icon

Ako máte vyriešené financie a bývanie?

25. apr 2022

ako mate s partnermi vyriesene byvanie aj financne partner chce aby som isla k nemu byvat ale cely dom je pisany nanho a tak to chce nechat ja som chcela investovat a aspon tu cast aby mi napisal ale nie neviem co rbit

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
25. apr 2022

Pises, ze dom je novy. Co ram chces investovat? Ty nerozmyslas pragmaticky, ze tvoj dom sa ti moze raz zist? Hadam nie si taka naivna.

autor
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
25. apr 2022

Prenajmi ho. S chlapikom si kratko, budes byvat so svokrou, on je cudny.... Ver mi, ze tvoj dom nebude mat cas chatrat. Do par rokov si naspat v nom.

laila22
25. apr 2022

Predaj dom, investuj svoje peniaze do jeho domu a o 5rokov ak skončíš pod mostom... Chlap je nejaký čudný a Ty tiež. Po prvom stretnutí premýšľas predať svoj dom, lebo on chce aby si bývala u neho, alebo sa rozidete hneď. Takému by som zamávala na rozlúčku.

autor
Autor odpoveď zmazal
melanta
25. apr 2022

Odpadla som práve. Videli ste sa raz. Takže ešte nemáte ani len vzťah. A ty už riešiš, že čo ak by si predala svoj dom. Ale inak ste obaja v porádečku však? V každom prípade, ak chcete byť spolu, tak sa budete vedieť spolu dohodnúť kde a ako. Ale svoj dom za žiadnych okolností nepredávaj.

autor
Autor odpoveď zmazal
sovica
25. apr 2022

Takže zhrňme si to. Raz ste sa videli, Ty máš svoj dom, chceš ho predať a investovať do jeho novostavby, chceš sa presťahovať najprv 200 km (zmazaný príspevok), teraz 500 km, prísť o prácu, chceš, aby na Teba prepísal časť domu... Toto nemôže byť reálne😂 Koľko máš rokov? A koľko rokov má on?

syslik81
25. apr 2022

uplne zbytocne teraz riesis co bude za 5 rokov.. ale dajme tomu ze spolu neakym zazrakom vydrzite a ty budes tak hlupa a pojdes byvat k svokre ... jedine dobre riesenie pre teba bude nechat si svoj doma a dat ho do podnajmu ... jeho dom si bude opravovat ona ty svoj ..a v pripade ze to nevyjde mas sa kam vratit a plus budes mat peniaze z prenajmu ...

lenkakravcova
25. apr 2022

Ak sa chceš k nemu sťahovať: daj svoju nehnuteľnosť do prenájmu. Nebude ti chátrať. A peniaze svoje si nechaj na svojom účte. Ešte sa ani nepoznáte a už by si jeho dom kupovala. 😀

zuzanockamt
25. apr 2022

Autorka: A čo také chceš prerábať, do čoho chceš investovať v novostavbe? 🤔 Toto je ozaj psycho, po pár stretnutiach žiadaš za pár peňazí prepis nehnuteľnosti. No máš ho vidieť 🤦

angela85
25. apr 2022

Takže po prvé ak máš prácu,ktorá sa dá nájsť aj v okolí priateľov ho domu a vieš si s priateľom predstaviť budúcnosť,tak to skúste a nasťahuje sa tam. Ale už teraz ťa upozorňujem,že to bude ťažké,keďže tam býva aj svokra,ale aspoň zistíš ako to s tebou myslí a či sa k tebe bude dobre správať aj v jeho dome. Ani sa mu nečudujem,že na teba nechce dať niečo prepísať. Veď také niečo sa robí až keď sa z vás stane rodina. Po ďalšie,ešte určite nepredávaj svoj dom,budeš sa mať kam vrátiť a od teraz do jeseň si zozen niekoho,kto sa ti o dom bude starať (rodina či kamarát). Ešte ti bude vhod ak sa budeš mať kam vrátiť. Jedine,že ho predas a za to si kúpiš niečo pre seba buď pozemok alebo niečo na prenájom,vlastne aj tvoj dom môžeš prenajať. A vonkoncom neinvestuje do cudzieho domu,lebo o tie peniaze môžeš ľahko prist

