Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@roberta31 tak si spis aj za a proti za september a porovnaj zoznamy 😉
@haimi ano vie. Bola so mnou aj v mocenku, tak videla ine možnosti 😀 legíny su fajn, len teda tenšie. Teplakove súpravy su fajn do kočíka. Ale praktické su aj tie teplakove overaly.
Co sa tyka značky, nas maly je štíhly a vysoký. Veci z Tesca mu vobec nesedia a prídu mi aj menej kvalitne ako z nextu. Nextove su makkucke a super mu sedia na postavu. Rovnako aj gap. Len treba dávať pozor a kupovať napr. užšie rifle. Lebo občas sa mi podarí objednať široké 😜
O tej zálohe neviem. My sme to este presne nezisťovali - este je skoro. Ale uz ideme na to 😊
@haimi no ano, fusaky vychádzajú draho. Aj k teutonii boli dosť drahé. Ale tie bugaboo perfektne sedia do športovej časti - ine by sa ti šmýkali. Mozno tie by si mohla pozrieť v bazare. Aj na mimibazare mávajú bugaboo veci.
@bettynka222 tiez som si myslela, ze kolko mam casu a pani v obchode ze dodanie 3 mesiace, takze uz vlastne ani cas nemame, kedze som v 23tt. Budem musiet tie fusaky este premysliet. Tie leginy nejake kuknem, lebo ked bude v lete 30 stupnov, tak by to mohlo aj stacit. A next kupujes na svk, alebo objednavas cez net. Som zvedava, ci to co mi poslu a to co je na svk v nexte v obchode je rovnaka kvalita 😉
ja nemam dvojicky ale suhlasim ze tesco veci su siroke a kratke a kvalitou daleko od next(zodpoveda mesiacu),ked objednavam cez next na stranke tak kvalita dobra. tie packy maju za dobre ceny
@haimi
@bettynka222
http://sk.nextdirect.com/en/x553748s3
@haimi ale ja začínam v pondelok este len 20tt. Ale tiez to uz idem riešiť. Dnes mi je prvýkrát fakt dobre, tak zvládnem konecne aj vybavovačky 😊
Ano neboj, je to rovnaká kvalita. Kým som bola tehotna, nakupovala som v BA. Odkedy mam dieta, uz len cez net. do predajne chodím uz iba občas.
Leto snad bude teple. Ale vies ako to býva - dva tyzdne horúco a potom zrazu 20 stupňov. Tepláky urcite využiješ 😉
Aj takýto teplákovy overal do kočíka je fajn:
http://m.gap.eu/product.html?dn=gp000212097000&...
Praktické na leto:
http://m.gap.eu/product.html?dn=gp000208975000&...
A milovane pyžamká:
http://m.gap.eu/product.html?dn=gp000980341000&... Neviem ci aj gapove, ale nextove maju rovno nasite rukavičky. Aby sa babatka neposkriabali. Je to velmi praktické, lebo tie samostatne rukavičky sa im zosuchuju.
@bettynka222 tak objednanie kocara sa zatial odklada. Od vcera som v nemocnici, lebo som sa zacala otvarat zvnutra. Babula na sone mala strcenu nozku v krcku. Tak dufam, ze ho nerozkope. Mam cerveny rezim, takze max na zachod. Radost. Dufam, ze ty sa mas lepsie a neuvidime sa tu.
@haimi moja to ko je ľúto 😔 Červený režim som mala pri malomyseľný mesiac. Ja viem, je to tam na porážku - cele dni leb ležať a pozerať do stropu a k tomu ten hrozny strach ☹ ale to ležanie a nejake opatrenia (infuzky) im urcite pomôžu vydržať co najdlhšie. Veľakrát sa krcok otvára takto skoro a nakoniec sa tak zastupluje, ze sa pre zmenu pri porode nechce otvoriť.
Ak by ti bolo smutno, v nemocnici som kazdy tretiu stredu na hematologii, a kazdy tretí stvrtok hore na rizikovom v ambulancii. Drz sa tam. Myslim ma teba aj na babulky.
Tak a dnes nam bolo.oznamene ze cakane dvoch chlapcekov.A sj som to videla.Maju cca 330g a 350g.
