Ako doma šetríte?
Konkrétne zaujíma ma ako šetrite doma,príklad plyn elektrika voda,potraviny atď.?Mali sme s kamarátkou o tomto debatu a ona hovorí že sa dá ušetriť keď cez deň nekuria,len na noc.Ked nepozerajú telku ani zbytočne nesvietia.Ked neumyvaju sa každý deň,ale len raz týždenne.Ked nevaria každý deň teplé jedlo,ale majú chleba so salamom a sackove polievky.Mne sa to moc nepozdáva čo mi radila.No hovorí že každý rok na vyúčtovaní dostanú peniaze naspäť.
@bimbambom samozrejme, trvalo nam roky, kym sme sa dopracovali tam, kde sme, zo zaciatku sme to vsetko museli zvladat sami, resp. hlavne manzel..trvalo to cca 3 roky cisteho workoholizmu..postupne sa to ustalilo aj kvoli detom, kedze mame 3, coskoro 4..manzel pracuje fyzicky plus administrativa, kedze aj podnika a zo svojich postrehov z okolia sa vacsine ludi robit nechce nic naviac, ale ti sa potom aj najviac stazuju na zdrazovanie, vladu atd..
@tehula2016 nepochopila si 🤷
@tehula2016 presne tak!!!!!
@bimbambom co som nepochopila?Ze ludia si odrobia 8cku v robote a im padla, nedajboh ist robit nieco naviac aspon 2x do tyzdna, vikend uz vobec nie.. tak nech si sedia doma na riti a stazuju sa..absolutne ich nelutujem..sucitim len s ludmi so zdravotnymi problemami, ti su znacne obmedzeni..
@tehula2016 že si nepochopila , čo som chcela povedať . A na to mám rovnaké právo ako ty 🙂
Ja som začala šetriť zatiaľ len tým, že nezapinam podlahovku v každej izbe. To, že svetlo zhasiname, pokiaľ v izbe nik nie je, je predsa logicke. Ale nejako výrazne sa neplánujem obmedzovať.
@panelacikova my bez kúrenia sme mali 20 stupnov, asi pred 3 týždňami. Mínus 15 sme von ešte nemali

@tehula2016 uf , tak toto je rovnaký extrém ako spomínané šetrenie . Nemyslím, že niekto je lenivá voš a preto nemā 4 roboty . Možno si len viac váži čas , lebo ten nadštandard neplatíš peniazmi , ale časom ktorý obetuješ aby si tie peniaze získala .