icon

Garáž alebo väčšia záhrada? Rozhodovanie o pozemku

Včera o 16:18

Ahojte,

máme pozemok približne 550 m² a riešime dilemu. Ak by sme postavili samostatnú garáž pre dve autá, prišli by sme o približne 40-50 m² záhrady. Na druhej strane by sme mali autá pod strechou a viac úložného priestoru.

Ak by ste sa rozhodovali vy, obetovali by ste časť pozemku na garáž, alebo by ste radšej nechali väčšiu záhradu?

Strana
z2
tilly
Dnes o 09:01

Garáž. Ak nemáš pivnicu, alebo úložný priestor, kam dáš kosačku, bicykle, kočíky, odrazadla, box na auto, pneumatiky, vŕtačky a spol...
My máme v garáži dve autá plus toto všetko a k tomu jednu miestnosť v pivnici na bicykle a príslušenstvo, ďalšiu na rôzne technické záležitosti, kotol, menič, baterka...
Ešte jedna vec. Ak aj teraz vieš pohodlne parkovať na ulici, nemusí to tak byt vždy. My máme náš dom 32 rokov, v pohode sme si tu parkovali na ulici aj pred garážou hocijako, ale od jesene nám tu urobia parkovaciu politiku a zoberú nám tu 2/3 miest, takže sa na ulicu nezmestíme...

anonym_8919ce
Dnes o 09:06

Mame 3auta,3tie auto stalo na travniku,preto sme sa tiez rozhodli dorobit 3ti pristresok.A tiez zobrat kusok zo zeme,kde sme sadili a museli sme posunut aj foliovnik,co tam tiez sadime.
Takze ja som za to,nech su auta kryte a nech nehniju a nehrdzaveju.

tilly
Dnes o 09:10

Inak, tiež sme teraz kúpili 550m2 pozemok a slušný bungalov podľa mojich predstáv tam bude aj problém dostať 🤣. Idem si dať robiť projekt, som zvedavá, čo vymyslíme, lebo ja mám celkom presnú predstavu a dosť vecí, cez ktoré vlak nejede. Aj tú garáž a plus ja chcem prístrešok pre 7m dlhý karavan 🤭.

anonym_c1a196
Dnes o 09:10

Co tam chcete ukladat? Veci z domu ci zahrady?
Garaz by som nedavala.. ak chcete velmi pre auta, staci pristresok, ak tam auto nie je, je to volny priestor otvoreny..
Na zahradu zahradny domcek/domisko, su kadejake dnes, aj material aj priestorovo.. urobis si pekny system polic, neoskres metlou auto, lahsie sa ti tam bude chodit ako do garaze, ked v nej bude auto

anonym_15eda9
Dnes o 09:22

Mám dvojgaráž, nielen v zime auto netrpí, ani v lete na rozpálenom slnku, aj keď je búrka a lieta všeličo od susedov, ale záleží či tú záhradu využívate, mne by bola nanič😂

Strana
z2