@bettynka222 dakujem. Aj ja tebe drzim palce. Dufam, ze uz trochu jes. Sme sa tu zisli na rizikovom 4 baby s dvojickami a z toho ma az 3 na starosti Stefanikova. Tak som zvedava, co so mnou vymysli.
juj baby aj mne vcera povedali ze budu dve/som len 6+3tt/....ani neviem co na to povedat... 😒 doma mam uz 3r syna, a o 6m sa stahujeme do nemecka takze mesiac po prichode tam by som mala rodit.... stahovania sa nebojim len ma desi ako zvladnem tri deti ked tam budem sama. aj ked manzel bude so mnou 2m na materskej.......... zatial sa utesujem ze to nebude take hrozne a zvladli ine zvladnej aj ja...no zacinam stresovat....
haimi@ Ženy nebláznite, 110eur za jeden fusak? Prečo nekúpite niečo z bazára? Ja som dala 30eur za 1 fusak, kupovala som 2 pre dvojičky a boli ako nové, nepremokavé, teplé, aj dobre vyzerali..obchodníci si nasadzujú hrozné ceny aby zarobili.. A pri dvojcatach, my co mame dvojcatá vieme že vsetko treba dvojmo tak každá koruna dobrá, len plienky kolko stoja.. Deti vyrastú ako z vody a je im jedno či majú značkové a v takej alebo inej farbe..rozmyslajme racionálne 🙂
@haimi Ženy nebláznite, 110eur za jeden fusak? Prečo nekúpite niečo z bazára? Ja som dala 30eur za 1 fusak, kupovala som 2 pre dvojičky a boli ako nové, nepremokavé, teplé, aj dobre vyzerali..obchodníci si nasadzujú hrozné ceny aby zarobili.. A pri dvojcatach, my co mame dvojcatá vieme že vsetko treba dvojmo tak každá koruna dobrá, len plienky kolko stoja.. Deti vyrastú ako z vody a je im jedno či majú značkové a v takej alebo inej farbe..rozmyslajme racionálne 🙂
zienky, nemate niektora foto ultrazvuku v cca 6-7tt kde boli uz vidiet dvojicky?inak mne pred tyzdnom videli len jedno a vcera uz dve..... 🙂 ja som mala taky zvlastny ze jedno bolo pekne vidiet a druhe bolo nizsie a vacsie ale vyzeralo ako taka machula, srdiecko bilo u oboch...dr. sa to nevidelo tak ze mam prist o tyzden.... chcela som len pre porovnanie...dakujem
@haimi no tak k Štefánikovej mozes prirátať aj mna 😁 a to ste všetky štyri hospitalizované? Ako to zvladas? Myslim psychicky... Dávaju ti nejake infúzie? Chcu ti aj krcok zasivat?
@majda27 blahoželám 😊 a neboj, ďalšie bude dievčatko 😊 ja mam sice ten moj vysnívaný párik, ale uz jeden chlapček doma je...
@mirka0703 blahoželám. Inak na MK je jedna, tiez žije v zahraničí, ma male dvojicky a teraz čaká dvojicky zas 😀 ked to zvládne ona, zvladneme to všetky 😉
@dasenka26 ale do bugaboo ine nepasujú, šmýkali by sa. Mne kúpi kočík a vybavenie mama, plienky tiez urcite bude zase nakupovať ako o život 😁 a @haimi kupujú kočík svokrovci 😉 takze neboj, neskrachujeme 🙂
A oblecenie a všetku výbavu mam uz po staršom, takze na to tiez neminiem. Ani druhu postieľku nechcem - kedze chcem kojiť, budu spinkat so mnou 🙂
@roberta31 jaaaaj tak ti prajem párik. Chlapčeka uz mas a bola by to "náhrada" za tvoje babatka 😔 a teda aj si pri dvoch chlapčekovh to kedno dievčatko zaslúžime no nie? A ktovie, mozno budes mat aj dve baby 🙂 ozaj čakáš vlastne jedno ci dvojvajecne?
@mirka0703 a co chces na tom porovnávať? Ja mam z prelomu 6 a 7 týždňa a su tam dve dutinky a v nich dve biele machuľky.
@bettynka222 len som chcela ako to vyzera... 😀 lebo u mna akosi nevedeli preco su rozdielne velkosti..... 😀

@bettynka222 ale trochu mam vnutorny problem dat tolko prachov za doplnky, ako napr original bugaboo fusak. Jeden stoji okolo 110eur. Budem musiet vymysliet nieco lacnejsie.