•
17. aug 2009mauzi, jednu pre babky presne na termin, vo stvrtok a druhu pre kamosov v sobotu na chalupe 😉
0
haloooooo
fotoserial, ako dnes hanka jedla nektarinku:
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
😃 😃 😃
fotoserial, ako dnes hanka jedla nektarinku:
http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageI...
😃 😃 😃
mauzos aké horúčavy ? =-) v júli to bolo horšie , teraz sa mi zdá , že je také príjemné leto
tak naši papajú celkom pekne , aspoň to , lebo Karolínka má občas problém s mliekom , to jej nie je veľmi po chuti . Naši dostávajú aj z fľaštičky , ale varím im aj doma .
S tým spaním to máme asi rovnako , tiež nechcú veľmi spať , ani sa sami nepohrajú , stále musí byť niekto pri nich .
tak naši papajú celkom pekne , aspoň to , lebo Karolínka má občas problém s mliekom , to jej nie je veľmi po chuti . Naši dostávajú aj z fľaštičky , ale varím im aj doma .
S tým spaním to máme asi rovnako , tiež nechcú veľmi spať , ani sa sami nepohrajú , stále musí byť niekto pri nich .
pipka super fotka, že ma to pri dvojkách nenapadlo, len teraz by mi rozobrali aj zvyšok kupelne sprcha a všetko ostatné, pozerám že máte rovnako tvarovanú vaňu a aj také bočné madlo na stene veľmi prkatická vec :-N
ahoj cmuk ty tu aj chodíš lebo som ťa stráááášne dávno tu nevidela, dievčatá ti už určite podrástli a su z nich veľké kočky a čítam že už vám pojdu aj zubky, tak to ste už naozaj veľký 🙂
mauzos verím ti že sa ti nechce ale už také horučavy nebudu, ani mne by sa inak nechcelo 😞
ahoj cmuk ty tu aj chodíš lebo som ťa stráááášne dávno tu nevidela, dievčatá ti už určite podrástli a su z nich veľké kočky a čítam že už vám pojdu aj zubky, tak to ste už naozaj veľký 🙂
mauzos verím ti že sa ti nechce ale už také horučavy nebudu, ani mne by sa inak nechcelo 😞
minkak - ahoj, som rada...uz som sa bala, ze vsetky abbenky su uz po....a predsa len - mamicky uz riesia ine veci , ako my, co cakame....teda ja som trosku mimo z toh vsetkeho. len dnes som sa dozvedela, ze cakame dvojicky...tak to predychavam...a hlavne som preto vystrasena, lebo na nete som si hladala rozne clanky a natrafila som len na same negativne....juuuj.... ale som rada, ze je tu tiez tehulka
Začni písať odpoveď...

Odošli