icon

Aké poistenie máte pre svoje deti?

pancake
22. apr 2011

chcela by som sa spytat ake poistenie mate pre svoje deti? sa mi zda ze venove poistenie nie je velmi vyhodne. nerozumiete sa tomu niektora? potrebovala by som poradit. dakujem.

vvia
13. feb 2012

skuste pozriet dukatik v kooperative, mozem pripadne pomoct

poleva
13. feb 2012

@jerry23 za 3 eurá bude aj také odškodnenie
celé poisťovníctvo je veľký blud,zdieranie penazí, a koniec koncov len preplatíš a dosť

tanitta
13. feb 2012

@pancake PSS junior a rodinne urazove .... zivotne poistenia pre male deti je nezmysel...podla mna...

jerry23
13. feb 2012

@poleva haaaaaaaaaaaa..stale lepsie, ako platit nieco a nevies zaco, ako sa s ludmi stretavam...a su produkty, kde dostanes cast penazi aj naspat, ked nemas plnenie..a cast sa ti kapitalizuje...len treba mat informacie...kto nema, preraba..bohuzial...

poleva
13. feb 2012

@jerry23 ja som v poistovni robila,je to môj názor
ty tam zrejme robíš,nahánaš klientov,ja ti ich neberiem 😀 ...

liz_lemon
13. feb 2012

@tanitta celkovo je akekolvek poistenie uplna blbost

liz_lemon
13. feb 2012

@poleva uplne s tebou suhlasim

poleva
13. feb 2012

@liz_lemon presne....nikdy nedostaneš to,čo vložíš

liz_lemon
13. feb 2012

@jerry23 zhodnotenie penazi v poistovni je bieda, a sporit poistkou je uplna blbost

poleva
13. feb 2012

@liz_lemon dakujem
robila som v jednej a tí ľudia čo tam chodili,to mi stačilo,,,mali strašné urazy a dostali pár drobných ,nevravím o predčasných zrušeniach

liz_lemon
13. feb 2012

@poleva sem tam sa niekomu postasti, ale to len ak nema ziadne pripoistenia, vtedy moze trosku zarobit, ale fakt malo, ked zoberieme do uvahy dlzku poistenia

poleva
13. feb 2012

@liz_lemon presne u nás sa uzatvárali poistky do 65 rokov,,,vtedy ti vyšla aká taká konečná suma
lenže do 65 rokov treba aj platiť,a vidíš aká je doba...z čoho??

liz_lemon
13. feb 2012

@poleva ludia robia chybu v tom, ze si neuvedomuju, ze to treba stale platit, inak vzdy pridu o peniaze, a podaktori v euforii, ze maju momentalne velke prijmy si daju velke poistne, a za par rokov to uz nevladzu platit

jerry23
13. feb 2012

xixi...a vidis...ale ja v ziadnej poistovni nerobim..pisem svoj nazor...ako kazda z vas...a kocky nesudit, ked neviete...poznam pripady, ked mali klienti plnenie a velmi im to pomohlo, urcite treba rozmysliet, na co to clovek chce, a urocenie?...tam je mozno momentalne garant 2,5%, ktora banka ti tolko da?..kde? a aj za 20 rokov?..ale neberiem vam ani vaz nazor...

jerry23
13. feb 2012

@liz_lemon s tym suhlasim, vela ludi si v euforii davaju vysoke platby a nerozmyslaju, ze to budu musiet platit aj neskor..aj ked...ani nebudu musiet, ale nejaku dobu urcite..

sisaha
14. feb 2012

@jerry23 prave preto si treba nstavit strop, ktory je clovek schopny platit za kazdych okolnosti - u nas je to do vysky detskych pridavkov...Takze vzdy na to budu peniaze.

jerry23
14. feb 2012

@sisaha suuuuuuuuuuhlas

slobyf
Odpoveď bola odstránená
slobyf
Odpoveď bola odstránená
to.beruska
17. feb 2012

Ahojte!my mame pre maleho poistovnu Aegon.je tam aj manzel a vieme ze je dobra nevykruca sa.Sice platime 49 eur mesacne.ale mame zvlast este nejake pripoistenia.Mame vsetko od urazovky,choroby,co sa tyka aj krcnych a nosnych madli.proste nakomplet vsetko.preto je aj cena vyssia.

jerry23
18. feb 2012

@to.beruska tak drzim palce, vies kedy sa ale poistovna berie ako super poistovna, ked aj pri plneni, budete taky spokojny....tak drzim palce..pozor, nepisem, ze nie je ta vasa dobra...kazda je na nieco lepsia a na nieco horsia...

seljmani
25. feb 2012

ahojte babenky! ja robím v poisťovníctve a bankovníctve 5 rokov (nerobím si tu reklamu) ale ak vám môžem poradiť, najlepšie poistenie pre dieťa je - ak je poistený rodič dieťaťa. Ak by sa niečo stalo dieťaťu, tak verím, že každý rodič sa zodrie, aby dieťatku pomohol. Horšie je, ak sa stane niečo s rodičom a dieťa ostane samé. Preto hlavne poistite samé seba. Samé vieme, že ak nám rodičia v detstve urobili poistku, v 18 sme si za to mohli maximálne zaplatiť vodičák....tým nehovorím, že dieťa nemá byť poistené, hovorím, že je zbytočné vrážať do toho veľa penazí, radšej poriadne zabezpečte seba.

jerry23
27. feb 2012

ani ja sa nechvalim, ale robim v tomto biznise s poistovnictvom a bankovnictvom uz 13 rokov... 😎 a suhlasim so
@seljmani , ze najprv treba riesit rodicov

sonulik1
28. feb 2012

@wrok ahojcek, keby si chcela viac info ohladne tej farbicky tak mi kludne napis do IP, ja robim priamo v allianz tak ti viem k tomu povedat/vysvetlit blizsie

sonulik1
28. feb 2012

@seljmani presne tak

sisaha
28. feb 2012

@seljmani suhlasim ciastocne. my mame obaja svoje poistky, ale napr. tym ze sme obaja po tridsiatke, tak kazdy si so sebou nesie uz nejaku chorobu. Ked sme sa chceli pripoistit k dietatu, tak uz s tym boli problemy, lebo tam uz boli výluky kvoli zdravotnemu stavu. Podla mna su to trochu alibisticke reci poistovni ako sa treba dat poistit, ale ked ma clovek na nieco predispoziciu, resp. v minulosti nieco riesil a nedajboh sa mu tento defekt rozvinie a spôsobi nieco ine zavaznejsie, tak poistovna ma okamzite pripraveny typ listu, preco nemôže plniť.., resp. že je to vylucene z poistenia..

jerry23
1. mar 2012

@sisaha ale su momentalne aj take ponuky, kde mozes bez skumania zdravotneho stavu si urobit zmluvu, ale samozrejme len do nejakych poistnych sum, ale nie najmensich, alebo minimalnych.....inak vyluky si treba ako prve vsimat v poistovnach

megyjoel
19. dec 2012

@pancake uz je to asi nepodstatne, uz si to urcite zrusila, ale dostanes tolko, kolko usetris najviac.+pripisane uroky

katka90
Odpoveď bola odstránená
niki7
22. aug 2013

ahojte, viete mi niekto spoľahlivo poradiť...? Farbička v Allianz je do 25 rokov, v 18-tke sa dá vybrať za určitých podmienok... ale ak poistenie zostane do 25-ky, platí sa až do 25. roku? Dostala som info, že platby majú ísť v oboch prípadoch len do 18. roku... Ď.