Ak vyžiť ďalší týždeň z 10 eur?
Dobrý deň, mám 10 € a materská príde budúci patek až. Mám 3 malé detičky. Bábo raď a Boh pomáhaj :(
Autorka síce tvrdí, že nič nepýtala, ale presne vedela, že sa ozvú ženy, ktoré jej ponúknu pomoc. Poslať trvanlivé potraviny, oblečenie, plienky OK beriem veď nikdy nevieme kedy aj my budeme potrebovať pomoc, ale kočky vážne chcete cudzej žene posielať peniaze? Viete koľko je reálne takých ľudí, ktorí žijú z toho, že im niekto takto pomáha s peniazmi, oblečením a jedlom? A oni svoje peniaze prepijú a prefajčia. Autorka podľa mňa nemá materskú ale rodičák a jej muž nemá podporu, ale dávku v hmot.núdzi, niektorí spoluobčania bežne použivaju slovo materska aj ked maju rodičak a slovo podpora pri dávke v hmotnej nudzi. Keby mala materskú, tak by sa vrátila do práce a nepísala,že vezme akukolvek aj podradnu robotu. Keby jej šlo o deti a o jedlo, tak sa v správe ozve tým, čo jej ponúkli pomoc, ale očividne sa zľakla toho, že si ju niekto overí v mieste jej bydliska a zistí, že to nieje tak, ako tvrdí.
Autorka sa tuším nikomu viac neozvala takže je toto posledný krát čo som ponúkla pomoc neznámemu človeku na MK... Škoda lebo niektoré to možno myslia úprimne že potrebujú pomôcť 😧 no ale co už každému prajem krásny deň a ešte krajší život 💜
@kulumulu123 nie ani mne...
kocikovne este nemohla dostat ked je tam podmienka dozitia 6 tyzdnov 🙄 ale dobra pripomienka @lalenka33 s tou materskou-rodicakom a podporou-davkami
@elizabet173 aha. pomylila som sa. ale aj tak jej ho vyplatia az tento mesiac o tyzden, cize ho nema. ci?
Zbytocne tu rozmyslate kam dali peniaze... neviete kde a ako byvaju, ake maju pravidelne platby a pod...
@zuzanka.zuzu 28dni nie 6 tyz
@ummimaryam prečo by mala každá ktorá tu napísala poslať 0,50e? Veď ty prispievaj aj 1000e Nik ti nebráni. Chapem, že kde kto sa môže dostať do zlej situácie, ale otázne je čo robí preto aby táto situácia nevznikla. Zjavne nič alebo veľmi malo. Keby som mala každej čo tu vyplakáva a dranka všetko možné, mala posielat Eura tak aj 5000 EUR platu mi bude malo

To že to bol tvoj sen mať tri deti je veľmi slabý argument na to, aby si si ich robila. Najprv treba mať vytvorené podmienky a potom si plniť sny. Tvoj muž je lenivý darebák, keď ty si na materskej s troma deťmi a in sedí na riti. Môže ísť mimo mesta na týždňovky alebo do zahraničia. Je maximálne nezodpovedne, že vašu hlupotu si zliznu vaše tri deti.