Ako máme žiť, keď máme málo peňazí?
Ahojte, poraďte , ako máme žiť keď situácia je ťažká. Máme dve malé detičky, ja som na RD a manžel je invalid a má len 200 €. Ťažké časy , a ešte takto pred Vianocami
@viestta veď jasné, na toto odpoveď nenájde. Ich obidvoch "bolia ruky od roboty"😀
@annamalaga autorku asi ani nemusíš chápeť, myslím, že je to tá čo sem píšem každý týžden, pred týždňom všetky ženy čo jej poradili nazvala pipkami a neviem čím ešte. Ona proste čaka že niekto povie, dám číslo účtu a prispejte mi, ona nechce počuť, ako má muž dozrieť deti a ona íst pracovať
Moja mama ma dost skaredu skoliozu ale pracuje cely zivot fyzicky 🤷♀️ jasne ze jej to sposobuje problemy,ale....
Myslim ze autorka by sa mala zamestnat aspon brigada a partner vela ludi je na invalidnom a pracuju...su vseliake chranene dielne, projekty niektori zamestnavatelia prave takych hladaju
V dnešnej dobe sa každému ťažko žije... a internet koľko platíš?
@hanelka1 ja mám DMo od narodenia, detskú mozgovú obrnu, narodila som sa mŕtva , to mám z toho.
@annamalaga tak to máš tiež invalidný potom
@annamalaga Zijes v Spanielsku?
@annamalaga no ja som ťahala 12hodinove zmeny samozrejme s nočnými so skoliozou A bolo to v pohode. Keď sa chce tak sa všetko sa😊
@zirafienka no lebo ju zase len do prace posielaju 😀
@annamalaga vieš čo ja mám tiež skoliozu a kadejaké zdrav.problemy ale keď som ostala sama s dcérou bolo mi u ... Čo mi dr.odporucal a čo nie,on mi dieťa nezivil.takze tak.ked sa chce všetko sa dá.
@dettilv no len mne nedala doktorka potvrdenie, bez toho do roboty ísť nemôžem , čiže aj ja by som rada šla , kde som bola na pohovore. Žiaľ.
@number19 nie, to mám len oblasť , kde som bola na dovolenke.
@hanelka1 hej, ale len 4 hodiny, prácu hľadám , snáď nájdem.
@terina25 ale deti robiť zvláda... Zvláda aj do práce...
@annamalaga zrejme si zle čítala, nikto do roboty neposielal autorke muža.Zeny písali, aby ona šla pracovať a muž s deťmi. Ako inak majú teda žiť? Niekto musí pracovať. Ak nemôže on, musí ona.
@jaskolka aj invalidi pracuju. Ja som tiez invalid, ztp na 80% a pracujem na ciastocny uvazok. Dochodok je nizky, tak sa treba obracat. Ked je vola, tak je aj cesta. Ale autorka a jej polovicka chcu len jedno. Robit deti a dostavat za nicnerobenie peniaze z kazdej strany. Tak natahuju ruku, kto ci im da
@annamalaga skolioza nie je rovnaké ale skúsim. Kolegyňa nemá pravú ruku a chodí do roboty maká vo výrobe. Tebe ak to skolioza nedovolí skús niečo iné ;)
@annamalaga moj muz ma tazku skoliozu, doktor mu zakazal aj dvihat nase deti, ked boli uplne malicke(to len pre ilustraciu), o fyzickej praci 8hod za pasom napr nemoze byt ani rec. Tiez by som tu mohla rozpisovat, co vsetko nemoze a neda sa. +byvame v okrese s najvyssou nezamestnanostou na sr. Ale moj muz pracu ma, momentalne si doraba vs. Lebo chce. A ked sa chce, tak sa da.
Treba chodit aj na urady, castokrat vedia pomoct, aj ked sa tvaria, ze nie. Netreba sa nechat odradit prvym neuspechom. Ani tym desiatym.
A netreba chodit na pohovory na pozicie, o ktorych dopredu viem, ze to nemozem robit.
Tot moj skromny nazor k teme skolioza a zamestnanie.
@autorka
jedine riesenie - ty do prace a muz nech sa stara o deti a pobera rodicak
@annamalaga ja mam tiez zdravotne komplikacie s chrbticou dlhe roky sa liecim a robim,mam bolesti,ale ked chcem zit,do prace chodit musim. Nenajdes pracu,ktora vyhovuje chrbtici. Jedine cvicit a tym zmiernovat dopady nevhodnej polohy pocas pracovnej doby.
Nikomu same peniaze nepadaju,kazdy sa musi obracat v ramci svojich moznosti. Nemoze muz byt na RD a ty do prace? A ked deti povyrastu,pojdu do skolky,mohol by si najst brigadu na par hodin denne.
@janulik2008 no ja som už robotu mala vybavenú, ale neprešla by som zdravotnou prehliadkou pred nástupom do prace.
Minulý týždeň mali tri deti .Čo sa stalo tretiemu?😱😂
@gubcikova predali🤷alebo dali do záložne
@miskakyska to sa už asi nedozvieme 😁
mate prijem 280+25+25+200 = 530 eur.