icon

Dvojičky, druhá časť

catjob22
20. jan 2009

Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂

medinila
13. máj 2010

Caute baby
ak náhodou zhanate klasické bavlnené plienky,tak včera som bola v Tescu mali ich v akcii za 6,99 za 10 ks. Sú 70x70,výroba Hybler Textil česká republika. Zdali sa mi pevnejšie ako tie čo som kúpila v Polsku,tak som este 20ks prikupila a moj mm že či už tých plienok nemáme dosť..... že či aj ja sa budem do nich baliť... 🙂 🙂 🙂
....no ale ked ja to akosi neviem odhadnúť,kolko ich budem potrebovať.....

ell
13. máj 2010

Dior super sa drzis a mas krasne vahy 😉 moji budu mrnavi ked sa narodia ale co uz 😅

lucia.kl
13. máj 2010

tak som si bola dnes pre papiere na matersku u mojeho normalneho gyn. a sestrička mi povedala, že si kludne môžem potiahnuť PN až do 6 tyždňov pred porodom, že nemusim 8 tyždňov pred, tak som sa potešila a na matersku nastupujem až buduci piatok - tak dbude viacej peniažkov, ved za tie dva tyždne by som prišla o 300€

ako kukam, tak sa nam to tu už viacerym kráti, tak vydržať čo najdlhšie, ja idem na potadnu za 2 tyzdne aj s UTZ tak som zvedavá čo mi povie doky, že kedy to vidí na cisarák.....

ell
13. máj 2010

Lucia my rodime buduci tyzden ale este neviem presne kedy ale prirodzene 😉 😝 najneskor ale 22.maja

lucia.kl
13. máj 2010

ja idem určite na cisarak, detičky su každa hlavou na opačnej strane a dr povedal, že aj keby neboli tak tym, že som po IVF tak by som prirodzene nerodila, že by ma nenechali....

dior
13. máj 2010

ell-podstatne je kolko stravia babatka v brusku 😉 , to uz na buduci tyzden- a budes tam mat net,alebo az z domu nam napises?

ell
13. máj 2010

No buduci tyzden som 38tt...dam urcite nejak vediet 🙂

dior
13. máj 2010

drz sa,nech ti to dobre dopadne- uz sa tesim na fotecky 🙂

juliagregor
13. máj 2010

ahojte kočky,
celý deň sme behli po obchodoch, deti sú OK a mňa bolí hlava 😒

dievčatá ale ozaj sa vám to kráti, skoro všetky máte cez 32 tt, paráda...tooooooooooolko bude detičiek,

dior ale deti sú parádne, krásne váhy... 😉

adka foto je na FB, ale že si to ty...

lusinkaj
13. máj 2010

ahojte,chcem sa spytat aj vam tlacil aspon jeden drobec hlavickou na krcok v takom tt ako som ja...krcok je ok len mi trosku tlaci hlavickou tak mam viac lezat a dal mi magne b6 😉

juliagregor
13. máj 2010

lusinka mne až neskôr, či ti povedal dr. ?

eviska83
13. máj 2010

lusinka- mne tiez neskor- v 27tt 😒
dior- no teda naozaj super vahy 😉
Juli- uz Ti je lepsie?

juliagregor
13. máj 2010

evi ano, len keby už deti spali... 😀
ale ide na nás hnusné počasie, fúka a bude pršať...hnusno je tam... 😠
a tebe? u Vás ako? tam prší asi furt ....

eviska83
13. máj 2010

Tak to som rada ze je lepsie 😉 No aj ja uz sa neviem dockat vecera 😵 Aj tu sa ochladilo- a dazd nam uz voobec nevadi 😀
My sa mame fajn- Adamovi za posledne 2 tyzdne vysli oba ocne a stolicka- a cele dasienka ma spuchnute- ale je celkom ok 😉 Evicka ma tiez opuchnute a cervene dasienka ale po stolickach a ocnych ani chyru ani slychu 😠

dior
13. máj 2010

bola som prekvapena,ved mi davaju zabrat Diorcatka moje 😵 😵

dior
13. máj 2010

eviska- to je mile ze adam a eva 😉 🙂 perfektne 😵 a super boli nahodene deticky na krst-vyzerali ako zenich a nevesta 🙂 to kde si kupila

juliagregor
13. máj 2010

ideme sa kupať...
evi očákyvonku úprimne závidím...
dior 😉

lusinkaj
13. máj 2010

tak ja fakt neviem preco tak skoro mi tlaci nalieha hlavicka jedneho drobca dr.sa k tomu velmi nevyjadril len sa spytal ci lezim ale to bolo take narychlo lebo uz ho rychle volali na porod taze nic neviem...ale mam mu zavolat v nedelu ako sa citim,tak sa ho spytam som zvedava co povie....

