icon

Ako máme žiť, keď máme málo peňazí?

19. nov 2021

Ahojte, poraďte , ako máme žiť keď situácia je ťažká. Máme dve malé detičky, ja som na RD a manžel je invalid a má len 200 €. Ťažké časy , a ešte takto pred Vianocami

viestta
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
19. nov 2021

@viestta veď jasné, na toto odpoveď nenájde. Ich obidvoch "bolia ruky od roboty"😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
lenka2710
19. nov 2021

@zuzap33 peniaze??? Isto nie, to ma ani nenapadlo 😉

ella2015
19. nov 2021

@annamalaga autorku asi ani nemusíš chápeť, myslím, že je to tá čo sem píšem každý týžden, pred týždňom všetky ženy čo jej poradili nazvala pipkami a neviem čím ešte. Ona proste čaka že niekto povie, dám číslo účtu a prispejte mi, ona nechce počuť, ako má muž dozrieť deti a ona íst pracovať

olivia1425
19. nov 2021

Moja mama ma dost skaredu skoliozu ale pracuje cely zivot fyzicky 🤷‍♀️ jasne ze jej to sposobuje problemy,ale....
Myslim ze autorka by sa mala zamestnat aspon brigada a partner vela ludi je na invalidnom a pracuju...su vseliake chranene dielne, projekty niektori zamestnavatelia prave takych hladaju

casavina
19. nov 2021

V dnešnej dobe sa každému ťažko žije... a internet koľko platíš?

annamalaga
19. nov 2021

@hanelka1 ja mám DMo od narodenia, detskú mozgovú obrnu, narodila som sa mŕtva , to mám z toho.

hanelka1
19. nov 2021

@annamalaga tak to máš tiež invalidný potom

number19
19. nov 2021

@annamalaga Zijes v Spanielsku?

dettilv
19. nov 2021

@annamalaga no ja som ťahala 12hodinove zmeny samozrejme s nočnými so skoliozou A bolo to v pohode. Keď sa chce tak sa všetko sa😊

anjelok
19. nov 2021

@zirafienka no lebo ju zase len do prace posielaju 😀

nikha2809
19. nov 2021

@annamalaga vieš čo ja mám tiež skoliozu a kadejaké zdrav.problemy ale keď som ostala sama s dcérou bolo mi u ... Čo mi dr.odporucal a čo nie,on mi dieťa nezivil.takze tak.ked sa chce všetko sa dá.

hellwant
Autor odpoveď zmazal
annamalaga
19. nov 2021

@dettilv no len mne nedala doktorka potvrdenie, bez toho do roboty ísť nemôžem , čiže aj ja by som rada šla , kde som bola na pohovore. Žiaľ.

annamalaga
19. nov 2021

@number19 nie, to mám len oblasť , kde som bola na dovolenke.

annamalaga
19. nov 2021

@hanelka1 hej, ale len 4 hodiny, prácu hľadám , snáď nájdem.

nelinka2009
19. nov 2021

@terina25 ale deti robiť zvláda... Zvláda aj do práce...

jaskolka
20. nov 2021

@annamalaga zrejme si zle čítala, nikto do roboty neposielal autorke muža.Zeny písali, aby ona šla pracovať a muž s deťmi. Ako inak majú teda žiť? Niekto musí pracovať. Ak nemôže on, musí ona.

zuzap33
20. nov 2021

@jaskolka aj invalidi pracuju. Ja som tiez invalid, ztp na 80% a pracujem na ciastocny uvazok. Dochodok je nizky, tak sa treba obracat. Ked je vola, tak je aj cesta. Ale autorka a jej polovicka chcu len jedno. Robit deti a dostavat za nicnerobenie peniaze z kazdej strany. Tak natahuju ruku, kto ci im da

janulik2008
20. nov 2021

@annamalaga skolioza nie je rovnaké ale skúsim. Kolegyňa nemá pravú ruku a chodí do roboty maká vo výrobe. Tebe ak to skolioza nedovolí skús niečo iné ;)

tafita
20. nov 2021

@annamalaga moj muz ma tazku skoliozu, doktor mu zakazal aj dvihat nase deti, ked boli uplne malicke(to len pre ilustraciu), o fyzickej praci 8hod za pasom napr nemoze byt ani rec. Tiez by som tu mohla rozpisovat, co vsetko nemoze a neda sa. +byvame v okrese s najvyssou nezamestnanostou na sr. Ale moj muz pracu ma, momentalne si doraba vs. Lebo chce. A ked sa chce, tak sa da.
Treba chodit aj na urady, castokrat vedia pomoct, aj ked sa tvaria, ze nie. Netreba sa nechat odradit prvym neuspechom. Ani tym desiatym.
A netreba chodit na pohovory na pozicie, o ktorych dopredu viem, ze to nemozem robit.
Tot moj skromny nazor k teme skolioza a zamestnanie.

zmrzlinka2021
20. nov 2021

@autorka
jedine riesenie - ty do prace a muz nech sa stara o deti a pobera rodicak

marca12
20. nov 2021

@annamalaga ja mam tiez zdravotne komplikacie s chrbticou dlhe roky sa liecim a robim,mam bolesti,ale ked chcem zit,do prace chodit musim. Nenajdes pracu,ktora vyhovuje chrbtici. Jedine cvicit a tym zmiernovat dopady nevhodnej polohy pocas pracovnej doby.

marca12
20. nov 2021

Nikomu same peniaze nepadaju,kazdy sa musi obracat v ramci svojich moznosti. Nemoze muz byt na RD a ty do prace? A ked deti povyrastu,pojdu do skolky,mohol by si najst brigadu na par hodin denne.

annamalaga
20. nov 2021

@janulik2008 no ja som už robotu mala vybavenú, ale neprešla by som zdravotnou prehliadkou pred nástupom do prace.

gubcikova
20. nov 2021

Minulý týždeň mali tri deti .Čo sa stalo tretiemu?😱😂

miskakyska
20. nov 2021

@gubcikova predali🤷alebo dali do záložne

gubcikova
20. nov 2021

@miskakyska to sa už asi nedozvieme 😁

ursula22
20. nov 2021

mate prijem 280+25+25+200 = 530 eur.