365 banka
365.Banka
Ahojte ľudia dneska sa stala taka situácia,že poslednej dobe miňiam čo raz viac eura,ale nie na hlúposti,ale na potrebne veci počítajme k tomu Revolut,dobýjanie každý mesiac po 100 eura ďalej platby ako je inkaso,vyrovnávka ďalších 200 eur minuté ďalej poplatky ako je mobil 40 eur pomalí sme sa dostali nad rámec 400 eur každý mesiac mi chodí na účet 360 to je malo...otázka znie môžu mi na pobočke vyvýšiť vyššiu sumu aby mi chodili peniaze vo vyššej sume?? ne len 360 eur ale až 500 eur môžu mi tak spraviť v Banke???...s čim treba rátať keď im to tam poviem na pobočke?.......
Tak čo má diskusiu to perla, odporúčam prečítať. A z vlastnej skúsenosti radím pri tom nepiť, oprskala som si mobil 🙄
Ja ešte ani teraz nechápem o čom je otázka. Vysvetli to pomalšie a zrozumitelnejšie. Ja používam 365 banku, aj Fio, ale ani do jednej nechodím na pobočku. V aplikácii porobím všetko čo treba.
Ja ešte ani teraz nechápem o čom je otázka. Vysvetli to pomalšie a zrozumitelnejšie. Ja používam 365 banku, aj Fio, ale ani do jednej nechodím na pobočku. V aplikácii porobím všetko čo treba.
@unbeholfen chodi mu na ucet malo penazi a myslel si, ze pojde do pobocky 365 banky a poprosi ich, aby mu "doplnali" do 500€ kazdy mesiac, zo svojho alebo z druheho piliera, proste do 500€ mu dorovnaju kazdy mesiac
@unbeholfen chodi mu na ucet malo penazi a myslel si, ze pojde do pobocky 365 banky a poprosi ich, aby mu "doplnali" do 500€ kazdy mesiac, zo svojho alebo z druheho piliera, proste do 500€ mu dorovnaju kazdy mesiac
@petamich to nedavá zmysel. Jedine požičať si. Doplnovať nebudú. Či nie energopomoc myslel?
@petamich to nedavá zmysel. Jedine požičať si. Doplnovať nebudú. Či nie energopomoc myslel?
@unbeholfen nie myslel si, ze pride a poprosi a "niekto" z banky mu doplni kazdy mesiac kolko potrebuje, vsak maju v banke peniaze
Zadarmo sa nedávajú peniaze ani v škandinávii.
Ale to sa žiada na sociálnom úrade nie v banke.

@stelly652 aj budeš odpovedať na to,čo sme sa viacerí pýtali? ČI len ako vždy výkrik do tmy bez ďalšej reakcie z tvojej strany?