icon

Ak vyžiť ďalší týždeň z 10 eur?

5. aug 2021

Dobrý deň, mám 10 € a materská príde budúci patek až. Mám 3 malé detičky. Bábo raď a Boh pomáhaj :(

Strana
z8
sulejmanka
6. aug 2021

To že to bol tvoj sen mať tri deti je veľmi slabý argument na to, aby si si ich robila. Najprv treba mať vytvorené podmienky a potom si plniť sny. Tvoj muž je lenivý darebák, keď ty si na materskej s troma deťmi a in sedí na riti. Môže ísť mimo mesta na týždňovky alebo do zahraničia. Je maximálne nezodpovedne, že vašu hlupotu si zliznu vaše tri deti.

lalenka33
6. aug 2021

Autorka síce tvrdí, že nič nepýtala, ale presne vedela, že sa ozvú ženy, ktoré jej ponúknu pomoc. Poslať trvanlivé potraviny, oblečenie, plienky OK beriem veď nikdy nevieme kedy aj my budeme potrebovať pomoc, ale kočky vážne chcete cudzej žene posielať peniaze? Viete koľko je reálne takých ľudí, ktorí žijú z toho, že im niekto takto pomáha s peniazmi, oblečením a jedlom? A oni svoje peniaze prepijú a prefajčia. Autorka podľa mňa nemá materskú ale rodičák a jej muž nemá podporu, ale dávku v hmot.núdzi, niektorí spoluobčania bežne použivaju slovo materska aj ked maju rodičak a slovo podpora pri dávke v hmotnej nudzi. Keby mala materskú, tak by sa vrátila do práce a nepísala,že vezme akukolvek aj podradnu robotu. Keby jej šlo o deti a o jedlo, tak sa v správe ozve tým, čo jej ponúkli pomoc, ale očividne sa zľakla toho, že si ju niekto overí v mieste jej bydliska a zistí, že to nieje tak, ako tvrdí.

iwesska
6. aug 2021

@lalenka33 Navyse,ak su v hmotnej nudzi,tak dostali predsa 333€ na kazde dieta. Tak kam zmizlo 999€ + 800€, ci kolko je teraz kocikove? 🤔

kulumulu123
6. aug 2021

Autorka sa tuším nikomu viac neozvala takže je toto posledný krát čo som ponúkla pomoc neznámemu človeku na MK... Škoda lebo niektoré to možno myslia úprimne že potrebujú pomôcť 😧 no ale co už každému prajem krásny deň a ešte krajší život 💜

zuziiiii
6. aug 2021

@kulumulu123 nie ani mne...

zuziiiii
6. aug 2021

@iwesska tých 333 posielali aj skutočne?

zuzanka.zuzu
6. aug 2021

kocikovne este nemohla dostat ked je tam podmienka dozitia 6 tyzdnov 🙄 ale dobra pripomienka @lalenka33 s tou materskou-rodicakom a podporou-davkami

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanka.zuzu
6. aug 2021

@elizabet173 aha. pomylila som sa. ale aj tak jej ho vyplatia az tento mesiac o tyzden, cize ho nema. ci?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
6. aug 2021

Zbytocne tu rozmyslate kam dali peniaze... neviete kde a ako byvaju, ake maju pravidelne platby a pod...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
katka2602
6. aug 2021

@iwesska 333€ pôjde ľuďom čo sa dostali ho HN počas pandémie.

kulumulu123
6. aug 2021

@zuzanka.zuzu 28dni nie 6 tyz

lenkasarka
6. aug 2021

@ummimaryam prečo by mala každá ktorá tu napísala poslať 0,50e? Veď ty prispievaj aj 1000e Nik ti nebráni. Chapem, že kde kto sa môže dostať do zlej situácie, ale otázne je čo robí preto aby táto situácia nevznikla. Zjavne nič alebo veľmi malo. Keby som mala každej čo tu vyplakáva a dranka všetko možné, mala posielat Eura tak aj 5000 EUR platu mi bude malo

Strana
z8