icon

Čakáme dvojičky v apríli 2016

dany30
25. aug 2015

Ahojte, je tu niekto s podobným termínom 04/2016? 😉

Strana
z4
pampeliskaaaa
3. feb 2016

@xjanulkaax a tebe drzim palce, nech to vsetko dobre dopadne a este chvilku vydrzia v brusku 😉 ja som rodila 36+6, tiez som bola v nemocnici 6 tyzdnov, nasi mali po tri kila. Drž sa 😉

rybkanz
4. feb 2016

Tak nasi drobci sa nakoniec vypytali na svet v 32 tt. Lucka a Misko sa narodili 3.1.16, z nemocnice sme prisli domov 25.1.16.

magdus999
4. feb 2016

@rybkanz a to čo sa tak ponáhľali? akú mali hmotnosť, celkom skoro vás prepustili, čo je super 🙂 a gratulujem ♥

xjanulkaax
4. feb 2016

@rybkanz veru dako skoro sa rozhodli drobatka? Aku mali vahu? Inak vsetko v pohode? Mala si ich v inkubatore? Aj ja gratulujem,nech su zdrave a rastu do krasy ☺

rybkanz
5. feb 2016

Lucka mala 1650 g a 41 cm, Misko 1870g 44cm. Odtiekla mi plodova voda. Boli v inkubatore ano. Zatial je vsetko ok. Uz maju obaja viac nez 2,5 kg a chuti im papat takze pekne priberaju. Dakujeme 🙂

xjanulkaax
5. feb 2016

@rybkanz tak je dobre.. moje maju momentalne podobnu vahu +- 1815 a 1750 g. Tak dufam ze este v brusku daco vydrzia, bo uz rastu pomalicky - teraz za tyzden leb cca 70 g ☹

rybkanz
5. feb 2016

@xjanulkaax mne hodinu pred sekciou povedali podla sona vahu 2100g pre oboch takze je to len velmi orientacne 😉 drzim palce nech vydrzia co najdlhsie v brusku 🙂

xjanulkaax
5. feb 2016

@rybkanz no ved toho sa aj ja bojim ze je to +- a u nas nemocke skro vsetky baby co rodili mali o cca 300 g mensie deti.. tak tiez s tou vahou este nie som ok, ak to bude menej.. a potom ste boli co tak dlho v nemocke? Kvoli tej vahe kym dobrali? Ci dake ine problemy?

rybkanz
5. feb 2016

@xjanulkaax ved sa narodili v 32 tt takze boli dlho v inkubatore a potom sa museli naucit regulovat si teplotu bez inkubatora a potom sa museli naucit papat s flasky. Ale teraz uz papame aj z prsnika takze som happy 🙂 a neboj, vsetko dobre dopadne, treba verit 😉

xjanulkaax
5. feb 2016

@rybkanz jasne..blbaaa som si to s tym skorym tyzdnom nespojila 😶 tak super ze si rozbehla kojenie.. to je riadne super ☺ tak sa drzkajte a raste! A dakujem 😉

mirabelpx
25. feb 2016

ahojte dievcata.co mate nove?u nas to budu po dvoch chlapcoch zasa dvaja chlapci 🙂

smuhyta
7. mar 2016

baby potesim vas ,my mame tiez dvojky jednovajecne z jednym vnutornym obalom aj jednou placentou,rodila som sekciou kedze tieto inak nemozes a bolo to v 34+1tt boli sme malinke 1465g a 1680g a 39cm ale bez inkubatora a za 10 dni sme boli doma vsetky tri ,papali sme aj z flasky special. mliecko pre predcasniatka a plus som si odsavala moje 3 mesiace bohuzial nemala som dostatok ani kvalita nebola nic moc ,ale skusala som pokial sa dalo,,hlavne treba mysliet pozitivne

andreasiskova3
7. mar 2016

@xjanulkaax tak ako ? uz su drobatka vonku ?

