icon

Ako často si môžete dovoliť ísť kúpalisko?

28. jún 2025

Ako často si môžete dovoliť ísť s deťmi na kúpalisko ? Myslím nie na dovolenky ale tak jednorázovo. Tie ceny su fakt vysoke

Strana
z2
sissy27
28. jún 2025

Naco ti je takato anketa? Dobre vies, ze su taki, pre ktorych je to raz za mesiac a su aj taki, co mozu ist kazdy den…. Niekto ma jedno dieta, niekto 4, niekto dva prijmy v rodine, niekto jeden, niekde stoji kupalisko 5€ na osobu, niekde 15€…

doriiis
29. jún 2025

Odkedy máme bazén sme na kúpalisko nevkročili.

zuzanita1609
29. jún 2025

Kto normálny by šiel v dnešných teplotách na kúpalisko,kde sa "močí" všetko a všetko vypadá ako tulene na kope? No nik asi normálny. Radšej jazero a sinice,to menší problém už, myslím si 😏.

sara07
29. jún 2025

tento rok ani raz , predtym sme mohli ist aspon na par dni raz za rok ,dokonca jedno obdobie 2x za rok ked sme mali 1 dieta

sense
29. jún 2025

Záleží koľko máme času, tento rok sme boli zatiaľ len raz. Otázka ale dosť nepodstatná nakoľko každý má iný počet detí, iné finančné možnosti, kúpalisko nablízku, čas

alkoholik
29. jún 2025

To kam chodite na taketo hlupe otazky? A hlavne ked vam napisu ze napr my mozme kazdy den. Napr mame 1 dieta plat 5000€. Kolko krat moze ist podla vas na kupalisko?

lucia13022023
29. jún 2025

Dovoliť si môžeme chodiť často, no 100x radšej dám peniaze za hocičo iné ako kúpalisko.

biglovemom
29. jún 2025

Mam rocenku s dcerou takze Teoreticky 365dni v roku 😅

balerina2025
29. jún 2025

max raz do tyzdna. ale kebyze mam inu volbu, na kupalisko ani nejdem.
zial navysili sa nam necakane vydaje inde :( tak utahujeme opasok

basska_b
29. jún 2025

My si to sice mozeme dovolit, ale nie sme nejake vodne tvory, takze najvyhodnejsie nam vychadzaju kupele Bükfűrdő - 42 eur (minuly a predminuly rok) rodina s 2 detmi, plati sa od 3 rokov, je tam obrovsky vodny svet, bazeny pre vsetky chute a tobogany bez dalsich doplatkov, obrovske travnate plochy s velkymi stromami s tienom, samozrejme super madarska gastronomia a od BA je to vzdialene ako Trencin. Na Zlatych pieskoch dame 27 euro aj s parkovnym za prepchatu plaz a hnedaste jazero a tie kupaliska Rosnicka, Lamac a pod, to vobec neoblubujem, kopec ôs zo smetiakov, studena voda, ziadny tien a riziko chorob.

balerina2025
29. jún 2025
@zuzanita1609

Kto normálny by šiel v dnešných teplotách na kúpalisko,kde sa "močí" všetko a všetko vypadá ako tulene na kope? No nik asi normálny. Radšej jazero a sinice,to menší problém už, myslím si 😏.

@zuzanita1609 nuz zase v tych horkach ani jazera nie su terno. a do bazenov pridavaju vela chloru, minimalne tam kde chodime, ale nechodim tam casto

alica110
29. jún 2025

Mňa kúpaliská nebavia, hlava na hlave. Radšej ideme niekam k jazeru, mimo dovoleniek pri mori.

ukgirls
29. jún 2025

chodime 3 tyzdne v roku-ked tam sme na dovolenke - prave kvoly cenam tam cez den vela ludi nieje ..chodia az po 4 ci 5 ked je zlacnene a to my uz odchadzame ... takze pohoda .. mala sa na to tesi cely rok kedze tu kupalisko nemame... a ano je to drahe aj pre mna-ale je to dovolenka ...

mirola
29. jún 2025

my sme zase vodne tvory.. ked je v lete teplo chodime kazdy den.. ale to chodime tak na Zlate a teda Bratislavske kupaliska.. lebo ideme na 2 az 3 hodky. Cez vikendy chodime na cely den, vcera sme boli na malych Kosariskach s doskou a dnes ideme do Senca na tobogany. Za mna je uplne jedno kde tie peniaze minieme, aj keby sme nesli na kupko vsade inde kam ideme sa vstup plati tiez.

rachel36a
29. jún 2025

Môžeme ist každý deň, ale mňa to nebaví, takze ideme tak 2x krát do týždňa, mimo dovoleniek...tam jasne každý deň.. u nas nie je kupko nrjak extra drahe....a co ti to pomohlo?

simsalabim
29. jún 2025

Chodievam na jazera, v lete kludne aj takmer kazdy den. Bazeny nemusim, lebo sa v nich neda kludne plavat a kupat sa s 300 ludmi sa mi nechce.