dior a ty si preco v nemocke??

kablika
13. máj 2010

ahojte vsetci,
tak konecne sme po 3t od 4.5 domka. Pisala som vam, ze sme sa narodili predcasne v 34tt - Tomasko a Sára. Boli celý cas na JISke (infuzie ATB, naberanie vahy...) Mna "hospitalizovali" na ine poschodie na cca 1,5 tyzdna. Tam som potom a 3hod chodila krmit, prebalovat...a pomedzi odsavat mliecko do zblaznenia, lebo sa neprisali....
Za tento tyzden sme si nasli doma system, papaju cca pol hodinu po sebe po 3-4hod, takze stihnem oboch. Su zlatucki - v noci sa zobudia len na papanie, potom pekne zaspia, cez den sme aktivnejsi, po papani byvaju hore, kukaju po okoli, po sebe 😉 no zlaticka. Tyzden bol doma muz, tak sme si to uzili spolu, ze ich mame doma. Velmi sikovne sa do vsetkeho pustil 🙂
Najstastnejsia som z toho, ze sme zdravi podla vsetkych dr!!! Na to, ze mal maly porodnu vahu 1650...teraz ma po mesiaci 2520 a mala 2920 (porodna vaha 2140).

No a hadam si teraz najdem cas popozerat, ako zijete vy, vobec som totiz nemala cas na net 😀

Vela stastia buducim mamickam, aby ste to dotiahli do uspesneho konca co najlepsie a ostatnym uz mamickam tiez vela energie / to je ako som zistila najdolezitejsie!

P.S. sorry za roman, musela som sa vytesit! 😀

kablika
13. máj 2010

a pridala som nove foto

jennys
13. máj 2010

KABLIKA to je skvelé, teším sa spolu s tebou a malí rastú pekne 🙂 Držte sa a užívajte si spolu. Občas napíš ako sa vám darí a čo máte nové. V MT sa o detičky podľa mňa veľmi dobre starajú. Koľko boli v inkubátore?

kablika
13. máj 2010

Jennys - v inkubatore neboli vobec, iba na vyhrevnej podlozke. Lekari sa starali perfektne, nemam co povedat, len mi chybalo to, ze ma nikto o nicom neinformoval - na zaciatku....len som na izbe lezala a cakala, oblbnuta z narkozy. Az na druhy den ma napadlo - a co mliecko? Budu mi ich prikladat a podbne veci, takze ked som bola schopna vstat, tak som sa pretmolila na druhy koniec chodby a pytala som sa - vtedy mi uz vsetko povedali. Takze v MT zakl pravidlo znie: kto sa nepyta, nic sa nedozvie...inak nedam dopustit na sestricky na 3.posch na Neonatologii!

juliagregor
13. máj 2010

ahojte...
kablika srdečná gratulácia, detičky sú krásne... 🙂
krásne to zvládli a ty tiež 😉

jennys
13. máj 2010

KABLIKA ale to je perfektné že vôbec nemuseli byť v inkubátore. Neuveriteľné. Lucka sa mi narodila tiež v 34tt ale 5 dní tam bola. A máš presne pravdu, tam ti nikto nič nepovie pokiaľ sa nepýtaš, tiež som si to skúsila. A sestričky na 3.poschodí sú fakt super.

eviska83
13. máj 2010

dior- dakujeme- kupovala som to cez ebay 😉
kablika- jooj ako sa pekne pozera na take uzlicky- krasne su 🙂

juliagregor
13. máj 2010

kablika ja mám rada romány 🙂

alienka73
13. máj 2010

Kablika gratulujeme! 🙂
Deticky su kraaasne 🙂 a najdolezitejsie je, ze su zdrave. Super. Tak nech sa vam dari aj v papani aj vo vsetkom. Drzime palce. 😉

juliagregor
14. máj 2010

dobré ránko tehuľky a maminky...

u nás je hrozné počasie, Maťa som odhlásila zo škôlky, v tomto počasí veru nejdeme zmoknúť 😎

lusinka tak veru odpočívaj, nebehaj a lež...dr. ti potom povie

lusinkaj
14. máj 2010

Ahojte 🙂
juli ano snazim sa co najviac odychovat...ale nechcem nic zakriknut,sa mi zda ze je lepsie neviem ci tym ze beriem to magne b6 alebo drobec si to rozmyslel a nebude tlacit 😀 🙂

juliagregor
14. máj 2010

on má dosť miesta...len mu dohováraj..hore, hore 😀