xjanulkaax
12. mar 2016

@andreasiskova3 ahoj, ano uz su vonku 🙂 narodili sa 20.2. s vahami 2040g a 1970 g... 44 cm obe slecny 🙂 a od 29.2. sme uz domka konecne.. akurat mam problem s kojeenim.. malo mlieka a naucene na flasu a umele mlieko tak sa tu trosku snazim aspon odsavat

andreasiskova3
12. mar 2016

@xjanulkaax super; gratulujem.ja som kojila len jednu, lebo som mala malo mlieka. Alzbetka bola na umelom par dni po narodeni a Julku som kojila, sice mlieka nebolo ktoviekolko ale vsetko umele zvracala , tak som musela vytiahnut to mlieko aj z paty a ked viac nebolo, tak chudatko bola hladna.No hruza, vydrzalo mi 4 mesiace a potom uz aj jej zaludok trosku dozrel a nakoniec sme nasli umele mlieko, co jej sadlo. Ale bolo to hrozne, ked boli noci a ona hladna a mlieka nebolo, prikladala som ale nic neslo a nech sme sa snazili akokolvek mlieko sa vytvorilo az za par hodin. Tak aspon potom sa napapala. Som rada, ze to mame za sebou, lebo ten pocit , ked dieta place od hladu a neni co mu dat je fakt hrozny.

didia
12. mar 2016

@xjanulkaax skus senovku grecku, mne to pomahalo a kojila som dvojicky do 10 mesiacov, sice som vonala ako curry korenie☺

xjanulkaax
13. mar 2016

@andreasiskova3 fuu to nezavidim.. to musi byt ozaj strasne.. mne je to uz teraz luto ze im ako matka neviem dat dost materskeho mlieka.. od zaciatku ich naucili na flase a teraz na prsniku len dudkaju.. nechce sa im tahat ked z flase to ide pohodlne a rychlo..

@didia nad tou senovkou a benediktom som rozmyslala.. a to je daky caj ci tabletky?

didia
14. mar 2016

@xjanulkaax ja som brala tabletky, lebo da sa kupit aj len posekana bylinka, ale je to hrozna chut a tolko by som asi ani nezjedla, 3x denne 3 tabletky som brala prve dni. Niektore baby to predavaju aj cez bazar a vyslo to lacnejsie..

xjanulkaax
19. mar 2016

@didia no skusam uz aj tu senovku a benedikt ale ziadna slava.. ked aj s tym prikladanim je to bieda bo sa im nechce tahat (tahaju len chvilku a potom len dudlaju).. ostali pohodlne ked im to z flase lahko tecie a neviem si predstavit ze by som mala s nimi stravit cely den v posteli a prikladat ako radia laktacne.. pri dvoch detoch sa niekedy nestiham ani najest a napit

didia
20. mar 2016

@xjanulkaax jasne, to poznam, ja som si ich nastastie nastavila naraz papali a tym aj hajali.. Asi po tyzdni by ti mala zabrat uz ta senovka, ked beries 3-4 tabletky 3-4 x denne. Moji pili pekne, nastastie aj ten co bol prve 3 tyzdne v nemocnici na flasi sa naucil. Potom som flasu nepouzivala, az ked boli vacsi. Flasa raz za den je v pohode, ale viackrat tak si asi odvyknu, u nas to tak bolo.

xjanulkaax
20. mar 2016

@didia tu senovku aj benedikt beriem 2 kapsule 3x denne podla navodu na obale.. to by malo stacit nie? no tak dufam ze mi to zaberie neskor.. zatial beriem len 3.den.. to ze mi zatial stale len z flase krmime.. ked sa male narodili v polke 38 tt tak mali len 2040 g a 1970 g takze strasne malicko tak sme museli priberat aby sme neskoncili znova v nemocke..a teraz su take papkacky, ze daju aj 100 ml mlieka a to mali dnes rovny mesiac

Strana
z4