Ktoré vianočné filmy vám lezú na nervy?
ahojte, sú nejaké vianočné filmy, rozprávky ktoré nemôžete ani vystáť? nové, staré, čo vám lezie na nervy?
tak isto - mrazika neznášam, je to taká Rusko smutná realita... taktiež asi nepopulárny názor, za ktorý má zhejtuju fanynky ale neznášam s tebou mne baví svet..
Perinbaba
Raz som videla par minut a stacilo. Normalne mam averziu 🤢
Perinbaba, Sam doma
Perinbaba a už aj Perinbaba 2
@petush21 nenávidím Mrázika. Perinbabu milujem.
po 40 rokoch všetky
Pelíšky - ale to som sa už tu o sebe dozvedela, že som sprostá keď som si to raz dovolila napísať... tak uvidíme či sa nájde nejaký iný názov teraz 😂
Žiadny a ak ma nebaví prepnem.
Inak Perinbabu som nikdy nevidela a ani tie české klasiky, z tých som videla len Popolušku, Pyšnú princeznú a Princeznú so zlatou hviezdou - ako decko dobrovoľne/nasilu asi 150x, takže už mi to pozerať netreba.
Sám Doma 1&2 je naopak must have. Telku absolútne nepozerám ale toto si dám vždy 😅
S Tebou mne baví svet a Tri oriešky.
Ja milujem vsetky 😊
Tri oriešky.To je taka blbosť ze až.S tebou mne bavi svet som ani nikdy nevidela
Pelíšky - ale to som sa už tu o sebe dozvedela, že som sprostá keď som si to raz dovolila napísať... tak uvidíme či sa nájde nejaký iný názov teraz 😂
@janai1 tu sa toho o sebe dozvies vela 😁 nechci vediet co ja vsetko
@janai1 ja pelisky milujem. Ale preco by si bola sprosta, ked ich nemas rada? To co je za blbost boze 😂 to fakt dokazu ludia este aj za filmove preferencie urazit cloveka?
A ja zas nemam rada Tri oriesky pre Popolusku so Safrankovou 🤷♀️
Keeeeeeeevviiiiiin 😱😂
@petush21 hádam všetky americké s vianočnom tematikou -sú na jedno kopyto,
Perinbaba 2 ledva som to v kine dopozerala,
Sám doma.
Tiež tie české novšie nemám rada typu S čerty nejsou zerty, Princezná že mlejna.
Pelišky naopak milujem.
Láska nebeská, nikdy som tomu neprišla na chuť.
Nemám rada Perinbaba, a nechápem ako z toho mohol byť hit, veď to je depresívny film
Ja napríklad neznášam Tri oriešky..
Pelišky, Sam doma to som nikdy nedopozerala no blbosť to je. Perinbaba videla raz a stačilo. Perinbaba 2 som to nevidela ani nemám záujem. Rada pozriem tri oriešky pre popolusku aj Mrazika
Perinbaba
Inak viac ako filmy samotné mi lezie na nervy to, keď mi z nich niekto začne citovať hlášky.
Mrazik, od detstva ho nemusim a nie som schopna to pozerat ani teraz. Ani Perinbabu nevyhladavam.
Ja mam rada všetky lebo majú v sebe to vianocne čaro a čaro dovolenky a prazdnin.
Perinbaba 2 to sa nedá pozerať a Sam doma
každý a jeden, ktorý rok čo rok opakujú 2-3 a viac televízií. a že ich teda je.. za vianočnú pohodu ja osobne vôbec nepovažujem sedenie pred TV a pozeranie vianočných rozprávok a filmov.
Grinch a tie nove moderne americke vianocne srakorinky.
Pelíšky, Perinbaba 2
Este som si spomenula na Kráľovstvo krivých zrkadiel, neviem ci niektorá registrujete ten film, je to taky Ruský brak ale bez toho si Vianoce neviem prestaviť 😂

@petush21 Mrázik
Nikdy som to nebola schopná dopozerať, strašne ma to nebavilo.