Čakáme dvojičky v apríli 2016
Ahojte, je tu niekto s podobným termínom 04/2016? 😉
@xjanulkaax zatial co som pozerala v bazaroch na nete, tak pre dvojicky najlacnejsie boli abc kociky... Tie som nasla okolo 400 eur v slusnom stave, len ja by som chcela skor taky vedla seba a tento ma vanicky za sebou... Tak neviem... A co autosedacky, uz mate vybranu znacku? Ja rozmyslam nad maxi cosi...
@rybkanz no ja chcem tiez vedla seba tak zhanam zhanam a neviem sa pohnut.. autosedacky som zatial nerozmyslala, zalezi asi aj od kocika aby som vedela pripadne nakliknut ked necham napr.drobce nachvilu u nasich a mohli ist von.. nrmaju vytah takze tazky kocar trepat na 3.posch. neprichadza do uvahy.. ja to budem tiez musiet riesit ze necham kocar v pivnici 😖
@xjanulkaax podarilo sa mi kupit tfk cez bazar 🙂 tak sa tesiiiiim 🙂 a neviem odkial si ale videla som este jeden na bazosi tusim spolu aj s autosedackami len predavajuci bol z kosic tak to mam daleko to som preto ani neriesila... Drzim palce nech dobre kupis 🙂
@rybkanz No ja som zo zvolena, tak v prvom rade tiez zhanam co najblizsie.. ale uz je vyber zuzeny na easywalker, bumbleride indie twin a tfk.. tak je najcyssi cas to riesit.. a s kocikom si teda spokojna? Nie je tazky? Lahko sa ovlada a sklada?
@xjanulkaax ja som s nim spokojna 🙂 boli sme od zaciatku obaja s manzelom za tento kocik len som chcela z bazara kvoli cene. Skusala som ho zatial len tu v byte, sikovne sa s nim manevruje, skladanie chce isty cvik ale to pri vsetkych kocikoch 🙂
@rybkanz jaaj zavidim, ze to zhananie uz mas za sebou 😀 musim sa aj ja dokopat.. a uz vies co cakate?
@xjanulkaax ved skus teda ten inzerat na bazosi a uvidis 🙂 ano uz vieme, cakame dievcatko a chlapceka, velmi sa uz na nich tesime!
@rybkanz jeeej parik 🙂 to je super! My budeme mat dve copane 🙂 tak si zo mna srandu robia, ze potom budeme musiet este chlapca dorobit 😀
@gennara nasi chlapci su dvojvajecni ale myli si ich kazdy ;D....co sa tyka bumbleirde mamky velmi chvalia ale tie starsie verzie (ak by st ekupovali jazdney) maju extremny sklon k lamavosti konstrukcie ....my sme mali easywalker velmi podobny bumbleridu a boli sme spokojni chlapci vo vanickach vydrzali skoro 10 mesiacov -- a potom sme kupili baby jogger city mini...keby som mala mat este raz dvojicky kupila by som baby jogger city select na prvy rok a potom baby jogger city mini drzte saaaa
@xjanulkaax gratulujem 🙂 baby su super! A presne, neskor este date braceka 🙂 alebo dvojicky chlapcekov 🙂 🙂 🙂
@jeemima a dvojicky si mala kedy narodene? Nad tym easywalker rozmyslame a sme k nemu nakloneni trosku viac ako k bumbleride prave kvoli tej lamavosti co som sa docitala.. tak kedze mam termin 6.3. tak sa narodia v dakom februari, reku ci sa mi do vaniciek zmestia este potom na jesen/v zime aj s fusakom.. a este mozem vediet, preco ste nevyuzivali sportiak easywalker?
@rybkanz jaaaj to by som musela najprv nafuknut ten nas byt alebo postavit dom 😀 len keby bolo z coho 😀
@xjanulkaax dobrych ludi sa vsade vela zmesti 🙂 inak mas podobny termin ako ja 28.2.16 ale kedze mam planovanu sekciu tak pocitam niekde v strede februara...
