Ako máme žiť, keď máme málo peňazí?
Ahojte, poraďte , ako máme žiť keď situácia je ťažká. Máme dve malé detičky, ja som na RD a manžel je invalid a má len 200 €. Ťažké časy , a ešte takto pred Vianocami
@hanelka1 mas skoliozu? Kolko stupnov ,10,20? Asi nie. Prestuduj si co je to za diagnoza prosim ta. Od 40 stupnov sa to operuje. Pozri si na youtube video. Daju ti kovove tyce do chrbtice. Vnutorne organy su posunute, utlacene atd. Mozno to nie je smrtelna choroba,ale bolestiva na cely zivot. A postupne ti odchadzaju klby, platnicky, atd.atd. tak prosim nevrav ze je to obycajna diagnoza. Tie bolesti neprajem nikomu ....
Ved ta tu pise kazdy tyzden. A to iste dookola. Maju uvery, uvery na mobily, nebankovky. Naposledy nas vsetky nazvala tymi najkrajsimi menami od pipiek az po....
@hanelka1 tak za pas nie, to mi lekárka neodporučila vieš , tebe sa dobre povie , keď si zdravá. A ja si ďalej prácu hľadám , mám ďalšie 2 pohovory, len možno viem autorku lepšie pochopiť , ako vy. To je všetko. Tu nejde o skoliozu , mna by chrbát bolel 8 hodín v kuse , keby som stala a robila za pasom vieš. Mám aj skrátenú pravú nohu.
@terina25 tak tak. To zdraví nepochopia.
@annamalaga autorka nemá skoliozu, to kde si nabrala?
@annamalaga skus nejaku telefonistku, administrativnu pracu. Ja by som tiez 8 hodin na nohach nedala.
@0silvia0 skúsim , idem si robiť kurzy ešte na nemčinu a angličtinu na C1 úroveň , vzhľadom na covid , otvárajú sa až v apríli , čo som pozerala, takze vyskúšam všetko.
@zuzap33 pisala som to @annamalaga.... nie autorke.
@hanelka1 ja mám skoliozu , ja ti vravím o svojej diagnóze. Ja samozrejme deti nemám , do takého rizika by som nešla.
@annamalaga drzim palce...
@0silvia0 Dakujem.
Ja by som deti nechala doma s mužom a išla do prace.
@annamalaga tak vieš ono to je s chrbticou tak, ako sa k nej človek celý život správa, a k sebe samej, takú ju má,,,, chrbticu ti veru nikto nevymení s ňou už musíme žiť celý život... Tak ak nechceš operáciu, že by si nešla do toho rizika, tak našťastie nebudeš na tom tak zle a želám ti, aby si nikdy tak zle ani nebola. A tiež ti želám nájsť si dobré miesto,,,, ale dnes to je tak, že ak nemáš dobré vzdelanie alebo výbornú známosť niekde, tak ponúkajú všade len manuálnu prácu,,,
😂😂😂komentárov na dve strany a autorky nikde😂😂😂
@oblecenie99 ale to ona tu len mámi peniaze, hra na city,,, posledná veta,,,hlavne teraz pred vianocami,,,,
@zirafienka presne 😁
Odkiaľ ste? Informuj sa napr. o potravinovej pomoci alebo nejakej organizácií na pomoc rodinám v nudzi, napr. Úsmev ako dar.
A čo? Invalidný neznamená ze nemôže robiť.. Aj tak väčšina co ho ma im nič nieje a môžu makať len sa im nechce a toto im padlo vhod.. Sama takého poznám.. A taky co to naozaj potrebujú tak smola neuznaju.. KEĎ si ten tvoj geroj narobil deti tak nech sa stará a co ze idu Vianoce..kazdemu je to jedno ze vy mate deti a vy ste neschopní sa postarať.. Ja som na materskej s 3tim ale v živote by som nebola ani na jednej MD keby som nevedela ze sa nezvládnem finančne postarať o ne.. A aby mi muž doma sedel a nerobil lebo ma ID a ty si načo doma? Chod robiť ci čakáš že tu sa postazujes a dostaneš darčeky pre deti a peniaze na vianoce.. Spamataj sa nikoho nezaujimas tak keď máš rodinu máš sa postarať sama s mužom.. Milujem tie rodinky co len vytrcia ruky a dajte nám my nemáme mame veľa detí a žijeme z ruky do úst.. Tak choďte robiť
ale prosim vas, tato to hra len city. Nic nepise len cita a ciha kto jej na to skoci a bude jej chciet poslat nejake prachy.

Neradime autorke aby jej invalidný muž pracoval ale aby on sa doma postaral o deti a ona išla pracovať keď nemajú peniaze. Veď jasné,200 e je nič. Veď peniaze z neba nepadajú, ak chces niečo mať jednoducho musíš pracovať, zadarmo ti ich nikto nedá.