sissy27
29. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 ja si pripadam normalna a rada chodim na kupalisko. Za prve mam ho rovno za domom, takze ak si mam vybrat, ci sa prejdem 10min peso alebo pojdem minimalne pol hodinu autom k jazeru a budem riesit parkovanie - tak si vyberam kupalisko. Z detstva si pamatam dva fajnove zazitky z jazera - jeden plavajuce ludske vykaly, druhy ked vedla nas vytahovali mrtvolu (nie uplne cerstvu). O tom, ze potapaci kazdorocne z jazier vytahuju uplne skvosty v podobe vrakov aut, smeti atd sa bavit nemusime. V tom sa fakt kupat nechcem 😂 a nerobi sa to na tyzdennej ci mesacnej baze, ak sa najdu dobrovolnici, tak raz rocne. K tomu este prirodzeny uhyn ryb alebo inych zivocichov, pripadne zvysky jedla, ktore tam vidis ludi hadzat, lebo krmia - ja si vyberam predsa len to kupalisko 😂
Vsetko ma svoje vyhody a nevyhody a kazdy preferuje nieco ine - ale rozhodne by som nikoho nenazyvala nenormalnym za jeho preferencie.

maddie1711
29. jún 2025

Za posledných 9 rokov (od kedy sa narodil syn) sme boli presne 4x …..

slavomira236
29. jún 2025

Ked sme nechodilii na dovolenku chodili sme 4-5 krat do tyzdna a ja aj deti
No my tu mame mensie kulalisko ziadne tie velke. Teraz ked ideme aj n a dovolenky tak 1 krat za tyzdem niekedy 2 krat. Minuly rok sme boli len 2krat za cele leto a raz na sirave. Ale boli sme 3krat lri mori plus dcerka mala zapal ucha po dovolenke

eliska13
29. jún 2025

Ideme max 3x za leto nie kvôli financiám, ale nebaví nás to tam.Vsade veľa ľudí, v bufetoch sa nič nedá zjest, wc otrasné.V bazéne málo miesta.Lezadla obsadené už ráno.Pre mňa nočná mora chodím len kvôli deckam.To už radšej na jazero požičiame si bicykel.Aquapark predražený viem si inak predstaviť minút 100 eur.

cecilia29
29. jún 2025

Pôjdeme asi 10x za prázdniny +-

jesenzima
29. jún 2025

My chodievame tak 2-3 x do týždňa, ide vždy jeden rodič plus dve deti, platíme 12 € vstup. Občerstvenie na kúpalisku nekupujeme.

abbey1
29. jún 2025

Dovoliť by sme si mohli, vale nechodíme. Hlava na hlave, komfort žiadny, ceny vysoké, služby mizerné. Nie, ďakujem. Ani zadarmo.

althejka
29. jún 2025

Ja sa priznám,ze radsej vidim na dno a preferujem bazeny🤷🏼‍♀️ alebo jazera kde je cista voda, ale rybniky ani nic bahniste nedam. Chodime na kupaliska,ale na striedacku a nie kazdy den. Mam rada petrzalsky drazdiak,kym nie je prilis uz tepla voda. Je pravda ze vstupne uz vedia byt dost penazi,ak by som chcela byt iba tam a to zas nedam.

eskop
29. jún 2025

Boli sme asi 2krat zatiaľ a mam ešte 3 vstupenky takže ešte raz pôjdeme.. a inak mame doma bazen. Chodím len koli malej ze je tam viac moznosti.
Ale inak keď sme boli ci veľký meder ci ds na 3hodiny vstup plus malé občerstvenie, nejaké pitie nás stálo dokopy 100e co už je moc. Radšej využijem tie peniaze na niečo ine
Nevedia co pýtať

netti87
29. jún 2025

Mohli by sme dovolit, ale nie, nechceme dostat ziadnu chorobu, minuly rok dcerka dostala infekciu, ja mykozu, cistota a hygenia nula bodov

nikkix
29. jún 2025

Záleží aké kupalisko a aké vstupné...chodíme do Čiech, bývame pri hraniciach a stoji ma to menej ako vstup na prírodné kúpalisko...čiže chodíme cca 3x do týždňa...ale my milujeme vodu, v zime skoro nikam nechodíme, tak prečo nie

petulda333
29. jún 2025

Nechodime casto,ja som neplavec,takze len ked ma muz volno alebo pride niekto kto plava. Teda ja s detmi pojdem,ale plavecky bazen vynechame. A dovolit si mozme aj denne,ale pozeram aj na cenu,pretoze niekde uz nevedia co pytat. U nas na sirave za nas 4 na 4hodiny 62€ a v madarsku cely den za nas 48

saxana000
29. jún 2025

1 do tyzdna cez vikemd ak je fakt teplo ideme na cely den takze tam zahuci dost vstupne obed pitny rezim zmrzlina a to je jedno ci na kupko alebo na vylet.cez tyzden 1-2x doobeda/poobede na par hodin vyslovene len za vstupne okupat sa tak aby sme sa najedli doma..max vezmem nejake ovocie a keksiky so sebou.

erika4117
29. jún 2025

Keď máme čas, tak chodíme niekolkokrát za týždeň

Strana
z2