Je možné mať dvojčatá bez umelého oplodnenia?
Ahoj-te,
chcela by som sa Vás opýtať že či sa dá mať dvojíčky normálne.
Ja mám dvojičky len my sme to spravili trocha inak.
inak baby ja fakt neviem co je na tejto otazke divne.. mamina ma dvojicky ale zrejme z umeleho oplodnenia... a jej sestra by chcela tiez dvojicky ( mozno vyssi vek, mozno sa jej jednoducho len paci ta predsava ) kedze je to jej sestra predpokladam, ze vie co to obnasa a do coho by sla.. tak ako su tu fora ako na to ked chu dievcatko, ako na to ked chcu chlapca, tak sa tato mamina spytala ako zvysit sance na dvojicky.....
Vidte co nechajme to tsk a ozaj a kde by som xobrala deti,
@lucinocka mna skor zaraza co ma napisane v profile :
citujem " O mne: Som 33-rocna zena ktorá získala magister no s manzelom sme si veľmi blízky a obidvaja sme rodičmi 3 deticiek . Žijeme život ako rodicia ,ktorý majú plné ruky práce s 2 detičkami a to 3. noi dá sa povedať že 1. sa už vie o seba postarať samo. No teraz niečo o mne moje koníčku su napr.behať okolo zvierat,starať sa o deti,byť detinskou atď. Vlastnosti: počítačová čarodejnica,múdra,štihla,spoločenská a všetko čo ktomu patrí. "
😀 😀
@loradora síce nechápem celkom tvoju otázku, o sprostosti tu nikto nič nehovorí, a to že sa mito nechce rozoberať s nimi sa vzťahuje na rodinu z mužovej strany, ide o to, že sa mi nechce im vysvetlovať, že to nie kvôli tomu mam dvojčatá že môj svokor je z dvojčiat, ale kvôli tomu, že mame mi dvojčatá v rodine a že to ide po matkinej strane. toď vsjo.
Aha....
A co ta to zaujoma
vždy sa mi páčili dvojčatá. ale také šťastie som nemala.... škoda. viem že sa to dá umelým oplodnením, no ale veď ja nechcem prísť o príjemný zážitok s chlapom.... 😉
Teaz je uplne bezne mat dvojcata bez umeleho oplodnenia. Aj ja ich mam a na umelom som nebola...

ano, ide to, ja mam tiez dvojicky, ale to je iny pribeh, no v mojej rodine je vela dvojiciek, a najstarsie o ktorych vieme su surodenci starych rodicov, cize v generacii, kde to este mozne nebolo 🙂
ale aj teraz je vela parov, ktore maju dvojicky, vacsinou sa dvojicky objavia ob generaciu, cize ak su dvojicky v generacii starych rodicov, tak vnucata mozu byt dvojicky, ale tento gen, ako aj ostatne zalezitosti moze preskocit az do siedmej generacie, preto mnohi povedia, ze dvojicky v rodine nemali a casom sa casto ukaze, ze mali, ale o tom nevedeli 🙂