icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

haimi
25. mar 2015

@bettynka222 podla mna tych 10mm je presne ta otvorena cast, na ktorej sa ti zmenil tvar krcka. Asi tam mas uz taky lievik ako ja. Ku kociku sa nevyjadrujem, mna sem prijali v pondelok a moj muz objednal este ten piatok kocar. Bola som dost nahnevana, ze nepockal, ked to je take nahnute. Dohodli sme sa, ze pockame do cca konca 27tt a ked to bude vyzerat relativne ok, objedna. Urobil si po svojom. Tak teraz dohovaram detom, nech nevymyslaju, lebo uz maju objednany predrazeny kocar 😀 a aku farbu ste si vybrali? My sme isli do obyc cervenej.

bettynka222
25. mar 2015

@haimi no ved to ti presne píšem - ze moj krcok na daný tyzden nieje o nic lepsi ako tvoj 😝 ale ty uz si teraz 26tt. Je to sice skoro, ale uz je ovela vyššia šanca.
No vyzera to tak, ze si tam obe polezime 😝

haimi
25. mar 2015

@bettynka222 pridi, bude sranda 😀 obidve budeme lezat a mozeme si klopat cez stenu 😉

bettynka222
25. mar 2015

@haimi ale kde ma ubytujuuuuu???

roberta31
25. mar 2015

@haimi
@bettynka222 hned som mudrejsia.diky baby 🙂.Buduci tyzden idem ku Grochalovi,tak sa na to opytam radsej

haimi
26. mar 2015

@bettynka222 ako si dnes dopadla? Citala som, ze si volala do kocha. Vypatrala si, kolko by to stalo, keby si tam isla lezat?

bettynka222
26. mar 2015

@haimi pise mi jedna co tam lezala tri mesiace. Aj ju tam zasivali a rodila tam. Urcite to vyjde dost, ale ked tak nad tym rozmyslam, muž ma vela prace. V kochu sa o mna na 100% postarajú. Co sa v nemocnici samozrejme nedá. Ležím na poschodí, v noci ho musim budiť ked nieco zdola potrebujem, cez den tu musim mat niekoho na pomoc... Ked nepracuje, stoji nas to ovela viac ako koch...

haimi
26. mar 2015

@bettynka222 no ved jasnacka. Ja len pre zaujimavost, ze kolko moze stat, taky dlhy pobyt 🙂

bettynka222
26. mar 2015

@haimi to este netuším. Uz som to hovorila aj mojej dr. Povedala ze mi na kontrole výpise pre nich papiere. Pojdem tam na konzultáciu a uvidim. Mužovi by to tiez viac takto vyhovovalo...

haimi
26. mar 2015

@bettynka222 chapem. Moj muz je tiez stale v praci a preto som sa snazila co najskor presunut do vip izby. Na standardnej izbe navstevy od 14-17. Uplne ze zly cas, neviem pre koho. Moj muz, ked chcel prist, musel vyrazit z blavy z roboty najneskor o 15:30, aby sme sa chvilu videli. Toto mohol urobit tam raz do tyzdna. Des. Teraz mam navstevy od 8-20:00, co je ovela lepsie. Radsej si tu izbu zaplatim, ale aspon nejaky mini benefit. A bola s tym uplne ok, ze chces ist do blavy? 😀

bettynka222
26. mar 2015

@haimi no len my mame este jedno dieta, tak este aj tym sa vsetko komplikuje.
No vcera este nie, ale to sme sa skor o porode bavili (asi keby šli predčasne alebo co). Ale dnes uplne v pohode ale to sme sa bavili o serklazi a hospitalizácii tam.
A sama dobre vie ze tam vipku voľnú nema...

haimi
26. mar 2015

@bettynka222 ked k nej chodis do rizikovej, tak ta aspon objedna na cas, aby si zbytocne necakala v cakarni? Tohoto sa trochu bojim, ze keby sa mi podarilo odtialto este dostat a zacala by som chodit do poradne, aby som necakala v sore s ostatnymi ludmi niekolko hodin. Hlavne ked mi urcite daju kludovy rezim.

bettynka222
26. mar 2015

@haimi no objedná...ale nedá sa to presne. Urcite by si aj čakala. Myslíš ze ta pustia?

haimi
26. mar 2015

@bettynka222 tajne dufam ze ma pustia. Neviem si predstavit tu lezat od 23tt az do konca. Pokial sa zadari, tak zacnem chodit mudr. Zahumenskemu do poradne.

bettynka222
26. mar 2015

@haimi no verim ze to este dlho obe vydržíme. A najlepsie doma 🙂

bibi21
27. mar 2015

maminky pridávam sa k vám. čakám dvojičky. som v 12tt. najlepšie je že už máme doma jedno dievčatko 3 ročné.

majda27
27. mar 2015

@bibi21 vitaj medzi nami

kama2
27. mar 2015

@bibi21 vitaj 🙂 moji chalani maju 6 tyzdnov a 3 rocna dcerka je ta naj pomocnicka 🙂 sem tam vyzaduje pozornost zrovna ked obaja placu, ale da sa to zvladnut. Tesi sa z nich, mojka, su to zive babiky 🙂

bibi21
27. mar 2015

Och baby tak sa bojim.ci ich vlastne vynosim aby boli v poriadku.

kama2
27. mar 2015

@bibi21 tehu s dvojkami je narocnejsie, s dcerkou to bola brnkacka, teraz strasna unava,palenie zahy,krcove zily a pod. Hlavne sa treba setrit uz od zaciatku,aby si vydrzala co najdlhsie,ziadna frajerina 😉 mne viacmenej nic nebolo,ziadne strasne komplikacie a porod dosiel z cista jasna v 35tt a to som uz len polezavala a nic nerobila ☹ ani som sa s bruskom nestihla rozlucit....

bettynka222
27. mar 2015

@haimi ahooooj, ako sa dnes mas? Ja som uz na 100% rozhodnuta pre koch. Hospitalizácia tam stoji podobne ako nadstandardka vo fntt...

bettynka222
27. mar 2015

@bibi21 ahoj, blahoželám a presne ako radi @kama2 snaž sa viac setrit.

haimi
27. mar 2015

Co?? Sila. Inac aj by som ti moju uvolnila, lebo dnes rozhodli, ze ma radsej prevezu do novych zamkov. Takze cakam na sanitku. Slubili ze ked budu mat deturence kilo, tak by ma previezli spat. ☹ ale tak pre deti vydrzim, kedze tam su na take male deti vybaveny. Aj ked tam budem opustena ako prst. tu som mala kazdy druhy den navstevu, telku, wifi. Hned isiel rychlejsie den

juditam
27. mar 2015

@haimi držím moc palce,aby si tu v NZ vydržala čo najdlhšie 3v1🙂

bettynka222
27. mar 2015

@haimi to vážne? Krcok sa este zhoršil? ☹ a kto rozhodol? Zahumensky?

bettynka222
27. mar 2015

@juditam ahoj, pozeram ze ty si rodila v 26tt? Ako ste to zvládli? Muselo to byt tažké obdobie ☹
Co sa stalo u teba? Tiez krcok?

haimi
27. mar 2015

@bettynka222 cele zoskupenie aj s pediatrami. ja uz ani neviem ci sa zhorsil. Mam pocit, ze mi v trnave ani pravdu nepovedali. Dnes mi doktor v nz povedal, ze som na 2cm otvorena zvonka. Takze aj zvonka aj zvnutra. Krcok taky kratky ze serklaz neodporucaju, aby mi neprepichli omylom plodovg vak. Nekomentujem uz radsej nic.

haimi
27. mar 2015

@juditam dakujem si zlata. Idem bojovat

bettynka222
27. mar 2015

@haimi aha takze uz si tam. Ja vobec neviem co mam robiť. Štefániková je za serklaz, doktor asi proti. Tak to bolo aj u teba nie? Čítala som clanky o serklazi - ma to aj dost vážne rizika, asi ako amniocentéza. Neviem ci do toho ist alebo nie...

haimi
27. mar 2015

@bettynka222 no ved. Ale mne ju uz neurobia. Uz je neskoro