icon

Ako stíhate starostlivosť o dom a záhradu?

11. máj 2026

Niekto kto má byť ešte ma aj v prenájme záhradu, jak moja kamoška presne teraz cez predĺžený víkend tam boli a sme sa zhovárali a nechápe že ja nestíham 2.byt a ona veľký dom dieťa a záhradu 😅 je pravda že časom každá žena keď sedí doma na MD alebo bez práce zlenivie ? Lebo príde mi že ženy čo sú stále vo šfungu tak proste idú stále ...

Strana
z2
milanemila
Včera o 17:06

@anonym_autor su zeny sikovne, akcne a schopne a hlavne zdrave (fyzicky aj dusevne) a potom su aj lenivsie, nesikovnejsie alebo len nemotivovane. To je odpoved na tvoju otazku, preco niekto spravi za den 1000 veci a preco ma niekto problem spravit 3.

veronicka88
Včera o 17:15

Záhrada je relax...ale nestíhate dvojizbak prepáč. Nikdy som doma nemala taký poriadok ako naRD. A to sme dvakrát denne boli von 2-3 hodiny. A cez spánok som mala zásadu že nerobím nič! Teraz máme dom,robotu,rekonštrukciu,zasadené a stále dačo rozvlacene..nemám dokonalý poriadok ale večer musí byť všetko na mieste. Viac či menej. Veď to dáva príklad aj deťom že sa doma neprasi,riady sa minimálne vlaiza do umývačky a záchod sa umýva🥱🙂‍↕️či?

zuzubb007
Včera o 17:27

Normálna vec si len lenivá a menej toho schopná stíhať, potom sú ženy čo sú mega šikovné, podľa toho každý stíha čo chce, stíham dve deti, prácu, krúžky, nákupy, varenie, kosenie, psa, učenie s deťmi, každý deň periem, rodičovské, koláč cez víkend atď.., čo sa nedá stíhať na byte nechápem

fairyy
Včera o 20:36

@anonym_autor neviem podla mna to nie je o tom, ze ci je niekto na MD/RD dlhsie kratsie, ale o povahe danej osoby... proste teba to nebavi, rada namiesto prac na zahrade alebo byte ci dome hocicom, robis nieco ine a nie je to jedno? kazdy ma ine zaluby ...niekto travi vela casu v kuchyni, iny vo fitku, dalsi na zahrade alebo cestuje vyletuje...

anonym_5a1ff1
Dnes o 14:16
@anonym_autor

@cochces tak nebudem muklovať aj dom záhrada aj dieťa a unhat sa no

@anonym_autor a ako chceš stíhať domácnosť, rodinu, keď budeš pracovať, keď teraz nestíhaš na RD malý byt

anonym_459706
Dnes o 18:04

Mozno mas ADD, mozno narocne dieta, ale asi Ta to len nebavi a mas to v pi... A je to tak v poriadku, nie vsetky sme ronoty a putky domace.

Strana
z2