@xjanulkaax chlapci sa nam anrodili v juni ale boli malicki, my sme dokonca mali original easywalker fusaky co su tie do 3 rokov takze riadne velke natrepane vo vanickach pri nozkach stocene a fakt sa v pohode zmestili od malicka boli radi "oblozeni" tak nebol najmensi problem ich tam napchat...sportak sme potom na jar - april /maj pouzivali len mne sa nezmestil kocik do vytahu a bol strasne tazky na mna ked som amala vyniest aj kocik aj deti ktore este enchodili....tak sme potom kupili ten baby jogger a ten sa dal aj jednou rukou zlozeny vyniest tak preto a este mal bombove striesky ktore uplne chranili pred vetroma dazdom tiez velke plus oproti sportaku easywalker a tiez ked mi zaspali tak sa babyjogger da dat potichucky do polohy lezmo a easywalker aspon ten nas mal este zipsove polohovanie takze to bolo hlcunejsie a neraz som zobudila niektoreho .....ak ty budes mat marcove deticky tak neviem ci tu dalsiu zimu ich este napchas ...jesen asi isto ano ale zimu neviem ;/
@rybkanz no ja som zvedava ako bude u nas.. temin podla ms mam 6.3., ovu vsak bola o 4 dni neskor.. no kedze su jednovajecne a maju jednu placentu tak som citala, ze sa planuje tehu ukoncit v tom 37 tt lebo placenta uz dostatocne nevyzivuje.. ale minule ked som sa bavila s primarom, tak nic na to nepovedal, akurat ze od 36tt budem musiet byt hospitalizovana.. ak to samozrejme dovtedy potiahneme 🙂 co dufam ze ano.. a tebe preco rovno planovanu sekciu?
@xjanulkaax mala som na zaciatku tehu komplikacie, bola som hospitalizovana, okrem toho mam zatial obe deti priecne, jednu placentu mam velmi nizko, od 10 tt som na rizikovom doma s jasnou planovanou sekciou. Ja tak viem ze aj u mna sa planuje na 37 tt asi pri vsetkych planovanych dvojickovskych sekciach je to tak 🙂 uvidime ako to nakoniec dopadne, snad bude vsetko ok 🙂
@rybkanz veru treba dufat 🙂 hlavne nech ich dovtedy v pohode donosime.. mna vsetci lekari strasia s predcasnym porodom.. ze bude dobre ked donosim aspon do toho 34tt..
@xjanulkaax no to vravia aj mne, ale my sa nedame!!! 🙂
@rybkanz veru aj babam dohovaram ze
este 3 mesiace musia pockat 🙂
Ahojte dievcata,idem sa ku vam pridat.mam 18 a 3 rocnych synov a teraz cakame v juni dvojicky 🙂bolo to planovane,ale to ze su dve bolo riadne prekvapko 🙂 jedno je urcite zasa chlapec a druhe sa zatial hanbi 🙂
@mirabelpx fiiiha tak budes mat doma inak chlapsku posadku.. bolo by teraz aspon parik mat 😉 to su dvojvajecne?
dievcata, gratulujem a tesim sa s vami. ja mam 20 mesacne dvojicky dievcatka. mat dvojicky je uzasne. mna tiez strasili predcasnym porodom a napriek tomu ze som bola 2x lezat v nemocke sme to dotiahli az do dna terminu tj. rodila som v 40 tt 🙂 Prajem Vam vela zdravia a hlavne psychickej pohody, a aby ste vydrzali co najdlhsie a mali lahke a rychle porody 🙂
No ved toto,uz som akosi zvyknuta na chalanov.v pondelok ideme na dalsie sono tak mozno bude aj dievca.bola by som rada 🙂 maju kazde svoj vak a aj placentu,ale doktori tvrdia ze ci su jedno alebo dvojvajecne sa da zistit nejakymi gen.testami .takze neviem a je mi to jedno.len nech su zdrave a nech su uz vonku.pripadam si ako kamion 🙂 ale tesime sa moc.ty sa ako citis?
@andreasiskova3 fiha, tak to si krasne potiahla.. ja cakam jednovajecne s jednou placentou, ktora je uz 2 tyzdne vyzreta tak lezim v nemocke a sleduju nas a budem tu uz do porodu.. len vcera som zacala 36tt, baby su este velmi malinke tak lekari chcu aby som este 2 tyzdne vydrzala aby mali aspon 2 kg (to mi vsak vraveli uz pred 2 tyzdnami).. tak dufam ze este aspon tyzden potiahneme a budu mat tie 2 kg.. teraz mi strasne vyskakuje tlak a bez liekov tvrdne aj brusko casto, tak uz tomu vela nedavam
@mirabelpx mne hned na zaciatku v 9tt povedala, ze maju len jeden vonkajsi obal a potom v 13tt ze jednu placentu a 2 vnutorne obaly takze monochorialne biamnialne
@mirabelpx ja mam tiez dvoch chlapcov, kazdy mal svoj vak aj placentu. Doktor vravel, ze to vyzera na jednovajecne a nakoniec boli dvojvajecni 🙂 takze bolo to do konca prekvapenie. Hlavne, ze budu zdravi a je to krasne a vynimocne mat dvojcata 🙂

@rybkanz mna tiez ta cena odraza..najnovsie rozmyslam ze najskor kupim hocijaky lacby z bazaru s vanickami na tych 6 az 8 mesiacov a potom kupim daky lahsi sportovy.. neviem sa vobec rozhodnut 😀 v noci sa zobudim a rozmyslam nad kocarom