Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
Maminy a neporadili by ste mi, zmenila sa mi gynekologicka (bez mojho vedomia) a doteraz som mala poradne kazdy 4. tyzden a teraz idem az po 5 tyzdnoch, co sa mi zda uz moc dlho. Vy ste mali ako casto poradnu? A bola ku koncu castejsie? Ja som 27.t., tak sa mi zda, ze uz by ma mohli sledovat trosku castejsie 😅
@roberta31 jeeeej, tak nakoniec párik??? 🙂 🙂 🙂 To ti poslali tvoje deticky 😘😘😘 blahozelaaaaaam 😵 Nech ste zdraví 🙂
@haimi nie, zahumensky neprišiel. Nikto to nepochopil 😀
Štefánikova bola hlavná a brucho držal deckov.
Mala uz ožila a spolu sa budia kazde 4 hodiny. Inak moj prvorodený super spával. Kojil sa o 7 vecer, o 5 rano a o 11 doobeda. Ale niekedy cucal aj 3 hodky vkuse 😀 títo sa nekoja tak dlho.
No uz to bude s babatkami len náročnejšie - menej spánku a viac pozornosti 😝 moji tiez dost skúmajú okolie, ale este stale dost spinkajú 🙂
Drz sa a vela energie prajem 😘
Ahojte baby ja som v 33 týždni dnes som bola na poradni a už sa začínam otvárať mam to tak na jeden prst,máte s tym niektorá skusenost.?
@dzuliet chlapcek bol ulozeny priecne a siel by ako druhy, tak nechceli riskovat...
Ja som lezala v nemocnici aj preto, ze uz som mala skrateny krcok na polovicu a moj dr. bol velmi opatrny, kedze som otehotnela vytuzene po 7 rokoch snazenia, takze to posudzovanie rizikovosti je naozaj individualne ...
Ahojte tak mi to mame zasebou deticky som porodila 35,4 tyzdni, pôrod bol uplne super za hodinu a pol boli na svete...ani som si to nestihla uvedomiť a boli vonku Vivienka 2560 g 47 cm, Benijaminko 2670 g 46 cm. Z nemocnice nas pustili o sedem dni tak sme tam dlho nepopudli 🙂 papaju krasne papame naraz tak je to super každé tri štyri hodinky da sa to pri nich krasne zvládnuť. Držím aj vám palčeky mamičky
Ahojte baby, chystá sa ísť niektora z Vás dvojickovych rodit do Ružinova v BA? Ja som na konci 34tt a budúci týždeň idem poslednykrat k svojej Dr. Dufam, že nebudem musieť isť ešte.preventívne do nemocky...

Ahojte, nestiham sem chodit, ale vzdy ked pridem, uz su dalsie dvojciatka na svete, tak vsetkym veelmi gratulujem 🙂