Čo je vtipné na Partičke?
Je/bola podľa vás Partička vtipná? Niekto ju považuje za inteligentný humor, no ja na nej nič vtipné nevidím, hoci za za hlúpu nepovažujem.
nie je vtipná, trápna je, a ten Danglov smiech, katastrofa
@anonym_autor prišlo mi to vtipné, keď som mala tak 10-12r. Teraz by som to už ani nezapla. Je tam jednoduchý humor, pre jednoduchých ľudí.
Pre mňa tiež o ničom, zato môj muž ju miluje.
Asi vec vkusu.
@anonym_autor prišlo mi to vtipné, keď som mala tak 10-12r. Teraz by som to už ani nezapla. Je tam jednoduchý humor, pre jednoduchých ľudí.
@a0 Partička pre 10r deti? To určite. Ani to nepochopia.
Mne nikdy neprišli takéto slovenské televízne programy vtipné, určite sa nájde sem tam dobrý vtip, ale všeobecne nič pre mňa... no každý má iný humor, pri inom si rád oddýchne 🙂... americká verzia (Whose line is it anyway?) za mňa určite vtipnejšia
@anonym_autor vtipna mi prisla dovtedy, kym som zistila ze to nieje improvizacia.
@anonym_autor vtipna mi prisla dovtedy, kym som zistila ze to nieje improvizacia.
@anonym_d9353e vážne? To si ako nato prišla. Si bola na predstavení?
Slovenská Partička je dobrá, ale česká je naj. Pri nej sa nasmejem najviac.
Ja som sa nikdy nesmiala na particke, cukyluky ani inych slovenskych “vtipnych” serialoch, ale asi som divna lebo uprimne ma nikdy nerozosmiali ani priatelia, ani 2 a pol chlapa, dokonca aj Simpsonovci mi prisli tak skor trapny. Neviem, som asi vadny kus :D
Ja som sa na tom kedysi pred rokmi vedela zasmiat, ale teda inteligentny humor to nie je ani nahodou, je to taky dost jednoduchy humor len tak na odreagovanie. Ale uz dlho nesledujem, uz mi to prislo trapne.
nie je vtipná, trápna je, a ten Danglov smiech, katastrofa
@sssss123 👍👍👍
@anonym_autor podľa mňa je to silený humor 👎
Ja som sa nikdy nesmiala na particke, cukyluky ani inych slovenskych “vtipnych” serialoch, ale asi som divna lebo uprimne ma nikdy nerozosmiali ani priatelia, ani 2 a pol chlapa, dokonca aj Simpsonovci mi prisli tak skor trapny. Neviem, som asi vadny kus :D
@anonym_70483c mám to rovnako
Teraz uz je to o nicom, ale stare casti ceskej Particky su naj.
Kedysi v začiatkoch, keď tento typ zábavy a zoskupenie ľudí nebolo ešte tak okukané, sa na to dalo pozerať. Ale časom som prišla do bodu, keď je mi už trápne aj za tých hercov. Ešte že nie sme odkázaní len na jednu stanicu, resp. celkovo ten prijímač.
Staršie diely sa mi páčili aj z nich mám viacero hlášok. Ale teraz ma to už akosi nebaví ale zase nedala som tomu moc šancu
Mne to tiež nepríde smiešne. A dangl už vôbec nie 😕
@anonym_70483c no to evidentne si 😀
Nie je to vtipne, ani ziaden slovensky radoby komicky film a serial mi nepride vtipny. Ale mne nepride mi vtipna ani Simona, ani Zitron Tapak, ani Silne reci. Humor, ktory sa robi na Slovensku je pre mna strasne divny, zalozeny na vulgarizmoch a plytkosti.
Nikdy mi tam nic nepripadalo smiesne. Najlepsie sa zabaval asi len Dangl.
Nie, nepride mi vtipne a urcite by som particku nezaradila do inteligentneho humoru (len mozbo menej vulgarny, vias spisovny). Za mna inteligenty humor mali Zora Feldekova, Lasica+ Satinsky, Stano Radic. Ako tu uz bolo spomenute, momentalny "popularny" humor je na moj vkus prilis prizemny, vulgarny a sexualno-sexisticky.
@anonym_autor slovenska je o nicom...ale prima particka..ta je super 🙂
Nie, nepride mi vtipne a urcite by som particku nezaradila do inteligentneho humoru (len mozbo menej vulgarny, vias spisovny). Za mna inteligenty humor mali Zora Feldekova, Lasica+ Satinsky, Stano Radic. Ako tu uz bolo spomenute, momentalny "popularny" humor je na moj vkus prilis prizemny, vulgarny a sexualno-sexisticky.
@vevesh
Oľga Feldeková
Ako som prekročila 40tku, tak mi začali všetky tieto akože vtipné relácie byť trápne....obcas som sa už až za nich hanbila 😀😀😃,tak už to nepozerám. Neviem, či sa mi zmenil typ humoru, či som zvážnela...alebo len dostala rozum 😆

Mne sa najviac páči Kredenc. Na tom sa vždy riadne nasmejem. Partičku si občas pozriem. Najtipnejšie je ako sa smeje Dangl.