Kedy najlepšie zasadiť paradajky?
Mam pekne velke sadenice, sadili by ste teraz, alebo pockat do 13 az potom?
@anonym_autor podľa toho kde byvas. Na juhu a západe už môžeš sadiť, nie je načo čakať
Uz mame posadene,ale v sklenniku,este sme nechali miesto na uhorky,tie sa este nepredavaju.
@anonym_autor podľa toho kde byvas. Na juhu a západe už môžeš sadiť, nie je načo čakať
@anonym_fdd912
V Bratislave a dnes je krasnych 25 je to lakave 😄
Ja som dnes posadila, okolie BB, v najhorsom zakryjem, to je len par kusov, kupovane a do foliovnika mam svoje, chcela som take speci druhy, ale mam malicke priesadky, tak to este pocka, idem do foliovnika posadit vecer papriky. Su take mensie tiez, ale hadam to bude ok. Ze uz tie mrazy skoncili, bodaj by.
Nikdy som nesadila pred zamrznutymi a este aj tak sa stalo, ze prisli chladne noci a bolo ich treba chranit. Pamatam si rok, ked boli prizemne mrazy na prelome maja a juna.
Ked mas prerastene priesady nic sa nedeje, tak ci tak je lepsie ich sadit nalezato, dokonca sa im bude lepsie darit ked bude polovica stonky v zemi.
Nikdy som nesadila pred zamrznutymi a este aj tak sa stalo, ze prisli chladne noci a bolo ich treba chranit. Pamatam si rok, ked boli prizemne mrazy na prelome maja a juna.
Ked mas prerastene priesady nic sa nedeje, tak ci tak je lepsie ich sadit nalezato, dokonca sa im bude lepsie darit ked bude polovica stonky v zemi.
@anonym_e1ef17
Uz su zasadene, ja sadim len exoty take hobby, aj minuly rok som prekvapovala nastevy super sladkymi zelenymi paradajkami- zelena zebra aj tento rok budu tiez len same nekomercne cuda.🍅🍅
@anonym_autor po 15.5.hoci sme na juhu. Teraz su take vykyvy a sucho, ze skor nie. Nocna teplota ma byt 10C+ a my sme mali 3C.
Ja mam cca 20 paprik a aj 30 psradajok, takze ja si pockam.
Žijeme na západe a este som nesadila. Noci a rana sú este chladné, minule boli 2 stupne a prízemný mraz. Počkám este do zamrznutych a cez vikend potom zasadim

Ked som mala záhradku, sadila som až po Urbanovi a Žofii.