icon

Ktorý film alebo seriál ťa rozosmial tak, že si slzil/a?

15. apr 2025

Dnes som si pri varení pustila zo záznamu Priateľov a bola tam scéna, kde Joey robí „prieskum plodnosti“ pre nemocnicu... no skoro som si obarila ruky od smiechu 😄 Úplne som si uvedomila, ako mi niekedy takéto nenáročné a staré dobré sitcomy vedia zlepšiť deň.

A tak som si povedala – čo pobaví vás? Ktorý film alebo seriál ťa naposledy tak rozosmial, že ti tiekli slzy? Môže byť aj konkrétna scéna, rada sa zasmejem s tebou 😄

Strana
z2
janulka1802
15. apr 2025

Komédia ... Čo sme komu urobili. Mali tam takú dcéru umelkyňu a tá maľovala také príšerné depresívne obrazy a v kontexte s tým tam boli ozaj vtipné scény, ale celkovo ten film. Mixoval rôzne predsudky, náboženstvá... a z toho vznikali komické situácie.

galganka
15. apr 2025

Naposledy sme náhodou objavili film Tucker & Dale vs. Zlo. Asi to nebude každého "šálka kávy", ale my sa s rehotom spamätávame ešte teraz 😂

allia28
15. apr 2025

My sme Millerovci, sice americka komedia, ale ozaj sa podarila :D

tarra6
15. apr 2025

Keď som prvý krát videla Dom za všetky peniaze s Tomom Hanksom.

mamamasama
15. apr 2025

Tiez to boli Priatelia. A bola tam taka scena, ked Phoebe chcela navstivit otca a bol tak taky maly agresivny psik. 🤣

petracandle
15. apr 2025

Jednoznačne seriál Priatelia - ale len v originále. V slovenskom dabingu sa mnohé vtipy prekladom stratili lebo 90tkový preklad vážne nie je dobrý 😃 a niečo by sa zase preložiť ani nedalo. A celkovo napr Ross mi nikdy neprišiel vtipný ale v originále je skvelý 👍🏻 a taktiež Dva a pol chlapa s Charliem.

brendaa
15. apr 2025

u mňa starší film z roku 2007 a nič ho dodnes neprekonalo😂 ....Horšie ako smrť .....

sticker
marusiao
15. apr 2025

Lepšie neskoro ako nikdy, Drž hubu, Dieťa Bridget Jonesovej...

jana_eyre_2
15. apr 2025

Mňa najviac vedia pobaviť "the midle" (zaciatok 2009).. seriál pozeráme už 3x, stále sa na Tom veľmi smejem.. premna najlepsi seriál, môžu to pozerať aj deti, nie je tam nič nevhodné ale velmi, veľmi vtipné..

aalt
15. apr 2025

Rata sa aj divadlo? Stepka v RND ... napr. aj v Deti doby ma taku scenu, kde vlastne dokopy nic nepovie ... ale fakt som plakal od smiechu ... tak ale Stepka je macher vo vsetkych vystupeniach ... hymna v Ako sme sa hladali 👍

la_dolce_vita
15. apr 2025

Ceske klasika ako napr Pelisky, Vesnicko ma strediskova, Dedictvi, Marecku, podejte mi pero..atd. Tie scenky niektore uz zludoveli.

butterfly333
15. apr 2025

Film Invalid alebo Nedotknutelní za mňa sú super.

bielasovicka
15. apr 2025

Kurvahoši gutentag 😁

olimuc
15. apr 2025

Space balls, Hot shoots, Slunce seno a … ceske stariny a moj syn Pat a Mat …

biba_18
15. apr 2025

ja sa vždy zasmejem na futurame alebo na fargu 😂 ale naposledy som sa smiala z 2 a 1/2 chlapa v piatok, náhodou som bola pri zapnutej telke, už neviem čo za scénky to boli, ale smiala som sa ..

hopatko
15. apr 2025

Mna naposledy fakt rozosmial film Invalid. A kazdy tyzden davku uprimneho smiechu (uz dost casto je to smiech cez slzy) mam v novom dieli Tazky tyzden a Piatocek.

mamamasama
15. apr 2025

@biba_18 Futurama bola tiež top. 🤣

biba_18
15. apr 2025

inak ja sa posledný čas smejem na videách zvierat ... 🙂

hopatko
15. apr 2025

@biba_18 ejha ani nehovor, ked je cez den najhorsie, vzdy ma zachrania zvieracie videjka...instantna davka serotoninu.

beataxxx
15. apr 2025

Invalid a casto sa bavim na Gulikovom Tazkom tyzdni, aj ked je to smiech cez slzy

123profil321
15. apr 2025

Čo sme lomu urobili, všetky časti
Bad boys
Ako sa nám to mohlo stať - po dlhom čase film, pri ktorom som sa smiala od začiatku až do konca 🙂

1sally12
15. apr 2025

Horší než smrt

olivierko229
15. apr 2025

The Office 🙂

selena_luna
15. apr 2025

Velmi rada mam brtiske serialy, o matkach - motherland, teraz je spinoff amandaland a politicke, starsie yes minister a yes prime minister.

alguno
15. apr 2025

Dovolenka na plný plyn!

anega79
Autor odpoveď zmazal
barbora237
15. apr 2025

Dve baby na mizine seriál. A všetky severské filmy s trpkou satirou niečo ako Oceľové baby alebo Muž menom Ove. 🤣🤣🤣

done
15. apr 2025

Fantozzi

anega79
15. apr 2025

Miranda a Nastrahy velkomesta

Strana
z2