Ako budú vyzerať ceny potravín v roku 2025?
Ahojte, boli ste už v novom roku na nákup potravín? Ktoré potraviny navýšil ceny. Ja som bola včera a nejak nepostrehla som tu 23 % dph.
@zeldia A ty by si mohla byt menej arogantna.
@majoranka24 ako aj napríklad ten pán, však? A ta pani čo to počúvala. A ty ktorá obhajuje hrubost vo verejnom priestore, či nie? Áno chod aj ty ziapať po zamestnancoch ako starí dementi “s nízkym dôchodkom”.
@zeldia Nerozumiem, preco si taka nervozna. Si predavacka, ze sa ta to tak osobne dotyka? Ja po nikom ziapat nejdem. Na zaklade coho si prisla na to, ze obhajujem hrubost vo verejnom priestore? Myslim, ze prave naopak. Nepacilo sa mi, ze nazyvas dementom nejakeho stareho pana, ktoreho nepoznas a v zivote si ho nevidela.
@stanulienkat ako je to teda s tým zlacnením?
@ajka19 vsetko je lacnucke, benzin je lacny, potraviny lacne a konecne zavladol mier. Sme stastna krajina. Ibaze by nie.
My sme včera prišli po troch týždňoch v Španielsku a týždni v Taliansku a normálne ma naplo v lidli. Humus,
špina, otrasné potraviny a strašné ceny.
@11brano11 to fakt???🙄 Bola to ironia? Lebo potom sa ospravedlnujem.
@11brano11 tak sa ospravedlnujem😌
V jednote, malá Milka čokoláda 2,49 🙈🙈🙈
@11brano11 zle vás učili...
. V texte samozrejme intonáciu neuvidíme, preto nám na tento účel poslúžia rôzne grafické znaky (napr. úvodzovky, výkričníky, obrátený otáznik). Vyššiu formu irónie nazývame sarkazmus.
Ale je podľa mňa fajn sa naučiť aj niečo nové,v dospelosti.
@11brano11 tak,akože ...v tom prípade,ale nepisat,to,čo si písal. Lebo irónia sa zdôrazňuje uvodzovkami 😉
@domcavesel v Taliansku lindtka 1,79 😅

@majoranka24 mal by to povedať volebnej urne. Lebo keď si niekto mysli že napríklad ceny stanovuje zamestnanec a riaditeľ tak je dement.