365 banka
365.Banka
Ahojte ľudia dneska sa stala taka situácia,že poslednej dobe miňiam čo raz viac eura,ale nie na hlúposti,ale na potrebne veci počítajme k tomu Revolut,dobýjanie každý mesiac po 100 eura ďalej platby ako je inkaso,vyrovnávka ďalších 200 eur minuté ďalej poplatky ako je mobil 40 eur pomalí sme sa dostali nad rámec 400 eur každý mesiac mi chodí na účet 360 to je malo...otázka znie môžu mi na pobočke vyvýšiť vyššiu sumu aby mi chodili peniaze vo vyššej sume?? ne len 360 eur ale až 500 eur môžu mi tak spraviť v Banke???...s čim treba rátať keď im to tam poviem na pobočke?.......
@stelly652 😳čože?
Zrejme ti nikto nerozumie o čo ti ide, alebo si z nás robíš prdel.
tak že neisť do banky??...
Prosim ta ty si naozaj myslis, ze sa da prist do banky a povedat im, ze chces aby ti dorovnavali invalidny dochodok a doplnali do 500€? Verim, ze srandujes.
Nie naozaj sa to neda 🤷♀️ banka ti "zo svojho" neposle a co ma banka s 2. pilierom? Nic, takze nie ani z toho to nepojde.
Rovnako ako sa tam neda prist a povedat, ja mam vyplatu 800€ ale zislo by sa mi 1300€ doplnite mi kazdy mesiac? Neznie ti to absurdne? Pre tvoje dobro verim, ze si robis srandu a zakladas hlupe temy, kvoli komentarom.
Prosim ta ty si naozaj myslis, ze sa da prist do banky a povedat im, ze chces aby ti dorovnavali invalidny dochodok a doplnali do 500€? Verim, ze srandujes.
Nie naozaj sa to neda 🤷♀️ banka ti "zo svojho" neposle a co ma banka s 2. pilierom? Nic, takze nie ani z toho to nepojde.
Rovnako ako sa tam neda prist a povedat, ja mam vyplatu 800€ ale zislo by sa mi 1300€ doplnite mi kazdy mesiac? Neznie ti to absurdne? Pre tvoje dobro verim, ze si robis srandu a zakladas hlupe temy, kvoli komentarom.
@petamich dobre dobre ja len som chcel vedieť približne či ma niekto stým skúsenosti lebo nemám sa na koho obrátiť
Začni pracovať a bude ti chodiť viac na účet, to sú skúsenosti viacerých ľudí.
@stelly652 Potrebujes pousal za40€? Je to dost vela. Tam by som zacala.
@beata_k oni minule Madarase v Telekome ma oklamali dal som sa nalákať na novší mobil ponúkli mi ho zobral som si ho a od vtedy platím veľa doma mame nastavene tak že v rodine mame zadarmo volanie a ja zas nejako neprevolám toľko veľa....pôjdem ale ne sam ale s mamku lebo je na nich nervozna že ma dali nalákať na taku vysokú sumu
@beata_k oni minule Madarase v Telekome ma oklamali dal som sa nalákať na novší mobil ponúkli mi ho zobral som si ho a od vtedy platím veľa doma mame nastavene tak že v rodine mame zadarmo volanie a ja zas nejako neprevolám toľko veľa....pôjdem ale ne sam ale s mamku lebo je na nich nervozna že ma dali nalákať na taku vysokú sumu
@stelly652 To ma mrzi, ze ta oklamali. Do buducna nic nepodpisuj kym sa neporadis s niekym komu doverujes, ze ti chce dobre.
@stelly652 To ma mrzi, ze ta oklamali. Do buducna nic nepodpisuj kym sa neporadis s niekym komu doverujes, ze ti chce dobre.
@beata_k mal som sa ich spýtať čo to za papiere podpisujem nepovedali mi nič len dali papiere podpísať a to bolo všetko zrobil som chybu priznávam sa...nikdy nič nepodpisovať.....
@stelly652 1, spominas niekde 2. pilier... akoze si si nastavil nejaky dochodok a chces z neho cerpat viac? to sa chod opytat tam, kde ten dochodok vyplacaju (ak mas nieco navyse ako zo socialnej poistovne)...
2, polke tych vydavkov nerozumiem (co Revolut, co dorovnavka...)... zniz si naklady...
Keď by si tam náhodou išiel, nepopýtal by si sa aj za mňa, či mi nepošlu o 1000€ viac prosííím ? č.ú by som ti poslala 😍
Co “dobijas” na revolut kazdy mesiac 100€? Ak si tam kazdy mesiac posielas peniaze, mal by si ich tam mat a vies ich vyuzivat.. a uz mas 100vku k dobru 🙂

@stelly652 Este raz. Co ty chces?