makova333
25. apr 2022

Utekaj, ako rychlo budes vládať. Nie kvoli domu, nie kvoli rodicom. Kvoli nemu-vyzera to troskuna toxika😉 Ale ty asi budes dost namotana alebo nerozumna, kdd uvazujes ako uvazujes...

autor
25. apr 2022

@makova333 mne to je tiež čudné. a prečo si to myslíš?

makova333
25. apr 2022

Autorka: Lebo ste mali jedno rande a uz dostavas ultimata. Mlady muz si ta zjavne testuje, ci sa hodis do kramu🙈

panelacikova
25. apr 2022

autorka, ak to chceš skúsiť, s ním žiť a nebojíš sa opustiť svoju prácu a ísť tých kopu km, tak to urob. svoj dom môžeš stále prenajať alebo ho poskytnúť ukrajincom a nárokovať si na dávku od štátu. určite by som sa nezbavovala svojho bývania úplne. v žiadnom prípade. no a čo sa týka nejakej investície do jeho domu, za mňa platí stále: absolútne nie. o tie peniaze prídeš a už ich fakt nemusíš nikdy vidieť. ba ani vysúdiť...

panelacikova
25. apr 2022

@angela85 v konečnom dôsledku sa môže stať aj jedna z tisíc vecí a to, že svokra bude milá staršia pani a on bude despota :( aj také sa stáva...

laila22
25. apr 2022

Neviem čo si mi napísala autorka, vymazala si to skôr ako som to prečítala.

autor
Autor odpoveď zmazal
luccija
25. apr 2022

Všetko si zmazala...ako často sa vidíte?nič by som neinvestovala, ani zatiaľ nepredala, ale na skúšku s ním vyskúšala žiť.Preco stavali 2 generačný dom?

autor
Autor odpoveď zmazal
sparkling
25. apr 2022

Haloooo, ale on chce aby si sa citila divna aj neschopna aj zla. No az tuzis po dobrej bitke a štavnatych pomenovaniach tvojej osoby tak smelo do toho. Padnes dobre na hubu a za par tyzdnov tu budes pisat, ze si tehotna, peniaze nemas, svokra je striga, ze nemas kam ist lebo dom si predala a tvoj vyvoleny chodi po frajerkach. Akoze fakt gratulujem k tomuto mega objavu. Otvor oci. Vsak ty nevidis, ze o nieco mu zjavne ide a niekde sa velmi ponahla? No z lasky to nebude zrejme.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
sparkling
25. apr 2022

Ty s tou kamoskou nezijes, aby si vedela, ako to u nich je/nie je. Vela raz to byva uplne inac ako sa zda.

A tvoje sebavedomie je ako tak pozeram na 0. Tymto sposobom stretnes zakazdym len takehoto chmula.

A to, ze ti lichotilo, ze s tebou okamzite planuje buducnost, to nemozes mysliet vazne. Kazdej zene so zdravym rozumom by blijali kontrolky okamzite. A mozno nie kontrolky, mne by svietili a hukali v hlave majaky na plne gule.

sparkling
25. apr 2022

A keby po mne hulakal, poslem ho do riti a bolo by vymalovane. Ani spolu nezijete, deti nemate, problemy nemate ziadne a on uz po tebe hulaka? Co bude ked budete spolu zit? Zmasti ta jak hada a ty si povies, ze ved to je normalne? Vsak sa zobud.

Ano v jednom ma pravdu, 40 rocny muz je “vyformovany” a to znamena, ze iny uz nikdy nebude. A to co teraz vidis pri vasich stretnutiach je zatial slaby odvar toho co budes mat doma

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal