icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

kvila
11. aug 2015

Ahojte, nestiham sem chodit, ale vzdy ked pridem, uz su dalsie dvojciatka na svete, tak vsetkym veelmi gratulujem 🙂

kvila
11. aug 2015

Maminy a neporadili by ste mi, zmenila sa mi gynekologicka (bez mojho vedomia) a doteraz som mala poradne kazdy 4. tyzden a teraz idem az po 5 tyzdnoch, co sa mi zda uz moc dlho. Vy ste mali ako casto poradnu? A bola ku koncu castejsie? Ja som 27.t., tak sa mi zda, ze uz by ma mohli sledovat trosku castejsie 😅

bibi21
11. aug 2015

@kvila ja chodim raz za tri tyzdne, vo stvrtok mam poslednu poradnu u svojej gyn. Od buduceho tyzdna uz mam chodit do nemocnice na kontroly, to hadam raz ua tyzden

kvila
11. aug 2015

@bibi21 ejha, dajak skoro ta vysachovali z poradne nie? Ved az od 36. sa ma chodit do nemocky... ibazeby to bolo individualne, alebo to, ze dvojcata? No ja sa dozviem zajtra, co dalej.

elienocka
11. aug 2015

@roberta31 gratulujem k drobcom 🙂 🙂 🙂

linda4444
11. aug 2015

@kvila aj ja uz id3m posledny raz do poradne..ono to tak vychadza na 35-36 tt ze uz v nemocnici...

bibi21
11. aug 2015

@kvila s dvojickami sa chodi o mesiac skor.

kvila
11. aug 2015

@bibi21 ahaa, tak dakujem 😉

bettynka222
11. aug 2015

@roberta31 jeeeej, tak nakoniec párik??? 🙂 🙂 🙂 To ti poslali tvoje deticky 😘😘😘 blahozelaaaaaam 😵 Nech ste zdraví 🙂

bettynka222
11. aug 2015

@haimi nie, zahumensky neprišiel. Nikto to nepochopil 😀
Štefánikova bola hlavná a brucho držal deckov.
Mala uz ožila a spolu sa budia kazde 4 hodiny. Inak moj prvorodený super spával. Kojil sa o 7 vecer, o 5 rano a o 11 doobeda. Ale niekedy cucal aj 3 hodky vkuse 😀 títo sa nekoja tak dlho.
No uz to bude s babatkami len náročnejšie - menej spánku a viac pozornosti 😝 moji tiez dost skúmajú okolie, ale este stale dost spinkajú 🙂
Drz sa a vela energie prajem 😘

haimi
11. aug 2015

@roberta31 strasne sa tesim, ze to dobre dopadlo a posielam velku gratulaciu 😉

roberta31
12. aug 2015

@leonie28 dakujem krasne.ano jasneo,pamatam si ta 🙂.rodila som 37,3

roberta31
12. aug 2015

@bibi21 dakujem 🙂.naposledy bol Utz pred 10 dnami a odhad bol 2100,2300.takze sila 🙂

majda27
12. aug 2015

@roberta31 gratulujem pekne si vydržala.

dzuliet
27. aug 2015

Ahojte baby ja som v 33 týždni dnes som bola na poradni a už sa začínam otvárať mam to tak na jeden prst,máte s tym niektorá skusenost.?

janis24
27. aug 2015

@dzuliet ahoj, ja som bola na prst otvorena od 32 tt, lezala som odvtedy v nemocnici a dotiahli sme to do 37 tt 😉 hlavne sa setri a co najviac casu trav v polohe lezmo, drzim palce 🙂

dzuliet
1. sep 2015

@janis24 no snažím sa,ja som tiež z dvojičiek moja mamina sa otvarala tak v 36 t a bola na rizikocom,dávali. Jej magnezium a bola tak až so pôrodu tak hadam sa história nebude opakovať

janis24
1. sep 2015

@dzuliet ved uz si v peknom tt, tak uz sa netreba prilis stresovat a do toho ideálneho 36 tt uz nie je tak daleko... Ja som tiez brala magnezko az do konca 😉

dzuliet
2. sep 2015

@janis24 a ty si v koľkom tt rodila?

janis24
2. sep 2015

@dzuliet 36+4tt. Presne tyzden pred naplanovanou sekciou, ale mali uz pekne vahy a celkovo boli drobci uplne v poriadku a za 5 dni nas pustili domov. Ale samozrejme boli vedeni ako predcasniatka, takze sme mali aj castejsie kontroly a tak. 🙂

katulka25
2. sep 2015

@dzuliet ja som bola na jeden prst otvorena asi od 30tt. Musela som sa len viac setrit. Ale aj tak som uz toho vela nevladala spravit a chlapci sa narodili sekciou 36+4tt. V nemocnici som vobec nelezala a ani som sa viac neotvarala. Drzim prsty

dzuliet
3. sep 2015

@janis24 A sekciou si mala ísť prečo?

dzuliet
3. sep 2015

@katulka25 No ono je to asi také individualne, mam kamošku tá tiež bola od 30 tt otvorena na jeden prst a tá bola na rizikovom až do 35 týždna

katulka25
3. sep 2015

@dzuliet neboj bude to dobre. Uz len kusok vam chyba do ciela ;)

dzuliet
3. sep 2015

@katulka25 no to už je taký nekonečný kúsok haha a to ubehne ako voda..

janis24
4. sep 2015

@dzuliet chlapcek bol ulozeny priecne a siel by ako druhy, tak nechceli riskovat...
Ja som lezala v nemocnici aj preto, ze uz som mala skrateny krcok na polovicu a moj dr. bol velmi opatrny, kedze som otehotnela vytuzene po 7 rokoch snazenia, takze to posudzovanie rizikovosti je naozaj individualne ...

linda4444
29. sep 2015

@dzuliet ahoj.. chcem sa spýtat.. uz mate doma to bebetto42? a ako ste spokojní? mne ma prist o tyzden.. ale som zvedava na recenzie mamiciek co ho uz maju..

dzuliet
1. okt 2015

Ahojte tak mi to mame zasebou deticky som porodila 35,4 tyzdni, pôrod bol uplne super za hodinu a pol boli na svete...ani som si to nestihla uvedomiť a boli vonku Vivienka 2560 g 47 cm, Benijaminko 2670 g 46 cm. Z nemocnice nas pustili o sedem dni tak sme tam dlho nepopudli 🙂 papaju krasne papame naraz tak je to super každé tri štyri hodinky da sa to pri nich krasne zvládnuť. Držím aj vám palčeky mamičky

katulka25
1. okt 2015

@dzuliet gratulujem 🙂 krasne miery mali babatka ;)

bublinecka1987
1. okt 2015

Ahojte baby, chystá sa ísť niektora z Vás dvojickovych rodit do Ružinova v BA? Ja som na konci 34tt a budúci týždeň idem poslednykrat k svojej Dr. Dufam, že nebudem musieť isť ešte.preventívne do nemocky...