejaky kociar vyhliadnuty??

nella156
15. aug 2014

@leamax boze ved si mi pisala ze od kamoskky budes mat...som trosku mimo ..lebo priatel odisiel rano do prace a akosi nechodi a aj vypnuty je...a to mal ist len na chvilu tak som akasi nesvoja

5romanna5
15. aug 2014

@leamax chceme ten ABC ale tak este nie som pevne rozhodnutá 🙂 hej hej cisársky,kedze uz mam dva za sebou inak by to ani nešlo a ja prirodzený nechcem 🙂 ty chces klasický?uz mas vybraté aj mená?

leamax
15. aug 2014

@nella156 my mame vybraty baby jogger city select 🙂
neboj, drahy je urcite v poriadku, vybil sa mu mobil a v robote ho zneuzili na nieco, tak tam ostal trcat. o chvilu ho mas doma 🙂
@5romanna5 ja praveze tiez chcem cisarsky, pri dvojickach je prirodzeny trochen riziko, hlavne Adamko je zatial KP a pochybujem, ze bude mat miesto sa pretocit. a obidvaja su tak nejak priecne. mena mame Miško a Adamko 🙂 vy uz mate?

5romanna5
15. aug 2014

@leamax aj moje su obe priecne hlavickami pri sebe 🙂 deti si zatial vybrali kristinka a sofinka..este necham manzela ako sa rozhodne 🙂 teraz ich nechavam vybrat 🙂

leamax
15. aug 2014

@5romanna5 u nas som jedno meno vybrala ja druhe muzik 🙂

5romanna5
15. aug 2014

@leamax ja som vyberala pri prvych dvoch tak teraz nechavam na nich 🙂 a inak ako sa citis?

leamax
16. aug 2014

@5romanna5 inak vyborne,len keby som uz nevracala,neodpadavala a nezapekalo ma.inak sa na nic nestazujem.a ty?

nella156
16. aug 2014

@leamax fuu tak draheho presne ako hovoris zneuzili v robote:D...kociarik pekny len mne sa akosi nepozdava..ale tak kazdy ma vlastny vkus...

leamax
16. aug 2014

@nella156 no vidis, som rada, ze vsetko ok 🙂 ja to poznam, taketo zneuzitie v robote...
preco sa ti nepozdava?jasne, kazda mame iny vkus, len tak ma to zaujima

nella156
16. aug 2014

@leamax neviem nepaci sa mi ze to jedno babo je tak dakde az pri zemi,,neviem....taky trosku zle porieseny mi pripada...

leamax
16. aug 2014

@nella156 nani to az tak pri zemi.od zeme je to cca 35cm.mne sa paci aj muzikovi a verim,ze budeme spokojni🙂🙂🙂

5romanna5
16. aug 2014

@leamax ta ja uz idem s posledneho 🙂 do 26tt som ani nevedela ze som tehu...teraz zavraty,horucavy,palenie zahy,zvracanie...no vsetko mozne 🙂

leamax
16. aug 2014

@5romanna5 zavraty a vracanie ja mam este stale od 7tt.raz viac,raz menej.ved som este skoro nic nepribrala,na minulej poradni som mala oproti vahe pred tehu este -1kg.uz chcem normalne jest a priberat.

5romanna5
16. aug 2014

@leamax tak ja uz mam +11kg 😀 😀

leamax
16. aug 2014

@5romanna5 no som zvedava, kolko budem mat ja v 30tt takymto stylom

5romanna5
16. aug 2014

@leamax neboj to dobehnes 🙂. Aj mne to islo pomaly s vahou,a za posledny mesiac +3kg ani neviem ako 🙂. Ale drobci uz maju obe po 1300g 🙂