Garáž alebo väčšia záhrada? Rozhodovanie o pozemku
Ahojte,
máme pozemok približne 550 m² a riešime dilemu. Ak by sme postavili samostatnú garáž pre dve autá, prišli by sme o približne 40-50 m² záhrady. Na druhej strane by sme mali autá pod strechou a viac úložného priestoru.
Ak by ste sa rozhodovali vy, obetovali by ste časť pozemku na garáž, alebo by ste radšej nechali väčšiu záhradu?
Mame 3auta,3tie auto stalo na travniku,preto sme sa tiez rozhodli dorobit 3ti pristresok.A tiez zobrat kusok zo zeme,kde sme sadili a museli sme posunut aj foliovnik,co tam tiez sadime.
Takze ja som za to,nech su auta kryte a nech nehniju a nehrdzaveju.
Inak, tiež sme teraz kúpili 550m2 pozemok a slušný bungalov podľa mojich predstáv tam bude aj problém dostať 🤣. Idem si dať robiť projekt, som zvedavá, čo vymyslíme, lebo ja mám celkom presnú predstavu a dosť vecí, cez ktoré vlak nejede. Aj tú garáž a plus ja chcem prístrešok pre 7m dlhý karavan 🤭.
Co tam chcete ukladat? Veci z domu ci zahrady?
Garaz by som nedavala.. ak chcete velmi pre auta, staci pristresok, ak tam auto nie je, je to volny priestor otvoreny..
Na zahradu zahradny domcek/domisko, su kadejake dnes, aj material aj priestorovo.. urobis si pekny system polic, neoskres metlou auto, lahsie sa ti tam bude chodit ako do garaze, ked v nej bude auto
Mám dvojgaráž, nielen v zime auto netrpí, ani v lete na rozpálenom slnku, aj keď je búrka a lieta všeličo od susedov, ale záleží či tú záhradu využívate, mne by bola nanič😂

Garáž. Ak nemáš pivnicu, alebo úložný priestor, kam dáš kosačku, bicykle, kočíky, odrazadla, box na auto, pneumatiky, vŕtačky a spol...
My máme v garáži dve autá plus toto všetko a k tomu jednu miestnosť v pivnici na bicykle a príslušenstvo, ďalšiu na rôzne technické záležitosti, kotol, menič, baterka...
Ešte jedna vec. Ak aj teraz vieš pohodlne parkovať na ulici, nemusí to tak byt vždy. My máme náš dom 32 rokov, v pohode sme si tu parkovali na ulici aj pred garážou hocijako, ale od jesene nám tu urobia parkovaciu politiku a zoberú nám tu 2/3 miest, takže sa na ulicu nezmestíme...